Speciális esetek

Tudjuk, hogy gyors és hatékony megoldásra vágysz! Tudjuk, hogy nem sok időd van! Tudjuk, hogy minőségi kiszolgálást szeretnél, úgy és akkor, amikor Te akarod...

Mindegy miért vagy felelős, a családodért, a munkatársaidért, egy cég sikereiért a felelősség felemészti az energiákat, ami pszichés és fizikai fáradtsággal és kimerültséggel is jár.

Hévízen a "manager programok" 4 fő pillérre épülnek:

  • minőségi pihenés: ahol a szolgáltató a párnád puhaságától az kávéd erősségéig mindenre figyelni fog
  • hatékony medical wellness kezelések, igény szerint előzetes szakorvosi konzultációval. Amikből válogathatsz: állapotfelmérések, Kinesio-Lab, gyógy- és wellness masszázsok, szaunák, TENS, ultrahang kezelés, oxigén terápia, denevér-pad, kinesiotapasz (tape), egyéni mozgásterápia, Krio szauna és még számos speciális, egyéni problémára szabott szolgáltatás
  • szabadidő, ami leginkább feltölt: mert a családi élményektől az egyéni futókörökig, saját igényed szerint választhatsz ... ha akarsz
  • természetes gyógytényezők: tiszta, friss levegő, csend, zöld környezet, gyógyvíz és egészséges ételek, hogy ne csak stressz-, de vegyszermentesen is teljen a feltöltődés

Manager programot az alábbi szolgáltatóknál vehetsz igénybe

Bár biztatunk rá, de tudjuk, hogy nem fogod kikapcsolni a mobilt és hozod a laptopod is, így a szélessávú internetkapcsolat mindenütt alapszolgáltatás.

Napjainkban aktuális probléma a Covid19 betegségen átesettek körében az immunrendszer általános gyengesége, posztcovid tünetek megjelenése, fáradékonyság, légzési nehézségek, a terhelhetőség lecsökkenése...

A Covid19 vírus által okozott megbetegedések betegenként más súlyossággal folytak le, és változó poszt covid tünetekkel járnak. Amennyiben jelentkeztek olyan tünetek, melyek összefüggnek a betegséggel, például hosszan fennálló köhögés, légzési nehézségek, fáradékonyság, ízület fájdalmak, akkor ajánlott egy rövidebb, ilyen tünetek kezelésére összeállított egészségprogramon részt vennie. A program többféle kezelést tartalmaz, és a folyamat során biztosítják a szakorvosi konzultációkat, és kontrollt. Ugyanakkor a poszt covid tünetek sokfélesége és súlyossága miatt a javasolt kezelések és azok mennyisége egyénenként eltérő lehet.

Az alábbi szolgáltatóknál foglalható Post Covid Care csomag

 

Minden fontos, részletes információ a Post Covid Care programról a logóra kattintva olvasható!

A bőrünk az egyik leglátványosabb testrészünk és egyben legnagyobb szervünk. És mivel folyamatos igénybevételnek van kitéve fontos, hogy csakis szakszerűen tegyünk megóvásáért...

Személyre szabott kezelések

Hévízen több olyan medical wellness és gyógyszolgáltatás is elérhető a gyógy- és wellness szállodák szolgáltatási palettáján, melyekkel hatékonyan lehet kezelni bőrproblémákat is. Természetesen minden kezelés előtt konzultáció szükséges bőrgyógyásszal, kozmetológussal vagy a terápia vezetővel, hiszen mindenkinek az a célja, hogy a probléma típusának legmegfelelőbb eljárást válasszuk.

Hévízen elérhetők pakolások, fürdők, tápláló arc és testkezelések, gyógyiszapos bőrregenárás, oxigén-, hideg- és fényterápiák, UV lámpa és gyógyvizes kádfürdők, továbbá számos speciális eszköz és hatóanyag áll a szakemberek rendelkezésére.

