Kajla, a cuki vizslakölyök Hévízen!

Hurrá vakáció! Minden alsó tagozatos diák megkapta a Kajla útlevelét? Kajla, a kíváncsi vizslakölyök Hévízre is elbarangol.

Kajla, a cuki vizslakölyök Hévízen!

Nézze meg a rövid videóban mit is tanul Kajla Hévízről, és ha még többet szeretne tudni vagy csak játszani, kattanjon ránk a Hol vagy Kajla? weboldalon is.

Hévízi helyszínek, ahol a gyermekek begyűjthetik Kajla pecsétjüket:

  • Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház, a TÓFÜRDŐ Schulhof Vilmos sétány felőli főbejáratánál található a pecsételő pont, az információs pultnál. És ha már itt jár, ne csak a pecsétért jöjjön el, hanem csobbanjon egyet a Hévízi-tóban, míg a gyerekek a normál vizes gyerekmedencében pancsolnak.
  • TOURINFORM HÉVÍZ – A Rákóczi u. 2-ben található Tourinform Irodában nem csak pecsétet adnak, de egy apró ajándék is jár a gyerekeknek. E mellett itt kérhető az ingyenes Legendák ösvénye foglalkoztató füzet is, valamint Hévízi mesék mesekönyvet is lehet vásárolni.

Kajla útlevéllel Hévízen kedvezményes szállást is kaphat:

  • Hunguest Hotel Helios és Hotel Panoráma: A Kajla útlevéllel rendelkezők, közvetlen szállodai ajánlatkérés - foglalás esetén a publikus ajánlatokból 15% kedvezményt kapnak.
  • Palace Hotel**** Hévíz: A Kajla útlevéllel rendelkezők bármely szállás csomag árából 5% kedvezményt kapnak.

És ha már Hévízen jár gyerekekkel:

Ha szép az idő, pancsoljon a Tófürdő megújult gyerek medencéiben, fagyizzon a Festetics téren, vagy indulj felfedező túrára a Legendák ösvénye ingyenes élményfüzettel, amit a Tourinfom Irodában kérhet.

Ha netán nincs strandidő? Fedezze fel Egregyen a római kori romkertet, pattanjon a családdal segwayre vagy látogasson el a Tavirózsa Kalandparkba.

Nem kell, hogy a pecsétgyűjtés véget érjen a vakációval!

Jöjjenek akár ősszel, télen vagy jövő nyáron, Hévíz mindig újabb élményekkel szolgál, legyen szó akár fürdőzésről, akár fesztiválokról, akár szabad idős tevékenységekről, mint például a téli kenu túra.

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook Blog Instagram Youtube

Kapcsolódó cikkek


Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

2018. szeptember 22. 10:08

Hogyan építsünk weboldalt, web áruházat programozói tudás nélkül ma a világ legkorszerűbb platformján? A Word Press képzésen ezt is megtudja!

Új kerékpárok a hévízi Tourinform Irodában

Új kerékpárok a hévízi Tourinform Irodában

2019. március 06. 10:36

A tavasszal együtt nem csak a jó idő érkezett meg Hévízre!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!