Holdfényfürdő a Hévízi-tavon

2024. május 17. 19:00   -   2024. május 17. 22:00

Hévíz , Festetics Fürdőház, Festetics Fürdőház

Kellemes este, meleg víz és forró hangulat vár a Tófürdőn! SZTÁRVENDÉG: LOTFI BEGI!

Holdfényfürdő a Hévízi-tavon

Idén ismét megrendezésre kerül a már hagyománynak számító Holdfényfürdő a Hévizi-tavon!

Amit garantálunk:
  • éjszakai fürdőzés a Hévízi-tóban
  • hangulatos zenei aláfestés, sztárvendég LOTFI BEGI!

  • welcome drink
  • öltözőszerkény-használat
  • szaunahasználat
Nyitvatartás:
  • Belépés az estére 19:00 órától lehetséges
  • Fürdési idő és szaunahasználat vége 22:30 órakor
  • Fürdőzárás 23:00 órakor

 

Jegyvásárlásra 2024. május 3-tól biztosítunk lehetőséget online a https://jegy.spaheviz.hu/ oldalon, illetve a rendezvény napján a helyszínen. A programon csak 16 év felettiek vehetnek részt. A jegyek korlátozott számban elérhetőek. Jegy ára 6.500 Ft/fő.

Az online megvásárolt QR-kóddal ellátott jegyek karszalagra történő beváltását javasoljuk megtenni a rendezvény napján – a Hévízi Tófürdő napközbeni nyitvatartása során –, hogy elkerüljék az esti sorbanállást a pénztáraknál.

Csak a kijelölt területeken megengedett a fürdőzés. Wellness részlegen egyidejűleg maximum 50 fő tartózkodhat. Belépés, jegyváltás és az online megvásárolt jegyek beváltása karszalagra aznap a Festetics Fürdőházban és a Főbejáraton keresztül lehetséges.

Vitál Bár alkoholmentes és alkoholos long drinkekkel, meleg és hideg italokkal várja a fürdőzőket. Medio büfénk kínálata az este folyamán street-food ételekkel egészül ki.

Fizetési eszközök: készpénz, bankkártya, SZÉP-kártya (OTP, K&H, MBH). A Welcome drink a belépőjegy mellé tartozó kupon ellenében váltható be. Online vásárlás esetén a kupont a helyszínen biztosítjuk a belépő karszalag mellé. Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el. Jegyárat nem áll módunkban visszatéríteni. Ez a jegytípus kizárólag 2024 május 17-én este használható fel. Rossz idő esetén a programmódosítás jogát fenntartjuk. A programokon mindenki saját felelősségére vesz részt. Rendezvényen való részvétellel hozzájárul, hogy Önről fotók/felvételek készüljenek, melyek marketing célokra szabadon felhasználhatók.


További információk: marketing@spaheviz.hu / +36 30 9555 943

 

Térkép


útvonaltervezés

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!