Leggyakrabban kezelt bőrproblémák hévízi terápiákkal:

A Hévízen elérhető gyógymódokat, köszönhetően a gyógyvízben lévő kénnek elsősorban a psoriasis (pikkelysömör) kezelésére alkalmazzuk, de normalizálja a bőrben lezajló faggyú kiválasztását, a bőrben lezajló gyulladásokat csökkenti. Psoriasisra elsősorban a gyógyfürdőzést, mint a Hévízi Tradicionális Kúra egyik alapelmét javasoljuk. Jól alkalmazhatók még a problémára a hévízi gyógyvizet, ként és iszapot tartalmazó magisztrális készítmények (a kórház gyógyszertárában kaphatók). A napfürdőzésnek is jó hatása van kombinálva a langyos iszapfürdővel és gyógyfürdővel. A pikkelysömörnek vannak ízületi következményei is, melynek neve arthritis psoriatica, amelyet szintén hatékonyan lehet kezelni Hévízen.

A bőrproblémák mögött ugyanakkor a háttérben sokszor életmódbeli tényezők, allergiák, örökletes okok és a stessz is állhat, melyeket mindig fontos felderíteni.

Bőrproblémák kezelésére az alábbi szolgáltatóknál van lehetőség

 

Egyre népszerűbbek a böjt kúrák, a tervezett diéták, melyek célja sok esetben a méregtelenítés. Ugyanakkor vannak, aki bár érzik, hogy változtatni kell, bizonytalanok, hogy hogyan is kezdjenek hozzá....

Jelentkeztek allergia, étel intolerancia tünetek?

Talán a környezetváltozásnak, a sok stressznek, a túlnemesített növényi alapanyagoknak vagy egyszerűen csak a rohanó életmódnak a következménye, de egyre többen vagyunk, akik nem mindent tudunk jóízűen megenni. Ahhoz azonban, hogy pontos választ kapjunk arra, hogy mi miért nem esik jól, mi okoz néha vagy akár gyakran kellemetlen panaszokat, szükséges egy szakszerű teszt elvégzése.

Mi az ételintolerancia?

Az ételintolerancia a szervezet abnormális reakciója bizonyos ételekre, melynek hátterében többféle mechanizmus állhat. Az élelmiszerekre kialakuló érzékenység nagyon kellemetlen tüneteket okozhat és nagymértékben ronthatja az életminőséget.
Ételallergia viszonylag ritkán fordul elő, az ételintolerancia viszont minden harmadik embert érint. Az ételintolerancia tünetei lassabban alakulnak ki és nem annyira egyértelműek, mint az allergiáé. Bizonyos esetekben gyors lefolyású rosszullétet, emésztőszervrendszeri problémákat okoznak, ám van, hogy hosszú távon befolyásolják az anyagcsere folyamatokat, a keringést, a hormonháztartást vagy akár az ízületek és a bőr egészségét.
Ételintolerancia-teszt elvégzésével gyorsan, egyszerűen ellenőrizhetjük, hogy mely ételek okozhatják a kellemetlen tüneteket.

Az ételintolerancia vizsgálat során egy csepp vérből 46 féle ételfehérje (pl. glutén, tej, tojás, gomba, dió…stb) intoleranciájának kimutatása lehetséges. A vizsgálatot igény esetén dietetikus tanácsadás és speciális étrend összeállítása követheti.

Hol lehet ilyen tesztet csináltatni?

Méregtelenítő kúrák, böjt Hévízen

A rendszeres vagy időszakos méregtelenítés elengedhetetlen a szervezet folyamatos megújulásához a sejtanyagcsere folyamatok aktivizálásához. Míg a böjt leginkább a táplálkozás drasztikus időszakos megváltoztatásáról szól, addig a méregtelenítés során más módszereket is bevethetünk a sejtek megújításához. Ezek a programok általában néhány napot vesznek igénybe, komplex csomagban érhetők el és minden esetben szakorvos vagy dietetikus felügyelete mellett zajlanak.

Az alábbi szolgáltatóknál foglalhatók ilyen csomag

  

 

 

Főbejárat &
Festetics Fürdőház bejárat

dr. Schulhof Vilmos sétány és Ady Endre utca


Szezonon kívül
2024. január 1. - 2024. március 24. és
2024. október 07. - 2025. március 30.

Nyitás: 9.00
Pénztár zárás: 16.30
Fürdési idő/wellness használat vége: 17.00
Kapuzárás: 17.30

 
Decemberi ünnepnapok!
Rövidített nyitvatartás:
2024.12.24. 9:00 - 14:00
2024.12.31. 9:00 - 16:00
2025. 01.01. 11:00 - 17:30
A többi napon a szokásos nyitvatartással várja vendégeit!
 

