Speciális esetek

Tudjuk, hogy gyors és hatékony megoldásra vágysz! Tudjuk, hogy nem sok időd van! Tudjuk, hogy minőségi kiszolgálást szeretnél, úgy és akkor, amikor Te akarod...

Mindegy miért vagy felelős, a családodért, a munkatársaidért, egy cég sikereiért a felelősség felemészti az energiákat, ami pszichés és fizikai fáradtsággal és kimerültséggel is jár.

Hévízen a "manager programok" 4 fő pillérre épülnek:

  • minőségi pihenés: ahol a szolgáltató a párnád puhaságától az kávéd erősségéig mindenre figyelni fog
  • hatékony medical wellness kezelések, igény szerint előzetes szakorvosi konzultációval. Amikből válogathatsz: állapotfelmérések, Kinesio-Lab, gyógy- és wellness masszázsok, szaunák, TENS, ultrahang kezelés, oxigén terápia, denevér-pad, kinesiotapasz (tape), egyéni mozgásterápia, Krio szauna és még számos speciális, egyéni problémára szabott szolgáltatás
  • szabadidő, ami leginkább feltölt: mert a családi élményektől az egyéni futókörökig, saját igényed szerint választhatsz ... ha akarsz
  • természetes gyógytényezők: tiszta, friss levegő, csend, zöld környezet, gyógyvíz és egészséges ételek, hogy ne csak stressz-, de vegyszermentesen is teljen a feltöltődés

Manager programot az alábbi szolgáltatóknál vehetsz igénybe

Bár biztatunk rá, de tudjuk, hogy nem fogod kikapcsolni a mobilt és hozod a laptopod is, így a szélessávú internetkapcsolat mindenütt alapszolgáltatás.

Napjainkban aktuális probléma a Covid19 betegségen átesettek körében az immunrendszer általános gyengesége, posztcovid tünetek megjelenése, fáradékonyság, légzési nehézségek, a terhelhetőség lecsökkenése...

A Covid19 vírus által okozott megbetegedések betegenként más súlyossággal folytak le, és változó poszt covid tünetekkel járnak. Amennyiben jelentkeztek olyan tünetek, melyek összefüggnek a betegséggel, például hosszan fennálló köhögés, légzési nehézségek, fáradékonyság, ízület fájdalmak, akkor ajánlott egy rövidebb, ilyen tünetek kezelésére összeállított egészségprogramon részt vennie. A program többféle kezelést tartalmaz, és a folyamat során biztosítják a szakorvosi konzultációkat, és kontrollt. Ugyanakkor a poszt covid tünetek sokfélesége és súlyossága miatt a javasolt kezelések és azok mennyisége egyénenként eltérő lehet.

Az alábbi szolgáltatóknál foglalható Post Covid Care csomag

   

Minden fontos, részletes információ a Post Covid Care programról a logóra kattintva olvasható!

A bőrünk az egyik leglátványosabb testrészünk és egyben legnagyobb szervünk. És mivel folyamatos igénybevételnek van kitéve fontos, hogy csakis szakszerűen tegyünk megóvásáért...

Személyre szabott kezelések

Hévízen több olyan medical wellness és gyógyszolgáltatás is elérhető a gyógy- és wellness szállodák szolgáltatási palettáján, melyekkel hatékonyan lehet kezelni bőrproblémákat is. Természetesen minden kezelés előtt konzultáció szükséges bőrgyógyásszal, kozmetológussal vagy a terápia vezetővel, hiszen mindenkinek az a célja, hogy a probléma típusának legmegfelelőbb eljárást válasszuk.

Hévízen elérhetők pakolások, fürdők, tápláló arc és testkezelések, gyógyiszapos bőrregenárás, oxigén-, hideg- és fényterápiák, UV lámpa és gyógyvizes kádfürdők, továbbá számos speciális eszköz és hatóanyag áll a szakemberek rendelkezésére.

Leggyakrabban kezelt bőrproblémák hévízi terápiákkal:

A Hévízen elérhető gyógymódokat, köszönhetően a gyógyvízben lévő kénnek elsősorban a psoriasis (pikkelysömör) kezelésére alkalmazzuk, de normalizálja a bőrben lezajló faggyú kiválasztását, a bőrben lezajló gyulladásokat csökkenti. Psoriasisra elsősorban a gyógyfürdőzést, mint a Hévízi Tradicionális Kúra egyik alapelmét javasoljuk. Jól alkalmazhatók még a problémára a hévízi gyógyvizet, ként és iszapot tartalmazó magisztrális készítmények (a kórház gyógyszertárában kaphatók). A napfürdőzésnek is jó hatása van kombinálva a langyos iszapfürdővel és gyógyfürdővel. A pikkelysömörnek vannak ízületi következményei is, melynek neve arthritis psoriatica, amelyet szintén hatékonyan lehet kezelni Hévízen.

