Kereső

Kizárt szavak

  • a
  • az
  • egy
  • volt
  • van
  • lesz
  • hogyan
  • miért
  • mit
  • kit
  • rossz

Tiltott szavak

  • cialis
  • viagra
  • php
  • sql
  • html
  • https
  • http
  • chr
  • script
  • sex
  • porn
  • sexmassage
  • szex
  • pornó

Alternatív kifejezések

  • nyitvatartás=nyitva tartás
  • diszpécser nyitva tartás=nyitva tartás
  • diszpécserek nyitva tartás=nyitva tartás
  • diszpécserek nyitvatartás=nyitva tartás
  • diszpécser nyitvatartás=nyitva tartás
  • fedett fürdő nyitvatartás hévíz=fedett fürdő nyitva tartás
  • fedett fürdő nyitvatartása=fedett fürdő nyitva tartás
  • fedett gyógyfürdő nyitvatartás=fedett fürdő nyitva tartás
  • fedett gyógyfürdő nyitvatartás hévíz=fedett fürdő nyitva tartás
  • fedett gyógyfürdő nyitvatartása=fedett fürdő nyitva tartás
  • fürdő nyitvatartás=fürdő nyitva tartás
  • hévizi fedett gyógyfürdő nyitvatartása=fedett fürdő nyitva tartás
  • informacio nyitva=fürdő nyitva tartás
  • nyitvatartás a fürdőben=fürdő nyitva tartás
  • nyitvatartás a tófürdőben=fürdő nyitva tartás
  • postás üdülő=aquamarin hotel

1. 13 séf örömfőzése Hévízen

Utolsó módósítás: 2019. április. 16. 15:42

Békacomb fasírt, érlelt galambmell, tyukhúr! A reformkor ételei voltak a téma a 13 séf legújabb Hévízi vacsoráján!

13 séf örömfőzése Hévízen

Találati relevancia adatok

megtalálta: cím (10) lead (3) szöveg (1)  | összesen: 14 pont
Tárolt adatok:
cím: + 10 13 séf örömfőzése Hévízen
lead: + 3 Békacomb fasírt, érlelt galambmell, tyukhúr! A reformkor ételei voltak a téma a 13 séf legújabb Hévízi vacsoráján!
tartalom: + 1 A hévízi NaturMed Hotel Carbona adott otthont az idén tavasszal harmadik alkalommal megrendezett 13 séf örömfőzése nevet viselő rendezvénynek. A reformkort idéző vacsoraestre a séfek hatfogásos menüvel készültek, az étlapon szerepelt például tyúkhúrzselé, békacombfasírt és érlelt galambmell is. A vacsoraest egyik különlegessége, hogy a vendégek csak a fogások fő alapanyagairól kaptak előzetes tájékoztatást. Azt, hogy pontosan milyen étel készült a meghirdetett hozzávalókból, csak közvetlenül a fogások elfogyasztása előtt, maguktól a séfektől tudhatták meg a vendégek. Az est szervezői egy gasztronómiai időutazásra invitálták a résztvevőket, a séfek pedig ezúttal is kitettek magukért, hogy a vendégek számára megidézzék a reformkor ízeit. Az étlapon az egyszerű ételek mellett, mint például a sóska, a zeller vagy a túró, szerepeltek olyan különlegességek is, mint az éticsiga, a békacomb és a galamb. A tematikát Barcza Zoltán, a NaturMed Hotel Carbona séfje álmodta meg, a fogások mellé felszolgált borok összeállításához pedig Zámbó Tibor F&B igazgató adta a szakértelmét. Farkas Bálint ötletgazda szerint az országban egyedülálló kezdeményezés nem csupán az évi két kellemes hangulatú vacsoraestről szól. A séfek ugyanis előzetesen gondosan összeállítják a recepteket, melyeket előre lepróbálnak, és addig csiszolnak, amíg azok tökéletesen nem illeszkednek egymáshoz. Mindeközben rengeteget tanulnak egymástól, így szakmai fejlődést is jelent számukra a rendezvény. A kezdeményezés elősegíti a séfek közötti baráti, támogató kapcsolat fenntartását is, mely Hévíz gasztrokultúrájának fejlődését eredményezi – tette hozzá. A vacsoravendégek amellett, hogy egy jó hangulatú, kellemes estét tölthettek el Hévízen, olyan ételek és ízek kipróbálására volt alkalmuk, amelyek igazi kuriózumnak számítanak. Osztatlan sikert aratott például az előételként felszolgált fehérbab krémleves bárányhús roláddal, valamint a desszertként felszolgált almás habos bomba mandulás kosárban túrókrémmel. NaturMed Hotel Carbona**** superior A NaturMed Hotel Carbona Hévíz nagy hagyományokkal rendelkező, közkedvelt gyógy- és wellness szállodája. 260 szobájával, több mint 1000 négyzetméter felületű fürdőkomplexumával, valamint 230 fős alkalmazotti létszámával a dunántúli és a balatoni régió szállodaiparának egyik legjelentősebb szereplője. A Hotel Carbona minőségi szolgáltatásaiért 2008-tól folyamatosan elnyerte a Turizmus Minőségi Díjat, 2012-ben megkapta a European Health Spa Award-ot, 2013-ban pedig – szállodák között egyedüliként – másodszor is Magyar Termék Nagydíjjal ismerték el. A Carbona elnyerte az MSZÉSZ és a Magyar Turizmus Zrt. „Év Szállodája” díját négy csillag superior kategóriában a 2013-as eredményei alapján, 2014-ben pedig a MagyarBrands elismerést. A Gault&Millau Magyarország 2015-ös kalauza szerint a hévízi NaturMed Carbona a legjobb négycsillagos wellness szálloda Magyarországon, a FIT Resien közönségszavazatai alapján pedig 2014 legjobb Health & Spa szállodája. A TripAdvisor közössége a hazai TOP 10 hotel közé választotta a Carbonát családi hotelek kategóriában, és a szállodának ítélte a TripAdvisor Travellers’ Choice 2015 díjat. www.carbona.hu | www.facebook.com/hotelcarbona
title:
description:
címkék: gastro;Gasztronómia;Kóstolja meg!
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

2. Mit csinál 13 séf egyszerre, egy konyhában?

Utolsó módósítás: 2019. július. 03. 14:29

Szívvel és lélekkel, minőségi hozzávalókkal megvalósítja Önmagát, és mindezt csodás és ízletes ételekben fejezik ki a vendégek legnagyobb örömére.

Mit csinál 13 séf egyszerre, egy konyhában?

