EBD2020

Köszönjük, hogy szavazott ránk!

A European Best Destination 2020 közönségszavazás, ma 12.00 órakor lezárult, az eredményeket várhatóan 16.00 órakor teszik közzé!

Minden évben megrendezik az "Európa legjobb turisztikai úticélja" nemzetközi szavazást. Évente 20 népszerű európai város, régió közül közönségszavazással választják ki, hogy ki nyerheti el az év turisztikai desztinációja címet. Idén egyetlen magyar jelöltként Hévíz méretteti meg magát a rangos viadalban. A világhírű fürdőváros és környéke már a jelölésre is nagyon büszke, de szép eredmény lenne, ha a szavazatoknak köszönhetően felkerülhetne a dobogós helyek egyikére!

A képre kattintva megismerheti Hévíz csodáit!

Világon egyedülálló gyógytó * balatoni strandok *  római kor emlékek * Festetics-örökség * barokk kastély * Balaton-Felvidéki Nemzeti Park látogatóhelyek * tanúhegyek * várromok * kulturális fesztiválok * minőségi wellness hotelek * több mint 200 éves tradicionális gyógyászat.
Kell-e ennél több egy tökéletes úticélhoz???


Szavazott és szeretné, ha ezt meghálálnánk Önnek? Küldje el nekünk nevét és e-mail címét, és szavazóink között 2020. február 14-én kisorsolunk egy két fő részére szóló, félpanziós, wellness pihenést Hévízre!

Kérdése van, elakadt?

Hívja kollégánkat a +36 83 540 131-es telefonszámon!