Ön vagy családtagja szerepelt már kiállításon?

Sokunknak vannak filléres emlékeink, régi fotóink apáink-nagyapáink fiatalabb koráról. Egy-egy fontosabb családi eseményről, nyaralásról, vagy iskolai ünnepségről, mégsem szoktak ezek nagyobb nyilvánosságot kapni, hiszen ugyan miért is lennének másoknak fontosak.

Ön vagy családtagja szerepelt már kiállításon?

Hévízen azonban folyamatosan várják azokat a hagyatéki fotókat, amikről tudni lehet, hogy Hévízen készültek. Legyen rajtuk akár esküvő, óvodai farsang vagy egy szép üdülés emléke, mind-mind bekerülnek a városi gyűjteménybe, hogy belőlük időről-időre kiállítást rendezzenek a nagyközönség számára.

Most második alkalommal nyílt ilyen kiállítás az Egregyi Múzeumban, ahol a falakon 84 képen ismerkedhet a város nagyon is személyes pillanataival. Emberekkel, akiknek neve sokszor már feledésbe merült, de mégis van, hogy egy-egy arc ismerőssé válik valakinek, és ilyenkor újra életre kelnek a személyes történetek.

Keresse fel a fotókiállítást, ahol a falakra helyezett fotónyomatok mellett albumokba rendezett képeket is találhat. Találja meg Önmagát, szomszédját, rokonait, ismerőseit a képeken és járuljon hozzá a jelenben tovább élő múlt pillanataihoz.

Vagy hozza el saját fotóit, hogy egy későbbi alkalommal már azok is a falakon lehessenek.

A kiállítás "Fotókiállítás családi albumokból II." címmel megtekinthető egészen 2019 december 4-ig, az Egregyi Múzeumban, nyitvatartási időben. És ha már múzeum és kiállítás, ne hagyja ki a Belvárosi Múzeum ideiglenes kiállítását sem, ahol az idei Angyalok és Csavargók nemzetközi művésztelep legjobb alkotásaiból látható kiállítás egészen 2019. augusztus 27-ig.

Egregyi Múzeum

8380 Hévíz, Zrínyi u. 130.

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10:00-18:00

Belvárosi Múzeum

8380 Hévíz, Rákóczi u. 9.

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10:00-18:00

 

Bővebb információ aktuális programokról és szállásajánlatokról:

www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu

Tourinform Iroda Hévíz
Tel: +36 83 540 131
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook Blog Instagram Youtube

Címkék:

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!