Találati relevancia adatok

megtalálta: cím (10) szöveg (1) címke (2)  | összesen: 13 pont
Tárolt adatok:
cím: + 10 Mit csinál 13 séf egyszerre, egy konyhában?
lead: Szívvel és lélekkel, minőségi hozzávalókkal megvalósítja Önmagát, és mindezt csodás és ízletes ételekben fejezik ki a vendégek legnagyobb örömére.
tartalom: + 1 Arról, hogy Hévíz manapság nem csak a minőségi gyógyvízről és kúrázásról de a minőségi wellness élményekről és egyre inkább a minőségi gasztronómiai kínálatról is szól, már többször írtunk. Most azonban a hévízi honlap is új tartalmakkal bővült, hiszen a 13 séf gasztro kezdeményezés kulisszatitkaival ismerkedhetnek meg részletesen . Az értelemszerűen a Kóstolja meg! menüpont alatt található 13 séf Hévízen tartalom bepillantást enged abba, hogy hogyan jött létre ez az egyedülálló kezdeményezés, kik a tagjai és mi a hitvallásuk főzésről, alapanyagokról és a boldogság hozzávalóiról.
Nem csak a programban részt vevő séfeket lehet jobban megismerni, de szinte minden információ megtalálható  a már megvalósult vacsora programokról, különleges menüsorokról, valamint a soron következő eseményről is. A gasztronómia iránt érdeklődők videó és fotó galériát is találnak, de nem maradhatott le természetesen a hónap receptje tartalom sem az oldalról, ha már hévízi gasztronómiáról esik, nem kevés szó. Az információkat, galériákat természetesen folyamatosan bővítjük, frissítjük, hiszen minden esemény egy kicsit más, és minden vacsora alkalmával igazi ételcsodák születnek. Ha Ön még többet szeretne megtudni a témában, kattintson honlapunk gasztro rovatára, ha pedig konkrét éttermet, vendéglátó helyet keres, kattintson az étterem kereső felületre! Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén! Facebook | Blog | Instagram | Youtube
title:
description:
címkék: + 2 Gasztronómia;13 séf;Kóstolja meg!
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

3. Élményekkel teli nap az egregyi múzeumban

Utolsó módósítás: 2016. október. 06. 17:16

Hévízen formabontó volt a GasztroÉlmény Műhely tematikus napja az egregyi múzeumi helyszínen, hiszen néhány napja Lukács Séf Úr , a háromszoros Oscar Díjas Séf járt a keszthelyi VSZK-ban és beszélgetett a fiatalokkal a " szakmáról", mi pedig meghívtuk Őket Egregyre egy kis tréningre, melyben összekötöttük a gasztronómiát és a kultúrát a Korok és Borok projekt keretén belül.

Találati relevancia adatok

megtalálta: lead (3) szöveg (1)  | összesen: 4 pont
Tárolt adatok:
cím: Élményekkel teli nap az egregyi múzeumban
lead: + 3 Hévízen formabontó volt a GasztroÉlmény Műhely tematikus napja az egregyi múzeumi helyszínen, hiszen néhány napja Lukács Séf Úr , a háromszoros Oscar Díjas Séf járt a keszthelyi VSZK-ban és beszélgetett a fiatalokkal a " szakmáról", mi pedig meghívtuk Őket Egregyre egy kis tréningre, melyben összekötöttük a gasztronómiát és a kultúrát a Korok és Borok projekt keretén belül.
tartalom: + 1 Élménygyűjtésről szólt a nap. A római emlékek megismerése – a DA BIBERE feliratú edényke történetével az élen - azonnal mosolyt csalt az arcokra és már meg is volt az alaphangulat.Harci díszben és tógában lehetett pompázni, és ki ne szeretné egyszer ezt is kipróbálni?Azután már csak „ szakmáztunk”. Beszélgettünk az egészséges ételekről, rögtönzött kérdés-feleletekkel statisztikát készítettünk a diákokkal a chips fogyasztási szokásaikról. Jó érzés volt,hogy miután bemutattuk az új keszthelyi arany-chips burgonyából készített chipset – só nélkül kóstoltatva- felkiáltás hangzott el: jobb, mint a „zsacskós”! Ez az igazi siker.A versenyszellemet is inspiráltuk, be lehetett állni Tatár Attila séfúr mellé, aki szintén a VSZK diákja volt kicsit korábban; aki vállalta, most részt vehetett az ő társaságában az alap műveletekben és a főzésben is. A kecsegét megismerni és megszeretni egy pillanat műve volt, a zsálya szedés a múzeum fűszerkertjéből az árparizottóhoz- még az eső elől futva is - jó hangulatban zajlott. No és akkor elérkezett a  végén a kóstolás…öröm volt hallgatni a hozzászólásokat! Jó látni a fiatalok érdeklődését az  innovatív kezdeményezések iránt, mert a helyszín az újdonság erejével hat, a séf úr kreatív étele és „késének  használata” örökre megmarad,a  könyvek könyvéből felolvasott részlet örök érvényű, a  jó beszélgetésnek még mindig értéke van... hát ez történt a Lukulluszi lakomán  HÉVÍZEN! Szerző: Miklós Beatrix, alelnök, Magyar Gasztronómiai Szövetség
title:
description:
címkék:
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

4. Hévízen tartott Mesteravató gálavacsorát az MNGSZ

Utolsó módósítás: 2016. november. 11. 16:55

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség idei, november 5-én megrendezett Mestervacsorájának a hévízi NaturMed Hotel Carbona adott otthont. A több évtizedes múltú gálavacsora Volenter István séf irányításával készült, aki az idén vette át ezt a tisztséget Varga Károlytól.

