Friss lendülettel várja vendégeit újra a Tourinform Iroda Hévízen!

Kerékpárt kölcsönözne, térképre van szüksége? Feltöltené HeBi kártyáját vagy szeretne még több információt kapni a helyi és környékbeli látnivalókról, programlehetőségekről, vagy csak arról, hogy mi van nyitva? Semmi akadálya!

Friss lendülettel várja vendégeit újra a Tourinform Iroda Hévízen!

Május 25-től újra várja az érdeklődőket a Hévízi Tourinform Iroda minden munkatársa!

A járványügyi rendelkezéseket maximálisan betartva, de újult erővel, friss lendülettel vágnak bele az ide nyári szezonnak. Polcok feltöltve, kerékpárok kifényesítve, kézfertőtlenítő kihelyezve.

Az irodában a zárva tartás alatt renoválási munkák zajlottak, a pultra plexi került felhelyezésre a vendégek és dolgozók védelme érdekében.

Gördülékeny szezonkezdés!

Már a nyitás előtt megérkeztek a kölcsönözhető városi és túrakerékpárok, melyek között épp úgy megtalálhatók a felnőtt, gyereküléssel ellátott, mint a gyerek biciklik és még ezen a héten további új, elektromos kerékpárok is érkeznek. A tavalyi évhez képes a kölcsönzés díja csak minimálisan változott, így továbbra is a megszokott minőségben pattanhat drótszamárra, aki így szeretné felfedezni a környék kerékpárútjait, várromjait, a Balaton-part legszebb kilátóit.

  • 2 órás kölcsönzési díj normál kerékpár esetében 1500 Ft, elektromos kerékpár esetén 3000 Ft.
  • 1 napos (24 órás) kölcsönzési díj normál kerékpár esetében 3000 FT, elektromos kerékpár esetén 5500 Ft.

A kölcsönözhető túrakerékpárok mellett természetesen továbbra is van lehetőség HeBI kártya feltöltésére, igénylésre azoknak, akik az ingyenes városi kerékpárokat szeretnék használni pihenésük alatt.

Térképben is jók!

Akik most az aktív kikapcsolódást részesítik előnyben, bátran keressék fel a Rákóczi utcai információs irodát, hiszen a megvásárolható tematikus túra térképek mellett, számos ingyenes túra- és kerékpáros térkép is kérhető a munkatársaktól, ráadásul számos kirándulás tippel is tudnak segíteni. E mellett számos ingyenes kiadvány, szórólap, információs füzet áll rendelkezésre az irodában, melyek kimeríthetetlen ötletforrásként szolgálnak azoknak, akik több napra keresnek elfoglaltságot Hévízen és környékén.

Ajándéktárgyért sem kell máshová menni!

Mint korábban, most is megvásárolhatók a Touriform Irodában a legkedveltebb hévízi termékek, mint a méltán híres hévízi gyógyiszap vagy az iszapszappan. De aki inkább a gasztro élmények híve, válogathat a város bora, hévízi bonbona vagy egy finom csoki között.

Ha Ön személyesen érkezik!

Amennyiben felkeresné az irodát, megteheti minden nap a megszokott nyitva tartási időben:

  • Hétfőtől – péntekig: 9.00 – 17.00 között
  • Szombaton és vasárnap: 10.00 – 15.00 között

Kérem számítson rá, hogy az Ön védelme érdekében a vendégtérbe egyszerre csak egy ügyfél vagy család léphet be, a kollégák előtt a pulton plexi falat helyeztünk el, kötelezően kérjük használja maszkját valamint használhatja a kihelyezett kézfertőtlenítő gélt is. E mellett a kollégák óránként szellőztetnek, fertőtlenítik a pultot, kilincseket és egyéb irodarészeket. A várakozókat kérik, hogy tartsák meg egymástól a 1,5 méteres sorban állási távolságot.

Ha Ön otthonról szeretne információt kérni!

Keresse a kollégákat telefonon vagy online!

Munkaidőben hívja a +36 83 540 131-es telefonszámot vagy vegye fel velük a kapcsolatot a www.heviz.hu oldal chat ablakában. Bármikor írhat e-mail a heviz@tourinform.hu címre.

A legfrissebb hírekért, információkért kövessen minket online felületeinken:

Facebook | Blog | Instagram | YouTube

Kapcsolódó cikkek


Új kerékpárok a hévízi Tourinform Irodában

Új kerékpárok a hévízi Tourinform Irodában

2019. március 06. 10:36

A tavasszal együtt nem csak a jó idő érkezett meg Hévízre!

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

2018. szeptember 24. 09:24

Magyarország Zágrábi Nagykövetségének szervezésében, a rijekai Magyar Kulturális Napok rendezvénysorozat előfutáraként, üzletember találkozónk vett rész Hévíz 2018. szeptember 20-án.

Elérhető a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat a hévízi magánszálláshelyeknek!

Elérhető a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat a hévízi magánszálláshelyeknek!

2019. december 02. 14:51

Ismét lehetősége nyílik a hévízi magánszállásoknak minőségfejlesztés megvalósítására Hévíz Város Önkormányzata finanszírozásában és a Hévíz TDM Egyesület lebonyolításában zajló pályázat keretein belül. Az erről szóló határozatot a képviselő-testület 2019. november 28-án fogadta el.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!