A bőrproblémák mögött ugyanakkor a háttérben sokszor életmódbeli tényezők, allergiák, örökletes okok és a stessz is állhat, melyeket mindig fontos felderíteni.

Bőrproblémák kezelésére az alábbi szolgáltatóknál van lehetőség

 

Egyre népszerűbbek a böjt kúrák, a tervezett diéták, melyek célja sok esetben a méregtelenítés. Ugyanakkor vannak, aki bár érzik, hogy változtatni kell, bizonytalanok, hogy hogyan is kezdjenek hozzá....

Jelentkeztek allergia, étel intolerancia tünetek?

Talán a környezetváltozásnak, a sok stressznek, a túlnemesített növényi alapanyagoknak vagy egyszerűen csak a rohanó életmódnak a következménye, de egyre többen vagyunk, akik nem mindent tudunk jóízűen megenni. Ahhoz azonban, hogy pontos választ kapjunk arra, hogy mi miért nem esik jól, mi okoz néha vagy akár gyakran kellemetlen panaszokat, szükséges egy szakszerű teszt elvégzése.

Mi az ételintolerancia?

Az ételintolerancia a szervezet abnormális reakciója bizonyos ételekre, melynek hátterében többféle mechanizmus állhat. Az élelmiszerekre kialakuló érzékenység nagyon kellemetlen tüneteket okozhat és nagymértékben ronthatja az életminőséget.
Ételallergia viszonylag ritkán fordul elő, az ételintolerancia viszont minden harmadik embert érint. Az ételintolerancia tünetei lassabban alakulnak ki és nem annyira egyértelműek, mint az allergiáé. Bizonyos esetekben gyors lefolyású rosszullétet, emésztőszervrendszeri problémákat okoznak, ám van, hogy hosszú távon befolyásolják az anyagcsere folyamatokat, a keringést, a hormonháztartást vagy akár az ízületek és a bőr egészségét.
Ételintolerancia-teszt elvégzésével gyorsan, egyszerűen ellenőrizhetjük, hogy mely ételek okozhatják a kellemetlen tüneteket.

Az ételintolerancia vizsgálat során egy csepp vérből 46 féle ételfehérje (pl. glutén, tej, tojás, gomba, dió…stb) intoleranciájának kimutatása lehetséges. A vizsgálatot igény esetén dietetikus tanácsadás és speciális étrend összeállítása követheti.

Hol lehet ilyen tesztet csináltatni?

Méregtelenítő kúrák, böjt Hévízen

A rendszeres vagy időszakos méregtelenítés elengedhetetlen a szervezet folyamatos megújulásához a sejtanyagcsere folyamatok aktivizálásához. Míg a böjt leginkább a táplálkozás drasztikus időszakos megváltoztatásáról szól, addig a méregtelenítés során más módszereket is bevethetünk a sejtek megújításához. Ezek a programok általában néhány napot vesznek igénybe, komplex csomagban érhetők el és minden esetben szakorvos vagy dietetikus felügyelete mellett zajlanak.

Az alábbi szolgáltatóknál foglalhatók ilyen csomag

  

 

 

Hévíz Tófürdő és Festetics Fürdőház nyitvatartás és árak

 
Az aktuálisan érvényben lévő kormányrendeleteknek megfelelően a Tófürdő jelenleg védettségi igazolvány nélkül is látogatható!
 

 

 

A belépőjegy árakért kattintson ide

 

NYITVATARTÁS:

  Nyitás Pénztár zárás Fürdési idő vége (tó) Wellness használat vége Kapuzárás
"A" szezon
2022.05.30 - 2022.09.04.
9:00 18:00 18:30 18:30 19:00

"B" szezon
2022.03.28 - 2022.05.29.


2022.09.05 - 2022.10.09.

9:00 17:30 18:00 18:00 18:30

"C" szezon
2022.01.01 - 2022.03.27.


2022.10.10 - 2023.03.26.

9:00 16:30 17:00

17:00

17:30

 

Fürdőzárás 2022.12.24-én 14:00; 2022.12.31-én 16:00. Fürdőnyitás 2023. 01.01-jén 11:00 órakor.

A nyitvatartás és az árak megváltoztatásának jogát a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház fenntartja.
A Schulhof bejárat és Festetics Fürdőház pénztárainál a SZÉP Kártyák mindhárom zsebéből fizethet.