Hévízen tartott Mesteravató gálavacsorát az MNGSZ

Találati relevancia adatok

megtalálta: lead (3) szöveg (1)  | összesen: 4 pont
Tárolt adatok:
cím: Hévízen tartott Mesteravató gálavacsorát az MNGSZ
lead: + 3 A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség idei, november 5-én megrendezett Mestervacsorájának a hévízi NaturMed Hotel Carbona adott otthont. A több évtizedes múltú gálavacsora Volenter István séf irányításával készült, aki az idén vette át ezt a tisztséget Varga Károlytól.
tartalom: + 1 A mestervacsora díszvendégeiként ültek Papp Gábor polgármester asztalánál az Európai Fürdővárosok Szövetsége (ESPA) elnökségének tagjai: az ESPA francia elnöke, Thierry Dubois, francia alelnöke és az orvosi kutatások felelőse, Claude-Eugene Bouvier, a portugál elnökségi tag, Joao Pinto Barbosa, valamint egy spanyol termáltó-tulajdonos, Luis Miguel López Carral, akik Mezősi Csilla, a magyar elnökségi tag kíséretében látogattak el a városba. A mesterek hivatalos avatása előtt az MNGSZ több díjat is átadott. A Magyar Gasztronómia Követe címet Ambrus Györgynek adományozták, aki szakács alelnöki kinevezése előtt a békési régió vezetője volt. Nevéhez fűződik a nemzeti válogatott koordinálása, a Békés megyei kulináris csapatok szereplése a világversenyeken, például Erfurtban és Luxembourgban. Szintén ezt a díjat kapta Prikryl József, a Kanizsa és környéke régió vezetője és Zsiga István, a Pécs és környéke régió elnöke. Az MNGSZ elnöki elismerésében részesült Hévíz városa, posztumusz a tavasszal elhunyt Mayer Tibor mesterszakács. Életmű díjat kapott a komárnói Galambos László, a Culinary Expo országos gasztronómiai bajnokságokat szervező Gombi Mihályné, a korábban a Miskolc régiót vezető Kandik Ferenc, a Nyíregyháza régiót vezető Kovács Mihályné, az Oscar-díjas Mátyás Rudolf szakács, az egykori Taverna Holdingnál dolgozó Mészáros László, és a Békés megyei elnök, Tímár János. A hatfogásos gálavacsora után adták át a mesteri okleveleket. Mesterszakács lett Csányi Jenő, a Mirbest Kft. termékfejlesztő kreatív séfje, Cserei Lászlóné, a miskolci Szentpáli István Szakiskola szakoktatója, Horváth Ferenc, a békéscsabai Zwack József szakiskola tanára, Miseta Péter, a Mirbest Kft. fejlesztő séfje, Skrut György, a pécsi Kalamáris Borbisztro és Vinotéka konyhafőnöke. Mestercukrásszá avatták a csákvári Csuta Zsoltot és Jezsóné Rieder Krisztinát, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének Komárom-Esztergom megyei vezetőjét. Venesz-díjban részesült a nyíregyházi Konyári Sándor szakács, a Mirbest Kereskedelmi Kft. képviseletében. Schnitta Sámuel díjat kapott a Jászsági Vendéglátók Egyesületének elnöke, Bobák József, és a Magyar Népi Ízőrző Lovagrendet alapító Rácz Mihály. A Gasztronómiáért érdemérem elismerésben részesültek: Antal Tamás (Pécs) Baksiné Horváth Judit (Nyíregyháza) Deméné Viga Erika (Nyíregyháza) Eckstein Antal (Pécs) Imre György (Gyula) Imre Károly (Tata) Komáromi Imre (Debrecen) Kukla Imréné (Gyula) Nagy Gyula (Somogy) Parrag Csaba (Miskolc) Petneházyné Bugán Magdolna (Nyíregyháza) Repka Géza (Miskolc) Rutz Béla (Gyula) Somogyi Mihály (Nyíregyháza) Szabó János (Gyula) Szabó Mihály (Gyula) Szőke János (Gyula)
title:
description:
címkék:
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

5. Luxemburgban járt Hévíz és a Hungarikumok

Utolsó módósítás: 2022. december. 07. 11:57

Minden 4. évben Luxemburgban a „BOX”-ban gyűlnek össze a világ séfjei, hogy összemérjék tudásukat.

Luxemburgban járt Hévíz és a Hungarikumok

Találati relevancia adatok

megtalálta: lead (3) szöveg (1)  | összesen: 4 pont
Tárolt adatok:
cím: Luxemburgban járt Hévíz és a Hungarikumok
lead: + 3 Minden 4. évben Luxemburgban a „BOX”-ban gyűlnek össze a világ séfjei, hogy összemérjék tudásukat.
tartalom: + 1 A LuxExpo idén november végén adott újra helyszínt a gasztronómiai világbajnokságnak, amin 57 nemzet nagyjából 1200 séfje vett részt, hogy bemutassa tudását. A 6 napos rendezvényen egy 4 napon át tartó gasztronómiai verseny jelenti a legnagyobb attrakciót, de az expo területén számos egyéb program, stand várta a látogatókat. Az elsősorban a vendéglátást és az élelmiszereket bemutató rendezvényen idén újra Hévíznek és a 83 Hungarikumnak is jutott egy saját stand. Az Agrárminisztérium pályázatán, melynek célja az volt, hogy a hungarikumokat milyen módon lehetne megfelelően népszerűsíteni sikerrel pályázott a Hévíz Turisztikai Egyesület. A pályázati ötlet alapján az egyesület berendezett egy saját standot Luxemburgban, hiszen a Hévízi-tó és a rá épülő gyógyászat is Hungarikum. Magukkal vitték nem csak Hévíz hírnevét, de egy kisebb Hungarikum gyűjteményt, jó néhány Hévízre csábító kisfilmet, kóstolni való finomságokat, egy plüss pulit, és kiadványokat Hévízről és a hévízi szolgáltatókról. 4 standnál Miklós Beatrix (elnök, Hévíz Turisztikai Egyesület) mellett 3 hévízi kolléga és vendégséfek invitálták Magyarországra és természetesen városunkba a látogatókat, hogy népszerűsítsék a magyar vendégszeretetet a gasztronómia nemzetközi nyelvén. A sajtó munkatársainak 300-500 közötti sajtócsomagot osztottak szét. Mint Miklós Beatrix elmondta: A Lux Expon egy nagyon exkluzív minőségi gasztronómia iránt érdeklődő közönség van jelen, akik nyitottak az újdonságokra és a minőségi szolgáltatásokra. A visszajelzések és a személyes beszélgetések azt mutatták, hogy a stand látogatóit meglepte az a sok szépség és hazai érték, amit akár a termékekkel, akár az erre az alkalomra készített videóval be tudtak mutatni. Bíznak benne, hogy ezek a személyes élmények inspirálni fogják majd a hévízi stand látogatóit, hogy kedvet kapjanak egy magyarországi, valamint hévízi utazáshoz.
    További információk Hévízi Tourinform IrodaHévíz, Rákóczi u. 2.Telefonszám: 06 83 540 131E-mail: heviz@tourinform.huFacebook | Instagram | Blog Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!
title:
description:
címkék:
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

6. Bírták a 7 fogást a Kolpingban!

Utolsó módósítás: 2025. április. 08. 10:25

Április 4-én és 5-én este az éttermünkben a 13 séf összefogásából egy különleges gasztro élmény kerekedett. Immár 19. alkalommal.

Bírták a 7 fogást a Kolpingban!

