I love Hévíz

#iloveheviz "szerelmes padok" szerte Hévízen 3 napon át

Február 12-14. között Valentin Napi fotópontok és fotós játék Hévízen romantikus ajándékokért

 

Február a romantika hónapja!

A hűvös téli esték, a korai sötétedés számos alkalmat kínál egy romantikus csillagfényes sétára, egy forró csokis összebújásra, közös filmnézésre. Bár más ez a tél, és Hévíz is más arcát mutatja, de, hogy idén is kedveskedjünk a pároknak, a hévízi kereskedők összefogtak és készítenek nyolc igazán romantikus fotóhelyszínt a városban. Nyolc padot, melyek mindegyikét más és más stílusban varázsolják szerelmes hangulatúvá.

Szerelmes selfie pontok február 12-14-e között:

 • Erzsébet királyné u. 8. - Farmer Vár előtt
 • Erzsébet királyné u. 2/a - Erika Souvenir Shop előtt
 • Rákóczi u. 1-3. - Aranyszarvas Vadászbolt előtt
 • Széchenyi u. 4. - Mozart fagyizó előtt
 • Széchenyi u. 14. - Lépéspont Üzlet előtt
 • Nagyparkoló tér - Hofbräu Étterem előtt
 • Nagyparkoló tér - Flavius Üzletház előtt
 • Egregy, Dombföldi u. 1. - Bázis edzőterem előtt

A helyszíneken az üzletekben dolgozók szívesen segítenek a fotók elkészítésében.

Fotóverseny értékes nyereményekért!

Mindenki, aki ilyen padnál közös selfie-t készít párjával február 12. és 14. között és feltölti a képet Facebook vagy Instagram oldalára hastag iloveheviz  - #iloveheviz - felirattal, részt vesz nyereményjátékunkban.

Több helyszín, több selfie, több közös kép ...  több esély nyerni!

A fotók közül a szervezők választják ki a 3 legjobbakat, és lesz egy közönségszavazás is a 'Hévíz, az élet forrása!' Facebook oldalon, 2021. február 15-18. között! A nyertes párok nevét február 19-én hirdetjük ki!

Nyeremények:

 • NaturMed Hotel Carbona**** - 2 fő részére szóló Wellness Brunch utalvány
 • Hotel Európa fit**** - kényeztető páros masszázs
 • Hofbräu Étterem - 2 fő részére szóló vacsorameghívás 10.000 Ft értékben
 • Egy HéVip Art nyaklánc, hévízi nefelejcsekkel díszített szív alakú medállal, mellé egy Lotus Therme Hotel & Spa***** 2 főre részére szóló belépő egy 45 perces sóbarlang pihenésre

 

Íme egy "szerelmes pad" ...  és így töltsd fel a képed!

           

Valami még hiányzik a romantikához?

Gondoltál már arra, hogy egyszer neked és párodnak is lefoglaltok egy egész éttermet és csak nektek terít romantikus, gyertyafényes vacsorához a pincér? A filmek érzelmes pillanataihoz, valami nagyon hasonlót kínál most a Lotus Therme Hotel & Spa*****, hiszen a romantikus február jegyében időpontot foglalhatsz a hotel spa részlegébe csak kettőtök részére. Páros masszázsban, beauty kezelésekben, sóbarlangos pihenésben lehet részetek, mindezt hangulatos környezetben, egy finom pezsgő társaságában. Kell-e ennél több, hogy meglepd a párod Valentin Napra a több hónapnyi bezártság után! Részletekért kattints ide!

Még egy tipp! Bár vacsorázni nem tudtok beülni, otthonra is rendelhettek ünnepi vacsorát a kedvenc helyetekről, ráadásul masszázskezelésekkel és beauty szolgáltatásokkal is meglephetitek egymást akármikor!

A cukrászdákból vihettek haza ínycsiklandozó süteményeket, a virágboltok is nyitva vannak és néhány helyen finom forralt bort vagy forró csokit kínáló kávézót is találtok (persze csak elvitelre).

Hévíz vár! Romantikus Február!

 

Adatvédelmi Tájékoztató

Játékszabály

 

Tovább Hévíz főoldalára, ahol érdekességek, aktualitások várnak!