OKOSPARKOLÁS HÉVÍZ

Parkolj, fizess egyszerűen, gyorsan a mobiloddal

Töltsd le "Hévíz Okosparkolás" nevű applikációnkat, s pihenj gondtalanul.

 

            

 

Az eddigi helyben történő fizetési rendszer mellett immáron mobilapplikáció segítségével is fizetheted parkolásod.

A sárga és piros zónákban az okosparkolás applikáció használatával nem kell a parkolóautomát vagy aprópénzt "vadásznod". Töltsd le, regisztráld rendszámod, válaszd ki térképen a parkolóhely számát és már indíthatod is a parkolást.

Rendszámalapú parkolás van érvényben a Nagyparkolóban és a Hévízi Víztorony melletti parkolóban. A rendszám kijelzőn való megjelenítését és a sorompó felnyílását követően hajthatsz be és parkolásod automatikusan elindul. Belépéstől számított 15 percen belül ingyenesen kihajthatsz.

A sorompós parkolóba belépéskor a rendszer rögzíti a parkoló autó rendszámát. Így nem kell előre megváltani a parkolójegyet, hanem a parkolás végeztével a parkolóba kihelyezett 3 terminál egyikén, a rendszám beütésével lehet fizetni a parkolást készpénzzel, bankkártyával, SMS-ben vagy akár telefonnal is a fenti applikáció segítségével. A parkolási jegy kifizetése után 10 perc áll rendelkezésre, hogy elhagyd a parkolót.

 

 Parkolási díjat minden nap 8.00 és 18.00 óra között kell fizetni Hévízen!

 További információ parkolási zónákról és parkolási díjakról, valamint pótdíjfizetésekről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT. (hevuzkft.hu)

 

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!