Találati relevancia adatok

megtalálta: lead (3) szöveg (1)  | összesen: 4 pont
Tárolt adatok:
cím: Bírták a 7 fogást a Kolpingban!
lead: + 3 Április 4-én és 5-én este az éttermünkben a 13 séf összefogásából egy különleges gasztro élmény kerekedett. Immár 19. alkalommal.
tartalom: + 1 Ennek a rendezvénynek a helyszíne mindig változik, de nem csak emiatt lesz megismételhetetlen. A 13 Séf Egyesület által felkarolt három terület összefogásával most Alsópáhokon folytatódott az örömfőzés. A séfekhez környékbeli tanulók is csatlakoztak, és helyi termelők kínálatából válogatták a kulcs hozzávalókat. A párban dolgozó séfek egy különleges feladatot valósítottak meg. Mind a 7 fogáshoz egy (vagy akár több) helyi termelő kapcsolódott. Az ő termékeiket mindenképp bele kellett az ételbe komponálni. De ez volt egyetlen megkötés! Innét szárnyalhatott a fantázia, csak a séfeken múlt, hogy pontosan mi is kerül a tányérra. Mi más is mutatná jobban, hogy a 2018 óta zajló rendezvény sorozat már nagy hagyományokkal bír, hogy nem is kell a séfeknek olyan sokat „üzenni”, igazi rajongótábor követi őket. Aki egyszer részese volt, várja a következő lehetőséget. A vendégek most is csak annyit tudtak előre, hogy lesz zöldségétel, szárnyasétel,  marhaétel… Minek cifrázni? Mármint előre szóban? Beszéltek a remekművek a tányérokon a helyszínen. Felsorolni is nehéz lenne mindent. Csupán ízelítőül az előételt megelőzte egy olyan fogás (amuse), amit a legjobban a  „száj szórakoztatójaként” lehetne megnevezni. Már a neve is bohókás, tatárlolly…, a kovászos pirítóssal valójában nagyon komoly párost alkottak. Ezt követte olyan halleves, aminek töltött káposzta formája volt, és még így is minden nagyon passzolt. A desszertre például bazsalikomos maracuja betétet és ropogós chilis mézeschips-et is megálmodott az alkotója.A séfek Ács István, Barcza Zoltán, Bán Lajos, Csapó Tünde, Dénes György, Farkas Bálint (ötletgazda), Molnár Zoltán, Sendula Péter, Szűcs Attila, Tatár Attila, Töreki Sándor, Veress FerencA 13 séf közül kettő a házigazda Kolping Family Resortban dolgozik, és a vacsoraest idejére visszatért a csapatba Sárközi-Takács Bernadett, aki 2001-2009 között a szálloda vezető cukrásza volt.A helyszínen Zámbó Tibor, az egyesület szakmai mentora mutatta be a fogásokat, a borválogatásban szakmai támogatója a házigazda étterem igazgatója, Rozner Imre volt.A helyi termelők Bésán János (Pepo Papa), Csordás Csaba (CsabiChili), Ekmann László (Farm54), Németh Norbert (NN Méz), Steppán Szabolcs (Zöld Kapu Natúrkert), Sebestyén Anett (Sebisajt-Sebihús).Az Egyesület tanulókat is hívott a keszthelyi VSZK-ból. Nemcsak a séfek mellett, hanem a felszolgálók között is felfedezhettük őket. De éles szem kellett hozzá, maximum ifjú koruk árulkodott, mert ügyességben és elhivatottságban teljes értékű kollégaként illeszkedtek a csapatba.  Az instant jóllakás hektikus rohanásában üdítő sziget volt ez a 7 fogás. Idő, jó társaság és gasztronómia felsőfokon. Így is lehet vacsorázni, ha 13 séfünk van. [galeria]
title:
description:
címkék:
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

7. Gasztro élmény Hévízen: Pisztráng és bulgur

Utolsó módósítás: 2016. augusztus. 25. 17:33

Az Egregyi Múzeum nemrég indult Lukulluszi lakoma elnevezésű programjának vendége augusztus 16-án Szokai Imre séf úr, akivel a program szakmai vezetője és szervezője, Miklós Beatrix beszélgetett.

Gasztro élmény Hévízen: Pisztráng és bulgur

Találati relevancia adatok

megtalálta: lead (3)  | összesen: 3 pont
Tárolt adatok:
cím: Gasztro élmény Hévízen: Pisztráng és bulgur
lead: + 3 Az Egregyi Múzeum nemrég indult Lukulluszi lakoma elnevezésű programjának vendége augusztus 16-án Szokai Imre séf úr, akivel a program szakmai vezetője és szervezője, Miklós Beatrix beszélgetett.
tartalom: Hol, hogyan ismerkedett meg a főzés művészetével? Milyen tapasztalatokkal gazdagodott az évek során? Nincs családi indíttatás, de nagymamám, édesanyám mindig ízesen és jókat főzött. Az iskolai évek során alakult ki a vonzalom a főzés iránt és Török Ferenc tanár úr segítségével kezdődött a pályám. Azt tanultam, hogy csak szívvel-lélekkel, szeretettel és gondossággal lehet ezen a pályán eredményesnek lenni bármilyen szinten is. Ha sikeresek vagyunk a szakmánkban, az  boldogságot ad. Amikor nem Hévízen főz, akkor hol kóstolhatjuk meg az ételeit? Békés megye számos kis- és nagy rendezvényén, legyen az városnapi esemény, fesztivál, esküvő vagy ünnepi fogadás. A hétköznapokban az egyik legnagyobb, több intézményt is ellátó konyha főnöke vagyok. Mit főz ma és milyen alapanyagokból?  A mai főzést a pisztráng és vegetáriánusok által is kedvelt bulgur inspirálta. Reggel elmentük a Hévízi Termelői Piacra és csodaszép spenótot kaptunk, így adódott egy újabb ötlet. A fokhagyma egészséget őriz, így erre is gondunk lett. A paradicsomok sokszínűsége ösztönözte a  rögtönzött  „árubemutatót”. A burgonyafélék pedig mindig kihívást jelentenek, tudni kell azokat jól elkészíteni. Miért éppen ezt az ételt választotta? A pisztráng készítése kihívás,  a vegetáriánus ételekkel és ízekkel pedig  szívesen foglalkozom. A piacon igazán jó zöldségeket találtunk, így egyik ötlet hozta a másikat. Milyen technológiával készül az étel? Ma a technológiák  hagyományos formáit használtuk: pároltunk, pirítottunk, sütöttünk és örömmel főztünk Főzni mindig öröm, legyen részese a Lukulluszi Lakomának, főzzön velünk keddenként az Egregyi Múzeumban!
title:
description:
címkék: Kóstolja meg!
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

8. Márciusi tófürdőzés és séta a szabadban Hévízen

Utolsó módósítás: 2020. március. 04. 14:35

Tavasszal már a kellemes napsugarak hatására egyre többen sétálnak a hévízi belvárosban, a Schulhof Vilmos sétányon és a Véderdőben. Ebben a hónapban, akár vezetett sétán is részt vehet. Márciusban a következő programok várják a Hévízre érkezőket.

