Szavazzon Hévízre! Az egyetlen magyar jelöltre a nemzetközi European Best Destination 2020 versenyben

Már a jelölés is megtisztelés, hát még ha Hévíz dobogós helyezett lehetne az idei European Best Destination 2020 közönségszavazáson!

Szavazzon Hévízre! Az egyetlen magyar jelöltre a nemzetközi European Best Destination 2020 versenyben

Hévíz, egyetlen magyar városként került be az idei évi, nemzetközi "European Best Destination 2020" szavazás jelöltjei közé.

Az Európai Bizottság által alapított EDEN hálózat és partnerei 2009 óta rendezik meg a "European Best Destination” versenyt, amely során Európa 20 legfelkapottabb turista paradicsoma közül a közönség dönti el, hogy melyik város kapja az adott évben a „legjobb úti cél” megtisztelő címet. A program célja, hogy népszerűsítse az európai turizmust és kultúrát.

Papp Gábor polgármester a január 14-i sajtótájékoztatón hangsúlyozta: Hévíz számára rendkívül megtisztelő, hogy a bizottság Hévízt is versenybe hívta olyan városok mellett, mint Párizs, Milánó vagy Athén. Mindenkit arra buzdít, hogy szavazzon az idei magyar jelöltre, hiszen egy jó eredmény elérése nem csak Hévíznek, hanem egész Magyarországnak és a magyar turizmusnak is presztizs kérdés.

Maximilien Lejeune, a "European Best Destination” díj igazgatója szerint:
Amit Hévízen átélünk, az nem hasonlítható össze más városok kínálatával. Ezek az élmények autentikus élmények, valós tapasztalatok gyönyörű környezetben. Európa legnagyobb természetes termáltava a város központjában található, ahol egész éven át nyíló tavirózsák között fürdőzhetnek a vendégek. Erre a gyógyvízkincsre épül Hévíz több mint 200 éves fürdőkultúrája. Hévíz az egyik leggyorsabban fejlődő európai város, mely évről-évre egyre több látogatót fogad. Hévíz népszerűségét a gyönyörű városközpont mellett a számos wellness szolgáltatás is megalapozza, mely a masszázs, szauna, sport elemeivel vegyíti a különleges termálvíz lehetőségeit."

A szavazás rendkívül egyszerű:

  1. Kattintson az itt látható képre!
  2. A megnyíló oldalon elolvashatja a szavazásról szóló információkat és megtalálja a nemzetközi szervezet aloldalát, ahol Hévíz képére kell majd rákattintania.
  3. Amennyiben szavazott, Ön részt vehet egy nyereményjátékban, melynek keretében hévízi wellness pihenést nyerhet.

Szavazni egy IP címről hét naponta lehet, így, mivel a kampány február 5-ig tart, Önök három alkalommal adhatják le szavazataikat.

Köszönjük, hogy szavaz Hévízre, és hogy népszerűsíti a programot ismerősei körében is!

 

Bővebb információ aktuális programokról és szállásajánlatokról:

www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu
Tourinform Iroda Hévíz
Tel: +36 83 540 131
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.
Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!
Facebook | Blog | Instagram | YouTube

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!