Szolgáltatások, amelyek jelenleg is elérhetőek Hévízen

A környéken lakók és a távolabbról érkező napi-, illetve üzleti utazók továbbra is több mindent tudnak Hévízen csinálni, akkor is, amikor a világ legnagyobb termáltavában való fürdőzésre még picit várni kell.

Szolgáltatások, amelyek jelenleg is elérhetőek Hévízen

2021. február 10-től kinyit a Hotel Európa fit szálloda!

Természetesen az aktuális kormányrendelet alapján szabadidős céllal még nem fogadhat vendégeket egyik szálláshely sem, de a négycsillagos Hotel Európa fit szeretettel várja az üzleti utazókat. A korlátozások idején a wellness- és szaunarészleg, valamint a fitneszterem még nem üzemel, azonban profi irodai szolgáltatás mellett számos kényelmi lehetőség adott a kikapcsolódásra. A szálloda fantasztikus Citrus éttermét és a bárt is igénybe vehetik az üzleti céllal utazók, ráadásul a Vitalium Health & Beauty & Laser egészségközpont széleskörű ajánlatát is élvezhetik a február 10-vel érkező üzleti vendégek. A szálloda kétféle üzleti csomagot kínál, a Business Basic csomag 1 éjszakától foglalható reggelivel, a Home office másként- Exclusív munkanapok csomag teljes panziós ellátást és a vacsora mellé italcsomagot kínál az üzleti utazóknak.

A Hotel Európa fit 2020. novembere óta nemzetközi Covid 19 minőségellenőrző védelmi rendszer, Bureau Veritas Minőségellenőrző Kft. auditjával ellenőrzi a vendégek biztonságos pihenését.

A Hévíz környékén lakók most nagyon kedvezményes áron tudnak ötcsillagos szállodai menüt rendelni, Valentin napra, születésnapra vagy akár a hétköznapokra. Ráadásul a szálloda gyógyászati részlege a napi látogatók számára is nyitva van.

 

Ötcsillagos romantika, ahol az „egész szálloda csak az Önöké”!

Szállásfoglalás nélkül foglalható „Páros kényeztetés” és „Édes kikapcsolódás” néven Hévíz egyetlen ötcsillagos szálloda szuperromantikus ajánlata Valentin napra vagy csak úgy!

A Lotus Therme Hotel & Spa továbbra is üzemszünetet hirdet, azonban azok részére, akik a két csomagajánlat valamelyikét megvásárolják, nyitva áll a szálloda Beauty-részlege! Azaz egy „egész szállodát kapnak” egy páros romantika erejéig. A „Páros kényeztetés” csomag tartalmaz egy páros masszázst, 1 órás ellazulást a szálloda sóbarlangjában, 1 személyes szolgáltatást (pedikűr, manikűr, arcmasszázs, szempilla- és szemöldökfestés, Shelakk mosás & szárítás hölgyeknek, hajmosás, vágás & szárítás uraknak és egy üveg Lotus pezsgőt. Az Édes kikapcsolódás csomag hasonlóan masszázst és sóbarlanghasználatot tartalmaz, plusz kezelésként pedig pedikűr vagy manikűr 2 fő részére, 1-1 arckezelés 1 üveg Lotus pezsgő és csokoládé szolgálja a tökéletes romantikus időtöltést a szálloda Beauty-részlegén.

Azoknak, akik nem tudnak március végéig eljönni a Lotus Therme szállodában romantikázni, a szálloda webshopján találnak exclusív ajándékokat.

 

 

A nagyobb szállodák mellett több magánszálláshely fogad üzleti céllal érkező vendégeket. Foglalásért és információért kattintson a IDE

 

Ajándékutalvány és előfoglalási kedvezmény

A NaturMed Hotel Carbona előreláthatólag március 1-ig üzemszünetet tart. A szálloda gyógyászati részlegén a kezelések továbbra is folyamatosan elérhetőek a gyógyulást kereső vendégeknek. Aki különleges ajándékot keres neves alkalomra szeretteinek, érdemes átnézni a szálloda ajándékutalványait, amelyet online egyszerűen kifizethet és rögtön pdf formában át is adhat az Önnek kedves személynek. Az utalványt vásárolhatja éjszakaszámra, illetve értékre tekintve, most Valentin napra nagyon népszerű a 2 fő részére szóló Wellness Brunch ajándékutalvány.

A családosok a legjobb utalványokat Magyarország első családbarát szállodája a Kolping Hotel Family & Spa oldalán találják.

 

Nyitva, nyitva! Vásárolni és enni & inni továbbra is lehet Hévízen!

Szolgáltatások, melyek változatlanul nyitva vannak és várják a vendégeket, üzletek, éttermek kiszállításra, szálláshelyek, melyek üzleti céllal nyitva vannak, korábbi cikkünkben írtunk. A cikk ITT érhető el.

Valentin-napi különleges nyereményjátékról se maradjon le!

 

Továbbra sem fogad vendégeket, de nagy meglepetéssel készül a nyitásra!

Természetesen, az üzemszünetet hirdető szálláshelyeken sem állt meg az élet! A Kolping Hotel Family & Spa ismét óriási beruházásba kezdett, a tervek szerint nyáron nyit majd ki a nagyobbaknak és a külsős vendégek számára is elérhető Bobo Fun Park. Az 5000 négyzetméteres épületben többek között 8-10 méter magas beltéri mászófalak, csúszdapályák, lézerlabirintus, trambulin mező és sok más élményelem is megtalálható lesz majd. 

A hévízi szállodák természetesen gondolnak azokra is, akik már terveznek és kedvezményes nyaralást szeretnének foglalni. A kedvezményes nyári ajánlatokat IDE kattintva talál.

 

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!