Dohmeier - A művégtagok és talpbetétek szakértője

8380 Hévíz, Nagyparkoló tér 21. (Flavius Üzletház, I. emelet)

+36 20 426 8520

info@dohmeier.hu

dohmeier.hu

Facebook: www.facebook.com/dohmeier.hu

Bemutatkozás


A Dohmeier Ortopéd Technika Kft. ötvözi a modern ortopédtechnikai szaktudást és az innovatív megoldásokat, hogy életre szóló, minőségi és kényelmes ortopédiai eszközöket hozzon létre, legyen szó művégtagokról vagy akár talpbetétekről.

Minden nap azon dolgozunk, hogy javítsuk pácienseink életminőségét, és segítsünk kiaknázni mozgásukban rejlő lehetőségeiket. Ebben az erőfeszítésben kitartásunk és nemzetközi tapasztalataink mutatják az utat.

Szolgáltatásaink, legyen az a művégtagok és talpbetétek személyre szabott gyártása, vagy az amputáció utáni rehabilitáció, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a mozgás szabadságát és örömét újra a pácienseink életének részévé tegyük.

Mi a Dohmeiernél arra törekszünk, hogy a legmagasabb szintű ellátást nyújtsuk pácienseinknek. Ez nem csak a minőségi protézisek gyártását és a széles választékot jelenti, hanem a személyre szabott kezelést is, ami a találkozás pillanatától kezdődik.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legújabb kutatási eredményeket felhasználva és azokat folyamatosan fejlesztve olyan ortopédiai eszközöket tudunk biztosítani, amelyek nemcsak funkcionálisak, de a pácienseink számára kényelmesek és valóban hatékonyak.

A Dohmeier Ortopéd Technika Kft. nem csak gyárt, hanem széles választékban forgalmaz is ortopédiai eszközöket, emellett szoros kapcsolatot tart fenn a nemzetközi piacvezető vállalatokkal. Munkatársaink ismerik és alkalmazzák a legújabb innovációkat, kombinálva azokat a bevált módszerekkel.

Minden lépés számít, és minden páciens egyedi. A művégtagokat a legmodernebb és legkönnyebb anyagokból készítjük, ezzel is biztosítva a komfortérzetet. Járóiskolánkban pedig mindenki megtanulhatja a protézisek hatékony és biztonságos használatát.

Mi hiszünk a második esélyben: tisztában vagyunk azzal, hogy az általunk gyártott és forgalmazott eszközök sokkal többet jelentenek a pácienseknek, mint élettelen tárgyak: ezek adnak nekik új lehetőséget az aktív életre.

Válassza a Dohmeier-t: mi visszaadjuk a mozgás örömét!

Szolgáltatások


  • Fizetési módok

    • Készpénz
    • Bankkártya
  • Tipus

    • Gyógyászat
$$

Nyitvatartás:
Hétfő: 9:00 – 16:00
Kedd: 9:00 – 16:00
Szerda: 9:00 – 16:00
Csütörtök: 9:00 – 16:00
Péntek: 9:00 – 13:00
Szombat, vasárnap: Zárva

Térkép


GPS: 46.7927213 | 17.1904917

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!