Ambuláns fizioterápiás központ - Hotel Kalma

Hévíz, Rákóczi u. 12-14.

+36 83 545 912

info@kurinfo.net

www.kurinfo.net

Bemutatkozás


Hévízen vezető privát szolgáltatók vagyunk az orvosi rehabilitáció területén a mozgásszervi mbetegségek és a balesetek utáni kezelések esetében.
Megbízható partnerek vagyunk mind a betegek, betegbiztosítók, orvosok, munkatársak és valamennyi igénybe vevő csoport számára.
Jelentősen hozzájárulunk betegeink egészségének javításához és életminőségük javulásához. Ambuláns központunkat 2004-ben nyitottuk Hévízen, a sétáló utcában lévő Hotel Kalmában, ahol eddig több mint 6000 beteget kezeltünk.

Fő tevékenységünk az orvosi mozgásszervi rehabilitáció, amely esetünkben a hévízi komplex fizioterápián alapszik.
Hévíz 200 éves gyógyítási tradícióra tekint vissza, a tó egy természeti csoda és 4,5 hektáros területe alapján a legnagyobb természetes gyógytó a világon. A fürdés és a különböző kezelések együttesen egy komplex terápiás lehetőséget biztosítanak. Ambuláns központunk megnyitása óta közvetlen kapcsolatban van a külföldi pénztárakkal, házi orvosokkal és szakklinikákkal. Betegeink átlagos tartózkodási ideje 14,5 nap, ami jelentősen meghaladja a hasonló jellegű centrumok és gyógyszállodák tartózkodási adatait. Terápiánk 350m2-es területen kezeli a betegeket, a Hotel Kalma ( sétáló utcán a mozival szemben) első emeletén, ahol igény esetén szállást is tudunk biztosítani a kezelést igénybe evő betegek részére. Ezen felül a betegeink nagy része ambulánsként érkezik hozzánk, maga választja ki a szálláshelyét, 2-3 órát tartózkodik központunkban, ahol a kezelések utáni pihenésüket pezsgőfürdő, szauna és pihenőágyak biztosítják. A szálloda étterme menüválasztékával (akár diétás is) legkeresettebb étterem Hévíz belvárosában.

Terápiánk egy teljes körű kínálattal támogatja és erősíti fel a gyógyulási folyamatot a hévízi tartózkodás ideje alatt. Fizioterápiánk a klasszikus kezelések mellett —természetesen mindig figyelembe véve egy személyes minőségi ellátást — biztosítja a mozgásszervi rehabilitáció valamennyi elemét. Terápiánkon fizioterápiás kezelések ( hydroterápia, elektroterápia, mágnes és fényterápia ), gyógytorna, különböző masszázsok, manuálterápia, pakolások, elsősorban Hévíz specifikus kezelésként iszappakolás, humino- és kénpakolás vehető igénybe. Rendelkezünk  sókamrával, inhalációs kezeléssel. Ambuláns központunk jelentős számban német, orosz, osztrák és magyar betegeket fogad.
Terápiás centrumunk szerződést kötött valamennyi Magyarországon működő egészségpénztárral (kivéve OEP), hogy ezzel is elérhetőbbé tegye, hogy a magyar betegek is minőségi gyógyszolgáltatásban részesülhessenek.

Szolgáltatások


  • Fizetési módok

    • Bankkártya
    • Készpénz
  • Tipus

    • Gyógyászat
    • Orvos
$$

Térkép


GPS: 46.789172 | 17.189206
útvonaltervezés

Kapcsolódó cikkek


113 nyertes magánszálláshely pályázó Hévízen!

113 nyertes magánszálláshely pályázó Hévízen!

2019. április 01. 10:02

Tudatos minőségfejlesztés és forgalomnövekedés

HÉVÍZI ÜDÍTŐ ... Programválogatás a következő 10 napra 2020.07.10-19.

HÉVÍZI ÜDÍTŐ ... Programválogatás a következő 10 napra 2020.07.10-19.

2020. július 09. 15:18

Itt lakik? Hévízen tölti megérdemelt pihenését? Épp most néz utána, hogy merre induljon a jövő héten kikapcsolódni? Mi segítünk! Hévízi ÜDÍTŐ rovatunkban, a következő 10 napra ajánlunk néhány különleges programot Hévízen és környékén!

Támogassa a helyit, vásároljon hazait! Két hét után újranyit a Hévízi Termelői Piac!

Támogassa a helyit, vásároljon hazait! Két hét után újranyit a Hévízi Termelői Piac!

2020. április 03. 18:35

Április 4-től újra kinyit a Hévízi Termelői Piac. A rendeletekben előírt korosztályos megbontásban ismét jó minőségű helyi termékekhez juthatnak a lakosok és a Hévíz környékiek. A szállóvendégekre még sajnos várni kell.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!