Az Utazás Kiállítás belföldi díszvendége Hévíz!

Kóstoljon bele a hévízi élményekbe az Utazás Kiállításon 2018. március 1-4. között, és nyerjen hévízi wellness hétvégéket vagy egy családi (2 felnőtt és 2 gyermek részére szóló) hőlégballon-repülést!

Az Utazás Kiállítás belföldi díszvendége Hévíz!

2018-ban az Utazás Kiállítás nagy visszatérőjeként a rendezvény belföldi díszvendége Hévíz! A neves gyógyhely látványos megjelenéssel, helyi termékkóstolóval, kosztümös fotóponttal, koktélokkal, kincskereső játékkal és akciós szállásajánlatokkal várja az érdeklődőket.

A világ legnagyobb termáltavában nyíló tavirózsák között úszni, kihagyhatatlan élmény. Nem csoda, hogy évi közel egy millió fürdővendég mártózik meg a Hévízi-tóban. A természetes úton feltörő 40oC fokos gyógyvíz hatalmas vízhozamának (410 l/másodperc) köszönhetően 3 naponta teljesen kicserélődik a termálvíz. A Hévízi-tó köré igazi egészség és wellness birodalom épült az elmúlt 220 évben. A fürdővárosban minden megtalálható a tradicionális szépészeti és gyógyászati kezelésektől a legmodernebb lézer technikáig, ami segíti a vendégeknek megőrizni vagy visszanyerni mozgékonyságukat, fittségüket, fiatalságukat. Titkos tippek, csak bennfenteseknek. A Tófürdő főbejáratát őrző kerubok megszólalnak, ha olyan vendég megy át közöttük, akinek nem volt szerelmes pillanata Hévízen. Legalábbis a helyi legenda szerint ez történne, de nem volt még rá példa, hogy romantikázás nélkül tért volna haza bárki is Hévízről.

Tavaszi program tippek családdal, barátokkal

  • Április 1-2. Húsvéti Vigadalom
  • Április 28 – május 1. Boldog Békeidők Hévíze
  • Május 19 – 21. Pünkösdi Vigasságok

Az Utazás Kiállításon a folyamatosan megújuló fürdőváros nagy hangsúlyt helyez az elmúlt évek fejlesztéseinek, a változatos sport és kulturális programoknak a bemutatására, valamint a széles szálláskínálat felvonultatására. Fókuszban az egészséges életmód, a természetközeli feltöltődés, a minőség és az éltető víz állnak majd. Ne várj márciusig, böngéssz már most az évindító akciók között! További információk itt!

Az utazás kiállításon résztvevők a hévízi standot a D pavilon 302A jelű standján találhatják majd meg, a rendezvény színpad közvelten szomszédságában. A standon a szervezők mindenkit játékra buzdítanak, hiszen nem csak kissebb garantált nyereményekkel távozhatnak a szerencsések, hanem akár a fődíjat is megnyerhetik, a családi hőlégballon repülést Hévíz felett.

2018-ban Utazás Kiállítás, Bringa-, Futó Expo és a 6. Járatlan Utakon Fesztivál egy időben a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban! Jöjjön el március első hétvégéjén az Utazás Kiállításra, ahol találkozhat a 6. Járatlan Utakon Fesztivál bloggereivel, a Dumaszínház fellépőivel, de remek bringás bemutatókat és versenyeket is megnézhet, sőt, közösségi futáson is részt vehet! A legjobb utazási tippekkel, színes, minden korosztály számára szóló programkínálattal vár mindenkit a kiállítás! Sőt, még egy kétszemélyes marokkói, vagy egyiptomi utazást vagy hévízi családi hőlégballon repülést is nyerhető! Külföldi díszvendég Marokkó, melynek köszönhetően a látogatók igazi marokkói hangulatba csöppenhetnek a kiállításon, illetve érdekességeket is megtudhatnak erről a gyönyörű észak-afrikai országról.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!