Sportesemények

2023. május

3 év kihagyás után újra lehet nevezni és szurkolni a Hévízi Futófesztiválon kicsiknek és nagyoknak. A futóversenyt több távon és korcsoport számára rendezi meg a hévízi sportegyesület. A nevezési díjakat, a távokat és az útvonalat megtaláljátok a rendezvény oldalán, ahol folyamatosan frissülnek az információk.

 

Következő időpont 2024. március 2.

evezés, futás, full 'biogázzal'| Hévíz-patak oda-vissza

Légy részese te is egy különleges élménynek a Hévíz Patakon, tedd próbára magad a novemberi hóesésben. 10 km evezés a meleg vízben és 10 km futás a Patak melletti töltésen.

Nevezhetsz, kajakkal, kenuval, sup deszkával, egyénileg vagy akár csapatban is ( a létszám limitált, max: 250 fő), saját eszközzel, de bérelhetsz is. Minden nevező, aki a limitidőn belül teljesíti a távot befutóérmet kap, a díjazottak pedig értékes nyereményekkel gazdagodnak.

 

A táv: vízen és szárazföldön

A versenyzők a Hévízi-tó déli kifolyójánál teszik vízre az eszközeiket, amikkel a fenékpusztai kiszállóig eveznek. A kiszálló utáni depónál egy frissítő után szárazföldön folytatódik a táv, a patak melletti töltésen kell visszafutni Hévízre, a Tófürdő strand területéig.

Gyere el,

  • ha új kihívásokat keresel,
  • ha szeretsz evezni, futni
  • ha még nem eveztél hidegben meleg vízben
  • ha szeretnél egy különleges élményt szerezni, mint versenyző, vagy akár mint szurkoló
  • ha szereted a tiszta levegőt, nyugodt környezetet

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!