Hévízi Tófürdő telefonszám: 06 83 342 830A Tófürdő területén több helyen is lehetséges a fürdőzés, az alábbiak szerint

A fürdők neve Vízfelület (m2) Hőmérséklet (°C) Mélység (cm)
Beltéri "medencék" 4 db 520 24-38 (évszaktól függően) 200-300

- ebből 1 db masszázs elemekkel

260 24-38 (évszaktól függően) 200-300

- ebből 1 db súlyfürdővel

20 24-38 (évszaktól függően) 150
Gyermekmedence a Tóparton (csak nyári időszakban) 95 / 32 30-32 30-120

 


BELÉPŐJEGY ÁRLISTA

Érvényes 2022. április 1-től visszavonásig

 

 

3 órás jegyek:

3 órás
3 800 Ft
3 órás (60 év felett)
3 300 Ft
3 órás (diák)
3 300 Ft
Gyermek (6-14 év között) 3 órás
2 000 Ft
Csoportos 3 órás (20 fő felett)
3 400 Ft/fő

Egész napos jegyek:

Egész napos
6 500 Ft
Egész napos (60 év felett)
6 000 Ft
Egész napos (diák)
6 000 Ft

 

Egész napos kombinált családi jegy:

Felnőtt 6 000 Ft/fő Minimum 3 fő esetén, ebből legalább 1 gyermek részére. Diák és senior kedvezmény csak diákigazolvány / személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány előzetes bemutatásával vehető igénybe.
Diák (14 év felett)
Nyugdíjas (60 év felett)
5 000 Ft/fő
Gyermek (6-14 éves korig) 3 000 Ft/fő

 

Kiegészítő jegyek:

+ 1 óra hosszabbítás  1 500 Ft A 3 órás belépőjegy meghosszabbítására szolgál. Időtúllépés esetén nem vehető igénybe. Bérletekre nem érvényes.
+ hosszabítás egész naposra 3 000 Ft
+ Wellness kiegészítő jegy 2 800 Ft Bármely belépő mellé kérhető jegyvásárláskor, illetve utólag annak kiegészítéseként.
Pótdíj 1 000 Ft Időtúllépés esetén, minden megkezdett 30 perc.

 

Bérletek:

10 órás 11 000 Ft
+ 2 000 Ft kaució
Érvényes 15 naptári napig, napi kétszeri belépéssel
20 órás 20 000 Ft
+ 2 000 Ft kaució
Érvényes 25 naptári napig, napi kétszeri belépéssel

 

Egyéb jegyek:

Zárás előtti jegy 3 000 Ft Felhasználható a fürdési idő vége előtt 2 órával.   
Látogatójegy 1 600 Ft
+ 2 000 Ft kaució
Fürdésre és öltözőhasználatra nem jogosít, legfeljebb 30 percig érvényes. Időtúllépés esetén a kaució elveszik.  
Ruhatár (szezonális) 300 Ft / csomag Használati díj kabátonként, csomagonként értendő.   
Úszógumi kölcsönzés 600 Ft
+ 1 000 Ft kaució
Napi díj.  

 

Hasznos információk:

Napi jegyek: Felhasználható kizárólag a vásárlás napján. Egyszeri belépésre jogosít. Időtúllépés esetén pótdíj kerül felszámolásra. Kiegészítő jegy időtúllépés esetén nem váltható.

Bérletek: Kaució visszatérítés a lejáratot követő 5 napon belül lehetséges, kiegyenlítésére csak készpénzben van lehetőség a fürdési idő végéig. A bérletek napi 2 alkalommal jogosítanak belépésre. Az első távozást követően 15 peres türelmi idő után van lehetőség a második belépésre. Távozáskor a szekrényszám automatikusan törlődik. A szekrények tartalmáért ezután felelősséget nem vállalunk. Időtúllépés esetén pótdíj kerül felszámolásra.

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:


• A gyógytó vízmélysége 2 m – 38 m.
• Az árak és a nyitvatartás megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
• A megváltott belépőjegy árából nem áll módunkban visszatéríteni.
• Fizetési eszközök: készpénz (HUF), bankkártya, SZÉP kártya.
• ATM nyitvatartási időben a Schulhof bejáratnál található.
• Belépőjegy megváltásával vendégeink a Tófürdő házirendjét magukra nézve kötelezőnek ismerik el.
• 6 év alatti gyermekek részére a belépés díjmentes.
• Az úszógumi kölcsönzések csak megváltott kölcsönzési jegy ellenében, a letéti díj befizetése mellett történhet. A kölcsönzött eszköz leadásával, a letéti díjat a fürdő kizárólag a tárgynapon, a fürdési idő végéig téríti vissza.
• A belépőjegyek szauna használatot nem tartalmaznak. Kizárólag wellness kiegészítő jegy megváltásával lehet igénybe venni. A wellness és szauna részleg szolgáltatásai kizárólag 12 év felett vehetők igénybe. A wellness és szauna részleg használatára jogosító kiegészítő jegytípushoz higiénés okokból 1 db szaunakendőt biztosítunk.
• A gyermekmedence nyitvatartása szezonális és időjárásfüggő. A medencét 14 év alatti gyermekek vehetik igénybe.
• További információért kérjük forduljanak a Schulhof bejáratnál található Információs pulthoz.

Hévízi Tófürdő telefonszám: 06 83 342 830

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!