A legjobb tippek februárra

Túl messze még a nyár? Kapcsolj ki pár napra!

A legjobb tippek februárra

Túl messze még a nyár? Kapcsolj ki pár napra!

 

Csobbanj a világ legnagyobb termáltavában, amiben akár hóesésben is fürdőzhetsz!

Kényeztető kezelések sora vár rád, mint például a páros masszázs, szaunafelöntések, beautykezelések, kádfürdők, iszappakolások.

A környék legjobb szálláshelyei garantálják, hogy jól kialudd magad.

Sportolhatsz is, ha ahhoz volna kedved: a Hévízi-patakon szervezett kenutúrák igazán különleges élménnyel koronázzák meg a nálunk töltött időt.

Ha február, akkor romantikus esték, szaunaszeánszok, farsangi meglepetés koncertek és stand up estek.

 

Kattints és ismerd meg a részleteket!

 

   
         
 
         
   
         
    

 

LEPD MEG PÁR KÜLÖNLEGES NAPPAL ŐT IS!

 

Február 3-5-én fergeteges farsangi buliba csöppenhetnek a Hotel Európa Fit vendégei. A humort és a szórakozást az Irigy Hónaljmirigy csapata biztosítja. Február 18-én viszont a Fit Kitchenbe lehet becsatlakozni egy Sushi workshopba.

Február 10-11-én zenés estek és gyertyafényes vacsorák várnak a Brix Bistroban. Sztárvendég 11-én este Szekeres Adrienn.

Február 17-19-én a Hotel Carbonába érdemes foglalni. A romantika jegyében lesz aromapult, happy hours és édes percek a Palatán Bárban, reggeli páros jóga, afrodiziákum szaunaprogramok, esténként pedig zenés est, sztárfellépő Feke Pál.

Február 24. Aradi Tibor és Varga Ferenc József szórakoztatja a vendégeket egy stand up esttel és élő zenével is kombinált gourmet vacsoraprogram keretében a Brix Bistroban.

A Lotus Therme Hotel & Spa egész februárban pezsgővel, édes meglepetéssel Valentin koktéllal, szerdánként és szombatonként pedig gyertyafényes éjszakai fürdővel kényezteti vendégeit.

A Zalaspringsben január 28-án főzőiskolát szerveznek azoknak a pároknak, akik egy kis közös főzéssel kerülnének közelebb egymáshoz.

A városba február 11-19 között Csók Padok selfie kihívás várja a párokat, a Hévízi Túrák pedig forró élmények fáklyás városnézéseket szervez több időpontban.

 



Böngéssz az alábbi szállások szuper februári ajánlatai között!

 

 

Kérdésed van? Segítünk!

Kérdezd Ildikó vagy Zsófi kollégánkat 9 és 17 óra között a chat ablakban.

Még több érdekesség Hévízről!

                             

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!