Rejuvena Esztétika Szalon : arc-alakformáló szépségszalon

8380 Hévíz, Dr. Babócsay u. 4.

+36 20 956-2260

info@rejuvena.care

rejuvena.hu/

Bemutatkozás


Sokan vágynak arra, hogy szebbek, vékonyabbak, fiatalabbak, egészségesebbek legyenek.

A technika fejlődésével ma már nemcsak a világsztároknak adatik meg, hogy fiatalságukat, üdeségüket és szépségüket megőrizzék.

Gépparkunk olyan kombinált kezeléseket tesz lehetővé, mellyel maximális eredményt érhetünk el, így jelentős hatékonyság-javulást produkálva a kézi, v. az egy géppel történő kezeléshez képest.

Arckezeléseink megoldást ajánlanak lazító, stresszoldó, problémamegoldó, anti-aging, ill. ránctalanító témában. Tartós arc-liftinget végzünk azok számára, akik több évre szeretnének sima, megújult arcbőrt. Eljárásunk a világ legbiztonságosabb technológiájának egyike, a HIFU Korust Utims A1.

Testkezeléseink méregtelenítő, térfogatcsökkentő, lazító, stresszoldó hatással bírnak. Az eljárások a zsírsejtek közötti triglicerid-állományt bontják fájdalommentesen, amíg a vendég pihen.

zsírsejtek végleges eltávolítását az Ultrashape garantálja. Ez az eljárás egy-másfél óra alatt fél liter zsírnak megfelelő méreganyagot bont le a szervezetből, mely 20 nap alatt fokozatosan távozik a testből a hagyományos kiválasztási módokon át.

Fekvő és álló bioszoláriumaink a legmodernebb technológia, a zöld fény segítségével varázsol karibi barnaságot vendégeink bőrére. A bioszolárium nem éget, nem ráncosít, hanem D-vitamint termel, az immunrendszert erősíti és emeli a boldogságszintet.

ARTDECO dekorkozmetikai palettánk segítségéve 10 perc alatt villámsminket készítünk bármilyen programja előtt, a felhasznált termékek megvásárolhatók.

Különleges egészségvédelmi, megelőző célokra alkalmas a  MAGNETSPACE nevű mágnesesbiorezonanciás felmérésünk, mely több száz paraméter segítségével 40 másodperc alatt végez teljeskörű felmérést és nyújt magyarázatot, ill. kezelési megoldást az érdeklődőknek.

Szolgáltatások


  • Fizetési módok

    • Készpénz
  • Tipus

    • Kozmetika
$$

Nyitvatartás:
Nyitás: 08:00
Zárás: 16:30

Jellemzők

Befogadóképesség: 10 fő

Térkép


GPS: 46.791174 | 17.183258
útvonaltervezés

Kapcsolódó cikkek


A páratlan hévízi iszap

A páratlan hévízi iszap

2018. szeptember 18. 15:40

Talán az egyik legismertebb hévízi termék, maga a hévízi gyógyiszap. A hévízi iszap sok mindenben különbözik, valójában sok mindenben sokkal több, mint az átlagos iszapok. Nem véletlen, hogy nem csak Hévízen alkalmazzák gyógyászati és szépészeti célra, de az ország számos más fürdőjében, sőt még külföldön is használják a vendégek legnagyobb megelégedésére.

Mit adtak nekünk a rómaiak?

Mit adtak nekünk a rómaiak?

2019. május 09. 10:09

„-Vízvezetéket. -És a csatornázást. - És az utakat.... -Öntözés. -Gyógyászat. -Oktatás. -Jó, jó, elég volt. Elég. -És a bor…..” (Brian Élete)

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

2019. május 22. 10:36

Intenzív érdeklődés mutatkozik a nemzetközi szinten is elismert, egyedülálló szaktudásra az egészségturizmus területén.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!