Kajla, a cuki vizslakölyök Hévízen!

Hurrá vakáció! Minden alsó tagozatos diák megkapta a Kajla útlevelét? Kajla, a kíváncsi vizslakölyök Hévízre is elbarangol.

Kajla, a cuki vizslakölyök Hévízen!

Nézze meg a rövid videóban mit is tanul Kajla Hévízről, és ha még többet szeretne tudni vagy csak játszani, kattanjon ránk a Hol vagy Kajla? weboldalon is.

Hévízi helyszínek, ahol a gyermekek begyűjthetik Kajla pecsétjüket:

  • Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház, a TÓFÜRDŐ Schulhof Vilmos sétány felőli főbejáratánál található a pecsételő pont, az információs pultnál. És ha már itt jár, ne csak a pecsétért jöjjön el, hanem csobbanjon egyet a Hévízi-tóban, míg a gyerekek a normál vizes gyerekmedencében pancsolnak.
  • TOURINFORM HÉVÍZ – A Rákóczi u. 2-ben található Tourinform Irodában nem csak pecsétet adnak, de egy apró ajándék is jár a gyerekeknek. E mellett itt kérhető az ingyenes Legendák ösvénye foglalkoztató füzet is, valamint Hévízi mesék mesekönyvet is lehet vásárolni.

Kajla útlevéllel Hévízen kedvezményes szállást is kaphat:

  • Hunguest Hotel Helios és Hotel Panoráma: A Kajla útlevéllel rendelkezők, közvetlen szállodai ajánlatkérés - foglalás esetén a publikus ajánlatokból 15% kedvezményt kapnak.
  • Palace Hotel**** Hévíz: A Kajla útlevéllel rendelkezők bármely szállás csomag árából 5% kedvezményt kapnak.

És ha már Hévízen jár gyerekekkel:

Ha szép az idő, pancsoljon a Tófürdő megújult gyerek medencéiben, fagyizzon a Festetics téren, vagy indulj felfedező túrára a Legendák ösvénye ingyenes élményfüzettel, amit a Tourinfom Irodában kérhet.

Ha netán nincs strandidő? Fedezze fel Egregyen a római kori romkertet, pattanjon a családdal segwayre vagy látogasson el a Tavirózsa Kalandparkba.

Nem kell, hogy a pecsétgyűjtés véget érjen a vakációval!

Jöjjenek akár ősszel, télen vagy jövő nyáron, Hévíz mindig újabb élményekkel szolgál, legyen szó akár fürdőzésről, akár fesztiválokról, akár szabad idős tevékenységekről, mint például a téli kenu túra.

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook Blog Instagram Youtube

Címkék:

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!