Szurkoljunk együtt a hévízi virágos kertekért és balkonokért

Az idei évben a Virágos Magyarország pályázatán magánházak részvételére számítanak a szervezők. Az országos pályázattal majdnem egy időben a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. is kiválasztotta a legszebb virágos kerteket és balkonokat a városban.

Szurkoljunk együtt a hévízi virágos kertekért és balkonokért

A városi versenyre június 10-ig tizenhét magánembertől érkezett pályázat a Hévízi Tourinform Irodába. A hévízi zsűri Lackó Mária, a város főkertésze, Miklós Beatrix, a Hévíz TDM elnöke és Mészáros Krisztina Tourinform-iroda vezető személyében 2020.06.12-én teljes egyetértésben két kategóriában kiválasztotta a 3-3 nyertest.

A díjazottak

A legszebb hévízi balkonok tulajdonosai: Kurucz Gabriella, Fekete István, Horváth Mária.
A legszebb hévízi előkertek tulajdonosai: Szarka Katalin, Lawat Reinhilde, Molnár Tibor.

A nyertesek csodaszép balkonjairól és előkertjeiről a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. ajándékaként Mrázik Orsolya fényképész készítette el az országos pályázathoz a fotókat.

Hévíz kis város, ahol 17 csodálatos kert közül kiválasztani a legszebbet a zsűrinek nem volt könnyű. A Virágos Magyarország versenyre még július 1-ig lehet nevezni, szurkoljunk, hogy az országban hévízi legyen a legszebb kert! Ha az országos zsűri mégsem hévízi kertet választ, akkor is köszönjük a beküldött fényképeket és a nevezéseket. Köszönet a helyi lakosoknak is, akik nem neveztek ugyan a pályázaton, de a városi utcákban, kertekben mégis pompáznak a csodaszép virágaik, hiszen ők is hozzájárulnak a település szépségéhez.

Íme a legszebb fényképek:

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!