Márciusi tófürdőzés és séta a szabadban Hévízen

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1) címke (2)  | összesen: 3 pont
Tárolt adatok:
cím: Márciusi tófürdőzés és séta a szabadban Hévízen
lead: Tavasszal már a kellemes napsugarak hatására egyre többen sétálnak a hévízi belvárosban, a Schulhof Vilmos sétányon és a Véderdőben. Ebben a hónapban, akár vezetett sétán is részt vehet. Márciusban a következő programok várják a Hévízre érkezőket.
tartalom: + 1 Március 7. szombat Viva la Senoritas - Nőnapi spanyol est a Zala Springs Golf Resort éttermében.   Március 13. péntek 18:30 13 Séf a hévízi Tófürdő szállodájában (Schulhof Vilmos stny.1). Az idei év első örömfőzésének tematikája a patinás épületben a Festetics György korában használt alapanyagok szolgálnak a 6 fogásos menü alapanyagául. Ár: 13.000 Ft/fő.  Jegyek elvételben személyesen a Hotel Spa Hévíz recepcióján vásárolhatóak. - Megtelt!!! 19:00 Jazzpéntek: Hárs Viktor Trió koncertje a Városháza Dísztermében (Kossuth L. u. 1.) Jegyek 1000 Ft áron vásárolhatok a Fontana Filmszínház pénztárában, valamint az előadás napján, a helyszínen 18:00 órától.   Március 15. vasárnap Városi megemlékezés az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc évfordulójának alkalmából. 17:30 A Hévízi Tisztaforrás dalkör műsora a Fontana Filmszínház előtt (Rákóczi u. 9.) 18:00 Fáklyás felvonulás majd köszöntőt mond Papp Gábor Hévíz város polgármestere, ünnepi megemlékezés és koszorúzás. Közreműködnek: A Hévízi Új Színpad Egyesület , a Tapolcai Honvéd Hagyományőrző Egyesület  és a Balaton-felvidéki Radetzky Huszár Egyesület.   Március 21. szombat 19:00 Krausz Gábor vacsoraest a Brix Bistorban (Rákóczi u. ) Az élményvacsora részvételi díj: 14.900 Ft/fő. További információ: +36 83 900 125 telefonszámon.   Március 22. vasárnap 19:00 Kabaré Szombat Bach Szilvia – Szikra László műsora a Városháza Dísztermében. (Kossuth u. 1.) Jegyek 3000 Ft áron vásárolhatok a Fontana Filmszínház pénztárában, valamint az előadás napján, a helyszínen 18:00 órától   Március 25. szerda 14:00 Hévízi Tó TT túra A Festetics fürdőháztól indul a Balatonfelvidéki Nemzeti Park természetvédelmi őrének vezetésével a résztvevők megismerkedhetnek a Hévízi tó és Természetvédelmi Területének (TT) a természeti értékeit és élővilágát. A részvétel ingyenes. A túra hossz körülbelül 2 km. Március 22. Víz Világnapja a Tófürdőn 1993 óta ünneplik a világon mindenhol a Víz Világnapját. Az idei évben a szlogen: „Vizet mindenkinek”, ami a tiszta víz fontosságára szeretné felhívni a figyelmet.   Március 23. Hétfő 10:30 A Víz Világnapja a Városi Könyvtárban (Deák tér 1.)   Március 27. péntek 19:00 „Viva la Musica!” komolyzenei est a Református Templom (Helikon u. 2.)   Március 28-29. (szombat-vasárnap) Míves Portékák Tavaszköszöntő Hétvégéje Míves Portékák utcájával és gasztronómiai vásárral várjuk vendégeinket!   Állandó programok Hévízi Termelői Piac A Hévízi Termelői piac januárban heti két alkalommal várja a vásárlókat. Csütörtökön: 13:00-18:00 Szombaton: 7:00-13:00 között.   Sportprogramok: A sportprogramok a jelentkezők számától függően. Kenutúrák a Hévízi-patakon (2020. március 15-ig!) Segwaytúrák Nordicwalking túrák Gyrokopter és sárkányrepülés Táncprogramok: Hévízi Élőzenés Táncolda Hétfőnként: március  9 és 30.  17:00-20:00, Mosolygó Liám | Tel.: 30 / 516 6054 Szenior Örömtánc Keddenként: március 3, 10, 17, 24, 31 25: 8:00-tól a Deák tér 1. szám alatti táncteremben Információ: Némethné Nagy Judit | Tel.: 30 / 337 4509   Bővebb információ aktuális programokról és szállásajánlatokról: www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu Tourinform Iroda Hévíz Tel: +36 83 540 131 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén! Facebook | Blog | Instagram | YouTube    
title: Márciusi tófürdőzés és séta a szabadban Hévízen
description: Tavasszal már a kellemes napsugarak hatására egyre többen sétálnak a hévízi belvárosban, a Schulhof Vilmos sétányon és a Véderdőben. Ebben a hónapban, akár vezetett sétán is részt vehet. Márciusban a következő programok várják a Hévízre érkezőket.
címkék: + 2 Hévíz;Tófürdő;Koncert;Zene;Túra;Kenutúra;13 séf;Gasztronómia
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

9. Megújult a Hévízi-tó szállodájának étterme a Platán Étterem

Utolsó módósítás: 2020. június. 10. 15:22

A különteremmel bővült a patinás Platán Étterem, mely a Zalacarte néven várja a különleges, modern gasztroélmények kedvelőit.

