Rejuvena Esztétika Szalon

8380 Hévíz, Dr. Babócsay u. 4.

+36 20 956-2260

info@rejuvena.care

rejuvena.hu/

Bemutatkozás


Sokan vágynak arra, hogy szebbek, vékonyabbak, fiatalabbak, egészségesebbek legyenek.

A technika fejlődésével ma már nemcsak a világsztároknak adatik meg, hogy fiatalságukat, üdeségüket és szépségüket megőrizzék.

Gépparkunk olyan kombinált kezeléseket tesz lehetővé, mellyel maximális eredményt érhetünk el, így jelentős hatékonyság-javulást produkálva a kézi, v. az egy géppel történő kezeléshez képest.

Arckezeléseink megoldást ajánlanak lazító, stresszoldó, problémamegoldó, anti-aging, ill. ránctalanító témában. Tartós arc-liftinget végzünk azok számára, akik több évre szeretnének sima, megújult arcbőrt. Eljárásunk a világ legbiztonságosabb technológiájának egyike, a HIFU Korust Utims A1.

Testkezeléseink méregtelenítő, térfogatcsökkentő, lazító, stresszoldó hatással bírnak. Az eljárások a zsírsejtek közötti triglicerid-állományt bontják fájdalommentesen, amíg a vendég pihen.

zsírsejtek végleges eltávolítását az Ultrashape garantálja. Ez az eljárás egy-másfél óra alatt fél liter zsírnak megfelelő méreganyagot bont le a szervezetből, mely 20 nap alatt fokozatosan távozik a testből a hagyományos kiválasztási módokon át.

Fekvő és álló bioszoláriumaink a legmodernebb technológia, a zöld fény segítségével varázsol karibi barnaságot vendégeink bőrére. A bioszolárium nem éget, nem ráncosít, hanem D-vitamint termel, az immunrendszert erősíti és emeli a boldogságszintet.

ARTDECO dekorkozmetikai palettánk segítségéve 10 perc alatt villámsminket készítünk bármilyen programja előtt, a felhasznált termékek megvásárolhatók.

Különleges egészségvédelmi, megelőző célokra alkalmas a  MAGNETSPACE nevű mágnesesbiorezonanciás felmérésünk, mely több száz paraméter segítségével 40 másodperc alatt végez teljeskörű felmérést és nyújt magyarázatot, ill. kezelési megoldást az érdeklődőknek.

Szolgáltatások


  • Fizetési módok

    • Készpénz
  • Tipus

    • Kozmetika
$$

Nyitvatartás:
Nyitás: 08:00
Zárás: 16:30

Jellemzők

Befogadóképesség: 10 fő

Térkép


GPS: 46.791174 | 17.183258
útvonaltervezés

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!