Előszezon / Utószezon
2024. március 25. - 2024. május 26.
2024. szeptember 9. - 2024. október 6.


Nyitás: 9.00
Pénztár zárás: 17.30
Fürdési idő/wellness használat vége: 18.00
Kapuzárás: 18.30


Főszezon
2024. május 25. - 2024. szeptember 8.

Nyitás: 8.30
Pénztár zárás: 18.00
Fürdési idő/wellness használat vége: 18.30
Kapuzárás: 19.00

Decemberi ünnepnapok
 
Fürdőzárás 2024.12.24-én 14:00; 2024.12.31-én 16:00. Fürdőnyitás 2025. 01.01-jén 11:00 órakor.

Deák-téri
"nyári" bejárat

Deák Ferenc tér


JELENLEG ZÁRVA

Nyitás: 8.30
Pénztár zárás: 18.00
Kapuzárás: 19.00

 

A nyitvatartás és az árak megváltoztatásának jogát a Hévízi Szent András Reumakórház és Gyógyfürdő fenntartja.
A Schulhof bejárat és Festetics Fürdőház pénztárainál a SZÉP Kártyák mindhárom zsebéből fizethet.

Hévízi Tófürdő telefonszám
+36 30 959 1002


 

Jegyárak

Érvényes 2023. április 1-től visszavonásig

3 órás jegyek

3 órás 4 500 Ft
3 órás 60 év felettieknek 4 000 Ft
3 órás diákoknak 4 000 Ft
Gyermek (6-14 év között) 3 órás 2 400 Ft
Csoportos 3 órás (20 fő felett) 4 000 Ft

Egész napos jegyek

Egész napos jegy 7 500 Ft
Egész napos 60 év felettieknek 7 000 Ft
Egész napos diákoknak 7 000 Ft
Egész napos gyerek / 6-14 éves korig.6 év alatti gyerekek részére a belépés ingyenes.
3 600 Ft

Egész napos kombinált családi jegy

minimum 3 fő esetén, ha legalább 1 gyerek

Felnőtt 7 000 Ft/fő
Diák (14 év felett) és
Nyugdíjas (60 év felett)
6 000 Ft/fő
Gyermek (6-14 éves korig) 3 600 Ft/fő

Kiegészítő jegyek

+ 1 óra hosszabbítás (3 órás jegy mellé)
1 800 Ft
+ hosszabbítás egész naposra (3 órás jegy mellé)
3 600 Ft
+ Wellness kiegészítő jegy (bármelyik jegy mellé)
3 300 Ft
Pótdíj (időtúllépés esetén, minden megkezdett 30min)
1 000 Ft

Bérletek

10 órás - érvényes 15 naptári napig, napi kétszeri belépéssel
13 000 Ft
+ 2 000 Ft kaució
20 órás - érvényes 25 naptári napig, napi kétszeri belépéssel 23 000 Ft
+ 2 000 Ft kaució

Egyéb jegyek

Zárás előtti jegy (fürdés vége előtt 2 órával)
3 600 Ft
Látogatójegy (fürdésre nem jogosít, max. 30 min)
1 900 Ft + 3 000 Ft kaució
Ruhatár (szezonális) 300 Ft / csomag
Úszógumi kölcsönzés (napi díj)
700 Ft + 2 000 Ft kaució


Diák és senior kedvezmény csak diákigazolvány / személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány előzetes bemutatásával vehető igénybe.

 

Hasznos információk:

Napi jegyek: Felhasználható kizárólag a vásárlás napján. Egyszeri belépésre jogosít. Időtúllépés esetén pótdíj kerül felszámolásra. Kiegészítő jegy időtúllépés esetén nem váltható.

Bérletek: Kaució visszatérítés a lejáratot követő 5 napon belül lehetséges, kiegyenlítésére csak készpénzben van lehetőség a fürdési idő végéig. A bérletek napi 2 alkalommal jogosítanak belépésre. Az első távozást követően 15 peres türelmi idő után van lehetőség a második belépésre. Távozáskor a szekrényszám automatikusan törlődik. A szekrények tartalmáért ezután felelősséget nem vállalunk. Időtúllépés esetén pótdíj kerül felszámolásra.

Hévízi Tófürdő telefonszám: +36 30 959 1002

 

 

 

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!