Megújult a Hévízi-tó szállodájának étterme a Platán Étterem

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1) címke (2)  | összesen: 3 pont
Tárolt adatok:
cím: Megújult a Hévízi-tó szállodájának étterme a Platán Étterem
lead: A különteremmel bővült a patinás Platán Étterem, mely a Zalacarte néven várja a különleges, modern gasztroélmények kedvelőit.
tartalom: + 1 A Zalacarte terem nyitvatartásinak első napján már nagy volt az érdeklődés a különleges zalai ízek iránt. Szakács László a vendéglátás vezető több érdekességet is elmond az új teremmel kapcsolatban. Olvassa el miért érdemes kipróbálni a Zalacarte étterem egészséges ételeit: Az ételekhez a minőségi alapanyagot helyi termelőktől szerzik be, az étlap pedig a szezonálisan elérhető alapanyagokat követve 2-3 havonta változik majd. Az étlapon olyan zalai különlegességekkel találkozhatnak, mint a lassan sült mangalica szűz friss tojásos lecsóval vagy a szarvas sült erdő javaival és tócsnival. Nyári frissítő: Hideg eperkrém leves „túrógombóccal”, valamint Cseresznyés piskóta fagylalttal. Sommelier minden egyes fogáshoz borkülönlegességet ajánl. A borok többnyire neves helyi borászok által készített borköltemények, mint a Folly Birtok Badacsonyi „Cédrus” Cuveé, vagy az Ikon Pincészet Dél-Balatoni Rajnai Rizling, vagy Mészáros Pál Cabernet Franc Classic.     Aki nem szeretne bort fogyasztani a zalaegerszegi Elf sörfőzde tradicionális szűretlen, felső erjesztésű söreit kóstolhatja meg. A pálinka Cserszegtomajról a limonádé a zalaszentgróti gyógynövény limonádé mind friss gyümölcsből és gyógynövényből készül. A Zalacarte terem hatalmas ablakaiból a Schulhof Vilmos sétány platánfáira és a gyönyörű virágágyásaira nyílik kilátás. A természet szépségei és a klasszikus stílusban berendezett étteremben 32 fő tud egyszerre helyt foglalni, mindez valódi családias hangulatot biztosít az ebéd vagy vacsora mellé.     13 séf örömfőzése A Zalacarte étterem olyan különleges rendezvényeknek is helyet ad, mint a 13 Séf örömfőzése, mely immár 2 éve Hévíz legkülönlegesebb gasztro-rendezvénye. A Hévízi séfek ősszel egy hét fogásos borkóstolós vacsora menüsorával várja az érdeklődőket. A 13 séf évente 2 alkalommal jön össze örömfőzésre, melyekre a helyek gyorsan elfogynak, így van a Hotel Spa szálloda éttermében is. A Zalacarte étterem különleges étlapját egész évben érdemes tesztelni, mind az ételek, a helyszín, az alapanyagok tökéleteses gasztoélményt nyújtanak az egész családnak. Bővebb információ a Zalacarte teremről:www.hotelspaheviz.hu/zalacarte Bővebb információ aktuális programokról és szállásajánlatokról:www.heviz.hu | heviz@tourinform.huTourinform Iroda HévízTel: +36 83 540 1318380 Hévíz, Rákóczi u. 2. Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!Facebook | Blog | Instagram | YouTube
title: Megújult a Hévízi Tó szállodájának étterme a Platán Étterem
description: A különteremmel bővült a patinás Platán Étterem, mely a Zalacarte néven várja a különleges, modern gasztroélmények kedvelőit.
címkék: + 2 Hévíz;Étterem;Gasztronómia;13 séf
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

10. VARIÁCIÓK ABORRA október 16-18. között Hévízen

Utolsó módósítás: 2020. október. 09. 09:09

A Brix Bistro, az ÉnAnyósom, a Korona Étterem, a Hotel Európa fit, a Hotel Palace, Hotel Spa Étterme a Z’alacarte, a Római Pince, a Hofbräu Vendéglő, a Macchiato Caffee & Lounge, a Sissi Kávézó és Fagylaltozó különleges ételekkel készülnek október második felében. Az ízcsodákban közös, hogy a Hévíz Város Bora a Kányavári Borbirtok díjnyertes Krónika 2019 Chardonnay felhasználásával készülnek.

VARIÁCIÓK ABORRA október 16-18. között Hévízen

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1) címke (2)  | összesen: 3 pont
Tárolt adatok:
cím: VARIÁCIÓK ABORRA október 16-18. között Hévízen
lead: A Brix Bistro, az ÉnAnyósom, a Korona Étterem, a Hotel Európa fit, a Hotel Palace, Hotel Spa Étterme a Z’alacarte, a Római Pince, a Hofbräu Vendéglő, a Macchiato Caffee & Lounge, a Sissi Kávézó és Fagylaltozó különleges ételekkel készülnek október második felében. Az ízcsodákban közös, hogy a Hévíz Város Bora a Kányavári Borbirtok díjnyertes Krónika 2019 Chardonnay felhasználásával készülnek.
tartalom: + 1 Ahány séf, annyi féle halas étel Az ÉnAnyósom Étterem séfjei Dénes György és Szücs Attila Sertés A’la Hvb2020 fantázianevű ételt készítenek főételnek, desszertjük pedig, a meggyes-mákos palacsinta borhabbal, "Após palacsinta" néven szerepel az ajánlatban. Az ételek október 10-25-e között kóstolhatják majd a vendégek. Halas étellel készül a Brix Bistro, a Palace Hotel és a Hofbräu vendéglő. Azonban a halvariációk nagyon különbözőek lesznek, a Brix bistro tokhallall, sós túrógombóccal, chardonnay borhabbal készül, míg a Palace Hotelben fogassal töltött rétesbatyu, kagylós, rákos bormártással szerepel az étlapon, október 10-25-e között. A Hofbräu Vendéglúben viszont fogasfilét készítenek mustáros kéregben, tormás-körtés-kelkáposztás egytálételéhez, melyhez természetesen 1 dl Hévíz Város Bora is jár. Gasztroshow korlátlan fogyasztással A Hotel Európa fit Citrus Éttermében október 17-én exkluzív büfévacsora lesz borsorral. Kivételes lehetősége, hogy a vacsorán nem csak szállóvendégek vehetnek részt, hiszen bárki foglalhat előre asztalt. A gaszroesten az ősz inspirálta fogásokat kóstolhatnak meg az ínyencek. Az vacsora ára tartalmazza a korlátlan ételfogyasztást és a borsort is. A gasztroshow-n olyan híres vendégséfek főznek, mint Vomberg Frigyes és Gumhert András. Látványfőzés A Brix üvegteraszán három alkalommal is tartanak látványfőzést október 17-én, és ugyanezesen a napon 11.00 és 17.00 óra között barista bemutatók is lesznek.A Gesztenyés Workshop keretében a Hévízi Termelői Piacon október 17-én Paulinné Bukovics Mariann kertészmérnök tart előadást, majd Veress Ferenc mester séf főz valami különlegeset. Az ÉnAnyósom étterem szakácsának szakmai vezetésével október 17-én délelőtt az Alsópáhoki Kapo(l)cs Alkotóházban merülhet el a réteskészítés rejtelmeiben. Menühöz welcome Város Bora A Római Pincében egy a borhoz megálmodott Krónika menüt is elfogyaszthat, melyhez természetsen jár egy pohár Város Bora is ajándékba. A Hofbräu Vendéglőben nem csak a már említett fogas kóstolható, hanem a Város Bora mellé egy helyi termelők kínálatából összeállított csodás vegyes sajttálat is megalkottal.  A tálon szerepelnek friss, érlet és ízesített sajtok, grillezett füge és körte, friss idény gyümölcsök, dió és házi kenyér is. Az olaszos hangulató Macchiato Caffe & Lounge-ban a Bor Ínyenceknek ajánlatban a Krónika bor mellé olasz sonka, olívabogyó, szárított paradicsom kóstolókat kínálnak. Különleges ételek A Tófürdő szállodájának éttermében, a Hotel Spa Hévíz Z’alacarte teremben október 10-25. között a chardonnay-vel készített Borkrémlevest, a Korona Étteremben október 16-18. között Chardonnay-s Pulykaérmék lesznek az étlapon. A Korona Étteremben desszertben is megkósolthatjuk a bort, hiszen almás-diós rakott kalácsot is kínálnak, chardonnay-s vaníliasodóval. A Sissi Kávézó és Fagylaltozó is különleges desszerttel készül a hétvégére, hiszen Kányavári Chardonnay fagylaltját, amit már október 10-től meg lehet kóstolni kimondottan erre az alkalommra kreálta. Vigyázat a mennyiséggel, hiszen a fagylalt 100%-ban borból készült. A hűvösebb időben ugyanitt lehet majd kóstolni édes desszertet is, ami egy finom torta lesz ugyancsak chardonnay bor felhasználásával.   További érdekes programok a városban október közepére A Festetics téren október 17-én, immár 4. alkalommal LED falra vetített filmet láthatnak. Igazi különlegesség, hogy ez alkalommal egy klasszikus némafilm lesz műsoron, amit élő zongorakísérettel élvezhet a közönség. A zongorista egyébként aznap a város több pontján is felbukkanhat, hiszen különleges "guruló zongorája" lehetővé teszi, hogy a belváros több pontjára is elvigye a kellemes dallamokat. A Kertészeti centrumban 17-én és 18-én Gesztenyés Weekend-re kerül sor, ahol nem csak a növénnyel, de a legkölönbözőbb gesztenye felhasználási módokkal és ételekkel is megismerkedhet majd. További információ és részletes program A különleges ételek receptjeiért kattintson ide! Felkeltettük érdeklődését, szívesen jönne, kóstolna? Bővebb információ aktuális programokról és szállásajánlatokról: www.heviz.hu | heviz@tourinform.huTourinform Iroda HévízTel: +36 83 540 1318380 Hévíz, Rákóczi u. 2. Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén! Facebook | Blog | Instagram | YouTube  
title: VARIÁCIÓK ABORRA október 16-18. között Hévzen
description: A Brix Bistro, az ÉnAnyósom-, a Korona Étterem, a Hotel Európa fit-, a Hotel Palace-, Hotel Spa Étterme a Z’alacarte, a Római Pince, a Hofbräu Vendéglő, a Macchiato Caffee & Lounge, a Sissi Kávézó és Fagylaltozó különleges ételekkel készülnek október második felében. Az ízcsodákban közös, hogy a Hévíz Város Bora a Kányavári Borbirtok díjnyertes Krónika 2019 Chardonnay felhasználásával készülnek.
címkék: + 2 Hévíz;Hévíz Város Bora;Gasztronómia;Étterem;Hotel;Séf;Varriációk ABORRA;Kóstolja meg!
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

