Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Látogatónk!

Amikor Ön a www.heviz.hu internetes honlapot látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunk kialakítása során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

A honlap üzemeltetéséhez a összefüggő adatok védelme érdekében a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. informatikai rendszerétől teljesen független külső szolgáltató szerver gépeit vesszük igénybe.

Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. nem adja tovább, kivéve azokat az automatikusan képződő technikai adatokat, melyek a honlap látogatottsági statisztikájával kapcsolatosan az internetes szervert fizikailag üzemeltetőnél keletkeznek.
A honlap látogatási statisztikájának rendszeres mérését a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. a Google Analytics szolgáltatás segítségével végzi.

Online bankkártyás fizetés esetén Ön tudomásul veszi, hogy a Hévízi Turisztikai Np Kft. (8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.) adatkezelő által a www.heviz.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária körút 17-19.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: vásárlói név, számlázási cím, szállítási cím, email cím, telefonszám, cégek esetén adószám.

A Hévízibivaly Duatlon versenyre való jelentkezéskor, Ön tudomásul veszi, hogy nevét, valamint a nevezési kategóriát a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. (8380 Hévíz Rákóczi utca 2.) adatkezelő a rendezvény aloldalán (https://www.heviz.hu/hu/elmenygarancia/hevizibivaly) közzétegye. Amennyiben nevének közzétételéhez nem járul hozzá, azt külön üzenetben jelezze a hevizibivaly@gmail.com e-mail címre.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff 

Az internetes ügyfélszolgálatunkon - a honlap látogatásával összefüggésben - kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy szeretné megosztani velünk véleményét az adatvédelemmel kapcsolatban, küldjön levelet az heviz@tourinform.hu e-mail címre.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!