A közönségdíjazottra még lehet szavazni

Több mint 550 fotó érkezett a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. felhívására, melyek közül 103 maradt versenyben a közönségdíjért.

A közönségdíjazottra még lehet szavazni

Október 1-jén hirdette meg és október 31-ig várta a "Hévíz, ahogy Te láttad!" fotópályázatra a Hévízi Turisztikai Np Kft. a pályázatokat.

Szép számmal érkeztek fényképek, hiszen több mint 550 amatőr fotót töltöttek fel a pályázók a Facebookra, Instagramra vagy küldtek meg e-mailben #hevizfoto felirattal.

November 15-ig lehet szavazni a közönségdíjas alkotásra

A nonprofit kft munkatársai egy gyors előválogatást követően 103 képet töltöttek fel a Hévíz az élet forrása! Facebook oldal #hevizfoto albumába, ahol november 15-ig várják a szavazatokat = like-okat azokar a képekre, melyek legjobban elnyerik a közönség tetszését.

A beérkezett fényképeket egyébként 3 kölönbüző katergóiában szakértő zsűri is díjazza, így külön-külön értékelik a "Csak én láttam!", "Hévízi-tó vízen, földön, levegőben!" és a "Gasztrofoto" kategóriák legjobbjait.

Mind a kategória győztes, mind a közönségdíjas képek késztői hévízi ajándékcsomagokat kapnak majd.

Az ajándékcsomagok összeállítását szponzorálta a Hévízi Turisztikai Np Kft., a Hévíz TDM Egyesület, a Hévízi Tófürdő Kinesio Labor, a Hotel Európa fit****, az Ensana Thermal Hévíz****, a Bonvital Wellness & Gastro Hotel**** és a Hotel Palace Hévíz****.

A hivatalos erdeményhirdetésre november 20-án pénteken kerül sor, addig is nézegesse a legszebb, legérdekesebb képeket és szavazzon egy like-al azokra, melyek legjobban elnyerik az Ön tetszését!

Címkék:

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!