Ambuláns fizioterápiás központ - Hotel Kalma

Hévíz, Rákóczi u. 12-14.

+36 83 545 912

info@kurinfo.net

www.kurinfo.net

Bemutatkozás


Hévízen vezető privát szolgáltatók vagyunk az orvosi rehabilitáció területén a mozgásszervi mbetegségek és a balesetek utáni kezelések esetében.
Megbízható partnerek vagyunk mind a betegek, betegbiztosítók, orvosok, munkatársak és valamennyi igénybe vevő csoport számára.
Jelentősen hozzájárulunk betegeink egészségének javításához és életminőségük javulásához. Ambuláns központunkat 2004-ben nyitottuk Hévízen, a sétáló utcában lévő Hotel Kalmában, ahol eddig több mint 6000 beteget kezeltünk.

Fő tevékenységünk az orvosi mozgásszervi rehabilitáció, amely esetünkben a hévízi komplex fizioterápián alapszik.
Hévíz 200 éves gyógyítási tradícióra tekint vissza, a tó egy természeti csoda és 4,5 hektáros területe alapján a legnagyobb természetes gyógytó a világon. A fürdés és a különböző kezelések együttesen egy komplex terápiás lehetőséget biztosítanak. Ambuláns központunk megnyitása óta közvetlen kapcsolatban van a külföldi pénztárakkal, házi orvosokkal és szakklinikákkal. Betegeink átlagos tartózkodási ideje 14,5 nap, ami jelentősen meghaladja a hasonló jellegű centrumok és gyógyszállodák tartózkodási adatait. Terápiánk 350m2-es területen kezeli a betegeket, a Hotel Kalma ( sétáló utcán a mozival szemben) első emeletén, ahol igény esetén szállást is tudunk biztosítani a kezelést igénybe evő betegek részére. Ezen felül a betegeink nagy része ambulánsként érkezik hozzánk, maga választja ki a szálláshelyét, 2-3 órát tartózkodik központunkban, ahol a kezelések utáni pihenésüket pezsgőfürdő, szauna és pihenőágyak biztosítják. A szálloda étterme menüválasztékával (akár diétás is) legkeresettebb étterem Hévíz belvárosában.

Terápiánk egy teljes körű kínálattal támogatja és erősíti fel a gyógyulási folyamatot a hévízi tartózkodás ideje alatt. Fizioterápiánk a klasszikus kezelések mellett —természetesen mindig figyelembe véve egy személyes minőségi ellátást — biztosítja a mozgásszervi rehabilitáció valamennyi elemét. Terápiánkon fizioterápiás kezelések ( hydroterápia, elektroterápia, mágnes és fényterápia ), gyógytorna, különböző masszázsok, manuálterápia, pakolások, elsősorban Hévíz specifikus kezelésként iszappakolás, humino- és kénpakolás vehető igénybe. Rendelkezünk  sókamrával, inhalációs kezeléssel. Ambuláns központunk jelentős számban német, orosz, osztrák és magyar betegeket fogad.
Terápiás centrumunk szerződést kötött valamennyi Magyarországon működő egészségpénztárral (kivéve OEP), hogy ezzel is elérhetőbbé tegye, hogy a magyar betegek is minőségi gyógyszolgáltatásban részesülhessenek.

Szolgáltatások


  • Fizetési módok

    • Bankkártya
    • Készpénz
  • Tipus

    • Gyógyászat
    • Orvos
$$

Térkép


GPS: 46.789172 | 17.189206
útvonaltervezés

Kapcsolódó cikkek


Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

2019. július 11. 10:51

A Balatoni Ebike Töltőhálózat új tagjaként, immáron a hévízi Tourinform irodában is lehetőség nyílik az elektromos kerékpárok töltésére.

TOP 20 európai úti cél között versenyez Hévíz

TOP 20 európai úti cél között versenyez Hévíz

2019. május 28. 11:41

Kiválasztották Hévízt a "European Best Destination 2020" díj elnyerésére.

Változatos kínálat a borok szerelmeseinek Hévízen!

Változatos kínálat a borok szerelmeseinek Hévízen!

2019. augusztus 07. 08:25

Kóstolja meg a térség legjobb borait, az augusztus 20-i Nemzeti Ünnep alkalmából immáron nyolcadszorra megrendezett Hévízi Borünnepen!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!