11. Ízek, éttermek, ételek Hévízen

Utolsó módósítás: 2019. július. 25. 12:53

Aki Hévízen a „strandolás” illetve Tófürdőzés után megéhezett biztosan megtalálja a számára legkedvezőbb éttermet. Amennyiben tudja, vagy amennyiben nem tudja mit enne, cikkünkben mutatjuk a lehetőségeket.

Ízek, éttermek, ételek Hévízen

Találati relevancia adatok

megtalálta: címke (2)  | összesen: 2 pont
Tárolt adatok:
cím: Ízek, éttermek, ételek Hévízen
lead: Aki Hévízen a „strandolás” illetve Tófürdőzés után megéhezett biztosan megtalálja a számára legkedvezőbb éttermet. Amennyiben tudja, vagy amennyiben nem tudja mit enne, cikkünkben mutatjuk a lehetőségeket.
tartalom: Akkor ajánljuk, ha gyorsan megenne valamit: A belvárosban több pékség árul szendvicset, vagy sonkás, tonhalas paninit, amihez olaszosan helyben kávét is rendelhet. A strandbüfék hangulatát a Nagyparkoló büfésora idézi, ahol több büfében is kedvére választhat lángos, sültkolbász, hekk és pacal közül. A Tófürdő nyári bejárata mellett szintén van 1-2 gyorsétterem, a Tavirózsa utcában pedig hamburgerek, gyros, hotdog és gyors kiszolgálás várja az amerikai gyorséttermet kedvelőket. Magyaros éttermek, csárdák: Magyaros ételeket Hévízen több helyen is ehet, a Magyar Csárdának már a neve is elárulja, hogy tipikus magyar ételeket kínál, melyekhez jól passzol a hangulatos élő cigányzene is. A Kocsi Csárdában szintén rendelhet a hortobágyi húsos palacsintától a cigánypecsenyén át a somlói galuskáig tipikusan magyar ételeket. A Gyöngyösi Betyárcsárda a Dunántúl legrégebbi és legismertebb csárdája pár perces autóútra található Hévíztől. A magyaros ételválaszték mellet Vak Illés és Savanyú Jóska kedvenceit is megkóstolhatja a majd 100 éves csárdában. Nemzetközi hangulatban Hévízen: Amennyiben eredeti olasz sonkára vagy sajttálra vágyna és kicsit több időt és pénzt költene szendvicsre a Macchiato Caffe & Lounge-ban San Daniele és pármai sonkából készült tálat kínál. Ha már a kávézó, akkor itt biztosan aromadús illy kávészemekből készült kávét kap. Hévízen pizza is több helyen kapható: a La montanara pizzériában az étlapon a nevek is olaszul szerepelnek. A belvárosban a Liget Étteremben házi készítésű kemencés pizzát rendelhet. A la Hosteria étterem olasz tulajdonossal igyekszik Hévízre hozni az olasz ízeket. Bajor konyha remekeit Hévízen a Hofbräu Vendéglőben találja meg, ahol a magyaros ételek mellett például eredeti nürnbergi grillkolbászt, kacsasültet bajor káposztával, vagy leberkäse-t is felszolgálnak. Hévíz egyik legrégebbi éttermében, a Rózsakert Étteremben nemzetközi ételek széles palettájából választhat. Ne hagyja ki az itt készült kézműves főzött fagylaltot sem! Éttermek a „borhegyen” azaz Egregyen Az egregyi borozósoron több étterem kínál családias hangulat, csodálatos panoráma és finom borok mellett kellemes időtöltést és finom ételeket. Egregy kapujában lévő Teri mama vendéglője, szintúgy, minta a Római pince, a Reblaus pince, vagy a Vilmos pince majdnem egész évben várja a vendégeket. Napi menü 1000-3000 forint között: Liget Étterem, a Gyöngyvirág Étterem a belvárosban csakúgy, mint a Palace Hotel Monarchia Étterme vagy a Hotel Bonvital, Brix Bistro nevű étterme kínál napi menüt. Autóval vagy kerékpárral egyszerűen megközelíthető az ÉnAnyósom Étterem, mely a környék legnépszerűbb Önkiszolgáló Étterme. Büféebéd bőséges ételválaszték: Több hévízi étterem szállodája is várja a külsős vendégeket büféebéddel, mint például a NaruMed Hotel Carbona Attila étterme, ahol a hagyományos nemzetközi ételek mellet biztosan megtalálja a reform ételeket, vegetáriánus és diétás ételeket is. A szálloda wellness brunch szolgáltatása egész napos wellness élményt nyújt. Fine dining irány Hévízen is: A Korona Étterem konyháját és sör,- és borválasztékát mindazoknak ajánljuk, akik szeretik kipróbálni a minőségi alapanyagból készült különleges ízeket. Az Öreg Harang Borozó hagyományos íz világot képvisel, és kizárólag minőségi alapanyaggal készített ételeket kínál. Hévíz sétálóutcáján a Brix Bistro-ban, új, a modern kulináris trendeket követő gasztronómiával, folyamatosan változó szezonális étlappal várja mindazokat akik igazi fine dining éttermet keresnek Hévízen. Húsmentesen is változatosan: Vega burger és a Fish burger az Old smokey-ban. Salátát talál majd minden étteremben. A Magyar csárda eredeti erdélyi padlizsánkréme, a Római Pince, a Magyar Csárda zalai dödölléje vagy tócsija biztosan ízlik majd azoknak, akik a rántott zöldségeken kívül más húsmentes ételt ennének. A Korona Étterem tökmagolajos vitaminsalátája vagy káposztás kockája biztosan siker a vegán vendégek körében. Ételintolerancia vagy mindenmentes: Szállóvendégként több hévízi szálloda is kínál glutén, laktóz, és dietetikus ételeket. A Hotel Spa szállodában áprilistól ételintolerancia vizsgálatot is végeznek. Az ételintolerancia tünetei lassabban alakulnak ki és nem annyira egyértelműek, mint az allergiáé. Korábbi blogok a témában: Lángos, sült kolbász, pacal, hekk? Magyar,cseh, német? Kézműves vagy világhírű? Csupa fagyi! Te melyiket választanád? A heviz.hu oldal étteremkeresőjén több étterem közül, választhat, ha Hévízen jár és megéhezik. Bővebb információ aktuális programokról és szállásajánlatokról: www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu Tourinform Iroda Hévíz Tel: +36 83 540 131 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén! Facebook | Blog | Instagram | Youtube
title:
description:
címkék: + 2 Gasztronómia;Étterem;étel;főzés;séf;Kóstolja meg!
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

