Rejuvena Esztétika Szalon : arc-alakformáló szépségszalon

8380 Hévíz, Dr. Babócsay u. 4.

+36 20 956-2260

info@rejuvena.care

rejuvena.hu/

Bemutatkozás


Sokan vágynak arra, hogy szebbek, vékonyabbak, fiatalabbak, egészségesebbek legyenek.

A technika fejlődésével ma már nemcsak a világsztároknak adatik meg, hogy fiatalságukat, üdeségüket és szépségüket megőrizzék.

Gépparkunk olyan kombinált kezeléseket tesz lehetővé, mellyel maximális eredményt érhetünk el, így jelentős hatékonyság-javulást produkálva a kézi, v. az egy géppel történő kezeléshez képest.

Arckezeléseink megoldást ajánlanak lazító, stresszoldó, problémamegoldó, anti-aging, ill. ránctalanító témában. Tartós arc-liftinget végzünk azok számára, akik több évre szeretnének sima, megújult arcbőrt. Eljárásunk a világ legbiztonságosabb technológiájának egyike, a HIFU Korust Utims A1.

Testkezeléseink méregtelenítő, térfogatcsökkentő, lazító, stresszoldó hatással bírnak. Az eljárások a zsírsejtek közötti triglicerid-állományt bontják fájdalommentesen, amíg a vendég pihen.

zsírsejtek végleges eltávolítását az Ultrashape garantálja. Ez az eljárás egy-másfél óra alatt fél liter zsírnak megfelelő méreganyagot bont le a szervezetből, mely 20 nap alatt fokozatosan távozik a testből a hagyományos kiválasztási módokon át.

Fekvő és álló bioszoláriumaink a legmodernebb technológia, a zöld fény segítségével varázsol karibi barnaságot vendégeink bőrére. A bioszolárium nem éget, nem ráncosít, hanem D-vitamint termel, az immunrendszert erősíti és emeli a boldogságszintet.

ARTDECO dekorkozmetikai palettánk segítségéve 10 perc alatt villámsminket készítünk bármilyen programja előtt, a felhasznált termékek megvásárolhatók.

Különleges egészségvédelmi, megelőző célokra alkalmas a  MAGNETSPACE nevű mágnesesbiorezonanciás felmérésünk, mely több száz paraméter segítségével 40 másodperc alatt végez teljeskörű felmérést és nyújt magyarázatot, ill. kezelési megoldást az érdeklődőknek.

Szolgáltatások


  • Fizetési módok

    • Készpénz
  • Tipus

    • Kozmetika
$$

Nyitvatartás:
Nyitás: 08:00
Zárás: 16:30

Jellemzők

Befogadóképesség: 10 fő

Térkép


GPS: 46.791174 | 17.183258
útvonaltervezés

Kapcsolódó cikkek


220 éves tradíció és modern minőség ellenőrzés Hévízen

220 éves tradíció és modern minőség ellenőrzés Hévízen

2019. március 19. 15:43

A Hévízi Tradicionális Kúra védjegyet kilenc szálloda érdemelte ki újabb két évre.

Wellness az esőben - osztrák-német tanulmányút Hévízen

Wellness az esőben - osztrák-német tanulmányút Hévízen

2018. szeptember 11. 08:55

Szeptember 1-4. között tizennégy osztrák-német újságíró fogadta el a meghívásunkat és ismerkedett a várossal, a Tófürdővel és a spa hotelekkel.

Gyerekkel tervezi a nyaralást? Mutatjuk mit ajánlunk a Balaton nyugati csücskében!

Gyerekkel tervezi a nyaralást? Mutatjuk mit ajánlunk a Balaton nyugati csücskében!

2019. május 23. 12:45

Május végéhez közeledünk, jelzi ezt a sok várható Gyereknapi program is, és bár az időjárás nem mindig mutatja felénk jobbik arcát, azért a naptárba pillantva láthatjuk, hogy óhatatlanul kúszik felénk a nyár, és a gyerekes családok számára a nyári szünet. Amellett, hogy komoly feladat megszervezni nyárra a melyik héten, milyen tábor, melyik nagymama logisztikai feladatot, a családi nyaralást sem árt fixálni, hiszen aki előre gondolkodik, kedvezményesen foglalhat.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!