Valentin-napkor is tökéletes választás Hévíz

A hűvös téli esték, a korai sötétedés számos alkalmat kínál egy romantikus csillagfényes sétára, egy forró csokis összebújásra, meghitt vacsorára, közös filmnézésre. De ez még nem minden!

Valentin-napkor is tökéletes választás Hévíz

A tavalyi év nagy sikere után Hévíz még több élményt kínál februárban, és kimondottan készül a Valentin-napi hétvégére február 12-14 között.

Hévíz a csókok városa!

2021-ben még csak 8, idén február 12-14.  között már több mint 50 pad, kapu, híd … szelfipont várja a párokat Hévízen. Nem csak a látványos dekorációk, a díszített helyszínek miatt érdemes persze megnézni a szerelmes hangulatba öltöztetett várost, hanem azért is, mert aki közös fotót készít, akár még romantikus ajándékot is nyerhet párjának. Újdonság, hogy idén nem csak a párokra, hanem a társra vágyó szinglikre is gondoltak a szervezők. Keressétek a belvárosban a „szinglipadot” és találjatok ti is párra Hévízen! Kattintsatok a képre a részleteként!

Zenés programok, fellépők

A Deák téren a hétvégi napokon hangulatos élőzene szórakoztatja a sétálókat, szombat esete pedig fergeteges retrobuli várható a Kis Louisban (Flavius Üzletház emelet). Ha olyan szállást kerestek a hétvégére, ahol biztosan szórakoztató esti program is lesz ekkor, akkor is van két ajánlatunk. A Lotus Therme Hotel & Spa*****-ban február 12-én Pély Barna lép fel, ugyanezen a napon a Hunguest Hotel Panorámában Vastag Tamás lesz a sztárvendég. És bár nem annyira zenei program, de egy mozizás is kiválóan alkalmas arra, hogy kizökkenjetek a hétköznapokból. Újra nyitva ugyanis a hévízi Fontana Mozi! Nézzétek meg Mel Gibson és Sean Penn közös jutalomjátékát vagy válasszátok a nagyon jó kritikát kapott új magyar filmet: Az unokát. Könnyedebb kikapcsolódás esetén további 5 vígjáték közül választhattok.

Gasztro élmények, romantikus vacsorák

A Hotel Európa Fit****superior hotelben vasárnap Sunday Brunch programra hozhatod el párod, ha szívesen kóstolnátok sztárséfek finomságait a korlátlan büféasztalról. A Brix Bistro 3 napon át különleges Valentin-napi menüajánlattal várja a szerelmeseket. Asztalfoglalás ajánlott!

Bármikor jöhet egy finom farsangi fánk? Februárban minden szombaton friss farsangi fánkot sütnek a Hofbräu Étterem előtt és természetesen szombatonként továbbra is mindenkit vár a Hévízi Termelői Piac.

Ugorjatok át Keszthelyre is, mert a Festetics kastélyban Kóstold körbe címmel bor & gasztroprogramokkal várnak egész hétvégén.

Kalandok és aktív programok

Február 13-án Szerelmesek Arénája programot szerveznek a Bobo Fun Parkban Alsópáhokon. Hozd el a párod a közös kalandra és vedd meg a második jegyet féláron! Inkább szabad téren kalandoznál? Csatlakozz a február 13-i Valentin-napi vezetett túrához a Keszthelyi hegységben. Figyelem előzetes regisztráció szükséges!  Nem maradhat ki a lehetőségek közül a kenuzás a Hévízi-patakon. Nézd át és foglalj időpontot már előre. A romantikus séta az aktív program kombinációja a péntek esti vezetett fáklyás séta a városban. Jelentkezzetek be a hangulatos esti programra.

Plusz 1 ötlet!

Maradtok 14-én is még Hévízen? Nézzétek meg a 14-én nyíló új kiállítást az Egregyi Múzuemban: A római hadsereg évszázadai címmel.

Érezzétek jól magatokat Hévízen és környékén télen is! Szóljon ez a tél rólatok; Rólad és Róla! Élvezd a nyugalmat, a fényeket, a finom ízeket. Kényeztesd magad és párod masszázsokkal, lazuljatok el a szaunaprogramokon!

Akciós és aktuális szállásajánlatok februárra és márciusra Hévízen! Kattints a részletekért!

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!