Mit csinál 13 séf egyszerre, egy konyhában?

Szívvel és lélekkel, minőségi hozzávalókkal megvalósítja Önmagát, és mindezt csodás és ízletes ételekben fejezik ki a vendégek legnagyobb örömére.

Mit csinál 13 séf egyszerre, egy konyhában?

Arról, hogy Hévíz manapság nem csak a minőségi gyógyvízről és kúrázásról de a minőségi wellness élményekről és egyre inkább a minőségi gasztronómiai kínálatról is szól, már többször írtunk.

Most azonban a hévízi honlap is új tartalmakkal bővült, hiszen a 13 séf gasztro kezdeményezés kulisszatitkaival ismerkedhetnek meg részletesen . Az értelemszerűen a Kóstolja meg! menüpont alatt található 13 séf Hévízen tartalom bepillantást enged abba, hogy hogyan jött létre ez az egyedülálló kezdeményezés, kik a tagjai és mi a hitvallásuk főzésről, alapanyagokról és a boldogság hozzávalóiról.

Nem csak a programban részt vevő séfeket lehet jobban megismerni, de szinte minden információ megtalálható  a már megvalósult vacsora programokról, különleges menüsorokról, valamint a soron következő eseményről is.

A gasztronómia iránt érdeklődők videó és fotó galériát is találnak, de nem maradhatott le természetesen a hónap receptje tartalom sem az oldalról, ha már hévízi gasztronómiáról esik, nem kevés szó.

Az információkat, galériákat természetesen folyamatosan bővítjük, frissítjük, hiszen minden esemény egy kicsit más, és minden vacsora alkalmával igazi ételcsodák születnek.

Ha Ön még többet szeretne megtudni a témában, kattintson honlapunk gasztro rovatára, ha pedig konkrét éttermet, vendéglátó helyet keres, kattintson az étterem kereső felületre!

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook Blog Instagram Youtube

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!