Programkavalkád a pünkösdi hétvégén

Az május végi hosszúhétvégén igazán színes és változatos programok várják a Hévízre érkező vendégeket.

Programkavalkád a pünkösdi hétvégén

Elsőként nem csak a vendégeknek, de helyieknek is szóló programot szervezett a Hévízi Vállalkozók Egyesülete. Vendégük Görög Ibolya protokollszakértő, aki május 17-én délután 17.30-tól tartja „Viselkedés vendégként és vendéglátóként” c. előadását a Városháza Dísztermében. Támogatói jegyek válthatók itt.

Az előadás éppen véget ér és már készülhetünk is az idei első holdfényfürdőre, mely a Hévízi-tavon kerül megrendezésre szintén május 17-én. A kapuk 19.00 órától nyílnak. A vendégeket welcome drink és streetfood büfékínálat várja a fürdés mellet. A fergeteges bulihangulatot ezúttal DJ LOTFI BEGI garantálja. Jegyinformációk itt.

Az éjszakai fürdőzés után kezdjük majd a szombatot a Hévízi Termelői Piacon, hiszen itt sem hagyják a vásárlókat program nélkül. Zenés, néptáncos programok és kézműves bemutatók is várják a május 18-án délelőtt piacozókat. Kik zenélnek majd? Nézd meg itt!

A piac után várják a vendégeket a Kertészeti Centrum és a belváros programjai. Május 18-án rendezik meg ezúttal a IV. Bio és gyógynövény weekendet a közeli kertészetben. Hallhatunk előadásokat ganoterápiáról, de megtanulhatunk növényi tejet, kencéket készíteni, vagy gluténmentes kenyeret sütni. Megtudhatjuk mitől bio a bio van-e különbség öko és bio között. Kíváncsi vagy a részletekre? Kattints ide!

Szombattól hétfőig élettel telik meg a belváros is. A kézművesek, ételes-italos standok mellett számos koncert várja a kikapcsolódni vágyókat a Rákóczi utcában. A gyermekek a már hagyománnyá vált Pünkösdi Szuperhős játékon 12 állomáson tehetik próbára magukat. De várja őket a hétvége során a Harisnyás Pipik előadása, körhinta és a Varázshangok játszóház, és MoziMatiné is. Zene is jut minden napra, hiszen itt lesz a Paris Gitano, ’A Nyughatatlan”, a Papa Jazz Seven, és a Parlando Együttes. Részletek és időpontok itt!

Minden hévízi program megtalálható Hévíz weboldalán a Programok menüpontban!

További információk

Hévízi Tourinform Iroda
Hévíz, Rákóczi u. 2.
Telefonszám: 06 83 540 131
E-mail: heviz@tourinform.hu
Facebook | Instagram | Blog

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!