Példátlan egyetértés a hévízi szolgáltatók között

A koronavírusra való tekintettel minden szolgáltató fájó szívvel, példás egyetértéssel mindannyiunk közös érdekét szem előtt tartva hozta meg az eddigi működésük legnehezebb döntését:A vendégekés a dolgozók biztonsági érdekeit figyelembe véve a szolgáltatók legtöbbje hetekig, hónapokig, bizonytalan ideig üzemszünetet jelentett! Hévíz egy időre bezárt!

Példátlan egyetértés a hévízi szolgáltatók között

Március 22-ével üzemszünetet bejelentő szállodák:

Az Ensana Thermal Hévíz & Aqua szállodavezetése a munkatársak és vendégek védelme érdekében meghozta az egyetlen felelős döntést, ami jelen járványügyi helyzetben lehetséges. A két hévízi szálloda üzemszünetet tart és előreláthatólag az alábbi időszakban nem fogad vendégeket:

- Ensana Thermal Hévíz szálloda 2020. március 22-től előreláthatóan 2020. április 30-ig,

- Ensana Thermal Aqua hotel pedig 2020. március 22-től előreláthatóan 2020. május 29-ig.

A szállodai dolgozók továbbra is várják a nyári illetve az őszi szezonra a foglalásokat. Az új 2020. június 30-ig érvényben lévő új foglalások esetén: A vendégek az érkezést megelőző 2 napig ingyenesen lemondhatják lefoglalt üdülését, a befizetett előleget pedig teljes összegében visszakapja. Valamennyi foglalás esetén ingyenesen a szállodai kapacitástól függően kérheti a tartózkodási idő ingyenes módosítását. A kényszerleállás ideje alatt, amíg lehetséges a belső felújítási munkálatok folynak, hogy az újranyitásra minden a legnagyobb rendben legyen.

A Hotel Európa fit szállodából március 22-én elmentek az utolsó vendégek és a szálloda vezetősége is meghozta azt a felelősségteljes döntést, hogy a jelen helyzetben nem biztonságos elutazni illetve bárhová is kimozdulni, ezért a szálloda bizonytalan időre nem fogad vendégeket. Az eddigi foglalásokat a szálloda dolgozói természetesen díjmentesen módosítják. Minden vendégnek javasolják, hogy tervezzék későbbre a szabadságot, a vészjósló jelenben, pedig tegyenek meg mindent a koronavírus mielőbbi megállítása érdekében. Maradjanak otthon.

 

 

A Hunguest Hotel Helios és Panoráma a kormányzati és nemzetközi döntésekkel összhangban a mindannyiunk védelme érdekében március 22-től felfüggeszti a működését és nem fogad vendégeket. A recepció és a szobafoglalás továbbra is elérhető, a kollégák folyamatosan azon dolgoznak, hogy azok a vendégek, akinek a tavaszi időszakra volt foglalása megtalálják a későbbiekben megfelelő új időpontot.

Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz és a Hotel Aquamarin szálloda március 22-től bizonytalan ideig szünetelteti működését.

Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodája a Hotel Lotus Therme Hotel & Spa és a Tófürdő szállodája a Hotel Spa Hévíz sem fogad bizonytalan ideig vendéget.

 

 

Március 23-tól bezáró szállodák:

 

A Kolping Hotel Spa & Family Resort március 23. - április 30. között a tervek szerint nem fogad vendégeket. A vendégeknek, akik a zárva tartás idejére foglaltak a szálloda vezetősége felajánlotta az átfoglalást és az esetleges lemondást. A szállodában a zárt ajtók mögött tovább folytatódnak a felújítási munkálatok. Mikor minden rendben lesz, ismét gyerekkacajtól lesz hangos a szálloda. Amennyiben a nyarat tervezi, a szálloda szobafoglalása az eddiginél is rugalmasabban kezeli majd a módosításokat.  A Bobó,- és Mimi-rajongó gyerkőcöket a Kolping Hotel csapata exkluzív tartalmakkal és játékokkal várja a Facebook oldalon. A törzsvendégek pedig a Kolping Hotel VIP csoportban pillanthatnak be a kulisszák mögé! A dolgozók versel búcsúznak a vendégektől:

 

A hévízi Erzsébet Hotel vezetősége szintén arra a döntésre jutott, hogy 2020. március 23-tól határozatlan időre üzemszünetet tart. A bezárás idejét érintő foglalásokkal kapcsolatban a szálloda kollégái mindenkivel felveszik a kapcsolatot.

 

A jelenleg a szállodában lévő vendégek miatt hamarosan záró szállodák:

 

A NaturMed Hotel Carbona a szálloda a már a szálláshelyen lévő vendégekkel szigorú higiéniai intézkedések mellett üzemel, még március 26-ig tart nyitva, majd bizonytalan ideig szintén nem fogad vendégeket. A kialakult helyzetre tekintettel a szálloda vezetősége a vendégek érdekeit szem előtt tartva rugalmasabban kezeli lemondási feltételeinket. A közeljövőben esedékes foglalásokat kérésre átfoglalják másik időpontra, a befizetett előlegét a jövőben lehetséges érvényesíteni vagy visszatérítést kérni.

A Hotel Palace Hévíz 2020. április 1-től bizonytalan időre szintén nem fogad vendéget. A nyitásról a szálloda weboldalán, Facebook oldalán illetve telefonon a szálloda dolgozói folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket.

 

Hévízi kávézók és éttermek is üzemszünetet hirdetnek:

 

Múlt hét óta zárva van a Macchiato Caffe, és a Római pince is. Március 22-vel a Rózsakert Étterem, a Hoffbräu Vendéglő és a Nagyparkolóban lévő üzletek, büfék szintén nem fogadnak vendégeket. Ugyancsak bezárt a AzÉn Anyósom étterem is. A Vilmos Pince családi vállalkozásban működik, a jelenlegi szigorítások értelmében 11-15 óráig még a héten nyitva van. A Korona Étterem és Panzió nem fogad vendégeket, viszont az Étterem Facebook oldalán napi menü megrendelésére ételkiszállításra van lehetőség.

A Zalasprings Golf Resort étterme és golf pályája üzemszünettel segíti a koronavírus terjedésének lassítását. A golfpálya vezetősége és személyzete hangsúlyozza, hogy a golf türelemre tanít, és szintén remélik, hogy hamarosan minden jóra fordul és golfosokkal telik meg Magyarország egyik legmodernebb Trent Jones által tervezett golfpályája.

 

 

A Tófürdő és a Fedett Fürdő megváltozott nyitva tartásáról szóló legfrissebb hírt itt olvashatja.

Tourinform Iroda ideiglenesen szünetelteti személyes vendégfogadást, viszont telefonon (+36 83 540 131), e-mailben (heviz@tourinform.hu) és online segítik a vendégeket

Most az egészség az első, mindenkit kérünk, maradjon otthon. Hévíz megvár!

A lefoglalt szállásokat senkinek nem kell lemondania elég, ha módosítja az időpontot.

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!