Ezzel biztosan örömet szerez szerelmének Valentin napra!

Elcsépelt, unalmas Valentin napra szerelmét virággal, ékszerrel, vagy akár egy wellness hétvégével meglepni? Lehet. Ezekkel az ajándékokkal pedig biztos soha nem lő mellé és az öröm garantált!

Ezzel biztosan örömet szerez szerelmének Valentin napra!

Figyelem az ajánlatok nemcsak Valentin napra szólnak!

 Az öt csillagos hévízi Lotus Therme Hotel &SpaLOTUS LOVE” csomagja egész évre február 29-ig foglalható.  A 3 éjszaka a romantika jegyében biztosan örökre emlékezetes marad! Hiszen ki ne élvezné, a reggelit a szálloda kényelmes ágyába szervírozza?Amit frissítő páros masszázs követ, majd gyönyörű környezetben a meleg gőzölgő medencében úszhat, majd a privát spa részlegen szerelmével meg is pihenhet. Este hangulatos élőzenét hallgatva, szerelme kezét fogva egy-egy pohár finom ital fogyaszthatnak? Ugye ezt mind Önnek találták ki! +1 Tipp: A Lotus Therme szálloda romantikus „SZÍVEK RANDEVÚJA” csomagja pedig 2 éjszakától foglalható!

Amennyiben négycsillagos kikapcsolódást keres, a belvárostól mindössze két kilométerre fekvő családbarát Kolping Hotel Family & Spa Resort szállodában a „VALENTIN HÉTVÉGE” csomagját érdemes foglalni. Míg a szülők páros masszázson vehetnek részt és Ámor nyila-, vagy a Páratlan páros koktélokat fogyaszthatnak a szálloda bárjában, addig a piciket a szálloda profi animátorai és Bobó meg Mimi a szálloda „kabalavízilovai” szórakoztatják.Meglepetésként rendelhető virágcsokor és pezsgő a szobába, a romantikus hétvégéről fényképész készít Önöknek emléket a családi albumba.

A négy csillag superior Hotel Európa fit-ben egész februárra 2 éjszakára foglalható a VALENTIN EXKLUZÍV KÉNYEZTETÉS. Akik ezt a romantikus csomagot foglalják érkezéskor rózsaszirmok várják a szobában. Február 14-i hétvégén, a szállodában Pál Csaba lép fel, 15-én Ferenczi Júlia párkapcsolati asztrológia előadását hallgathatják a szerelmesek. Továbbá a szakembertől extra díjazás ellenében párkapcsolati elemzés is kérhető. párkapcsolati asztrológia előadás (Ferenczi Júlia asztrológus) (február 15.), egyéni párkapcsolati elemzés lehetősége díjazás ellenében.

A háromcsillagos Hotel Erzsébet, királynői névvel „SISSI ROMANTIKA” csomagot kínál, ami 1 éjszakától egész évben foglalható. A Sissiszuperior szobákban kétszemélyes pezsgőfürdő és különleges intim hangulatot sugárzó baldachinos ágy, érkezéskor 1 üveg bor vagy pezsgő és gyümölcstál várja a szobába bekészítve. A hangulat kettesben biztosan adott a többi Önön múlik!

A belvárosi hévízi szállodák romantikus ajánlatai között is érdemes szétnézni a BONVITAL Wellness & Gastro Hotel vendégeinek február 14-én különleges szauna szeánszán felöntésekben lehet részük: A csábítás elmélete -szaunaprogram, édes illatokkal, a rózsa ötven árnyalata ami egy sós-rózsavizes testradírozás és végül a jeges szunaprogram: Süssük meg Cupidót néven!

Amennyiben nincs kedvük szállodai környezetben kikapcsolódni, Hévíz számos magánszállása rendelkezik romantikusan berendezett szobákkal. A ZALA SPRINGS GOLF RESORT, 10 perces autóútra Hévíztől igazi romantikus helyszín. A gyertyafényes Valentin napi gyertyafényes borvacsorára séf igazán különleges 5 fogásos menüsorral készül, amelyhez profi Sommelier isteni borokat párosított.

A hévízi Fontana filmszínházban a legújabb filmeket-premiereket élvezheti, a Hévízi Termelői Piacon minőségi, egészséges ételeket, és alapanyagokat vásárolhat. A városban több étteremben például BrixBistro, a Kocsi Csárda és aRózsakert Étterem élő zene szól vacsora időben.

A Hévízi-tó vize pedig néphit szerint felpezsdíti a szerelmi életet is.

Bővebb információ aktuális programokról és szállásajánlatokról:

www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu
Tourinform Iroda Hévíz
Tel: +36 83 540 131
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.
Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!
Facebook | Blog | Instagram | YouTube

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!