12. Valódi nyári pihenés gyerekekkel? A Carbonában lehetséges!

Utolsó módósítás: 2016. április. 25. 10:38

Önfeledt kikapcsolódás az egész családnak

Valódi nyári pihenés gyerekekkel? A Carbonában lehetséges!

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1)  | összesen: 1 pont
Tárolt adatok:
cím: Valódi nyári pihenés gyerekekkel? A Carbonában lehetséges!
lead: Önfeledt kikapcsolódás az egész családnak
tartalom: + 1 Mindannyian szeretnénk, ha idén végre tökéletes lenne a családi nyaralás: a gyerekek önfeledten merülnének bele a játékos programokba, mi pedig végre kipihenhetnénk a munka fáradalmait. Ez az idill nem lehetetlen: a hévízi NaturMed Hotel Carbonában ugyanis mindenki a saját igényei, ritmusa szerint pihenhet. A vendégszeretetéről híres szállodában szórakoztatásunk és kényeztetésünk mellett ráadásul odafigyelnek még az egészségünkre is. Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a családi nyaralásból? Íme a recept, amelyhez a hozzávalók mind elérhetőek a Carbonában :) Vízpart és napozás: kívánság szerint! A Carbona mediterrán hangulatú élményfürdője és arborétumszerű parkja a víz- és napimádók paradicsoma! A fiatalok a kamaszmedencében adhatják ki energiáikat, mi pedig közben megtalálhatjuk a napozáshoz kényelmes helyeket, vagy választhatunk a szauna-sziget, pezsgőfürdő, termálfürdő, esetleg beauty kezelések kényeztetései közül. A kellemes nyári estéken pedig együtt izgulhatjuk végig az idei év nagy sporteseményeit a hangulatos Fröccsteraszon. Ha aktívabb pihenésre vágyunk, kinyújtóztathatjuk tagjainkat a hotel uszodájában, valamint többféle sportolási, kirándulási lehetőség közül választhatunk. Eltekerhetünk például Keszthelyre az új kerékpárúton, vagy kipróbálhatjuk az egyre népszerűbb segwayt is. A Törpe Klubban nyugodtan a profi animátorokra bízhatjuk csemeténket, imádni fogja a kézműves foglalkozásokat és az izgalmas sportprogramokat. Bízzuk magunkat a séfre! A pancsolásban kifáradt gyerekek farkaséhesek lesznek, de szerencsére a Carbonában nem kell messzire menni, hogy azonnal ínycsiklandozó falatokhoz jussunk. A Neptun Poolbárban gyermekmenüvel és gyerekkoktélokkal várják a kisebbeket, mi pedig könnyű salátákat fogyaszthatunk egzotikus gyümölcslevek és koktélok kíséretében. Az Attila étterem séfjei bőséges finomságokkal, valamint gyermekbüfével várják vendégeiket, és odafigyelnek az ételérzékenyekre, valamint a fogyókúrázókra is. Nyaraljunk egészségesen! Hévíz egyik nagy múltú szállodájaként a Carbonában nemcsak a híres termálvíz jótékony hatásait próbálhatjuk ki, hanem állapotfelmérésekkel képet kaphatunk egészségünkről is. A vizsgálatokat követően pedig avatott szakemberek látnak el bennünket tanácsokkal a szükséges terápiákkal kapcsolatban. A 18 év alattiaknak pedig ingyenes a sókamra, amely nyáron is hatalmas felüdülést jelenthet a légúti problémákkal rendelkezőknek. Vakáció a Carbonában – most igazán kedvező áron! A közös nyári élmények, az izgalmas kalandok és az önfeledt szórakozás teszi igazán maradandóvá a vakációt. Ráadásul, ha időben foglalunk, akkor egyedülálló kedvezményben is részesülhetünk, akár 15 százalékkal kedvezőbb áron nyaralhatunk! Ne feledje! A családi nyaralás viszont akkor a legpihentetőbb, ha legalább egy hetet szánunk rá. (X)
title:
description:
címkék:
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

13. Főzőiskola Hévízen

Utolsó módósítás: 2016. augusztus. 08. 17:48

Mert együtt főzni jó! Az Egregyi Múzeum – nemrég indult - Lukulluszi lakoma elnevezésű programjáról Miklós Beatrix szakmai vezetővel beszélgettünk.

Főzőiskola Hévízen

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1)  | összesen: 1 pont
Tárolt adatok:
cím: Főzőiskola Hévízen
lead: Mert együtt főzni jó! Az Egregyi Múzeum – nemrég indult - Lukulluszi lakoma elnevezésű programjáról Miklós Beatrix szakmai vezetővel beszélgettünk.
tartalom: + 1 Honnan jött az ötlet? Az elmúlt év őszén az egregyi Múzeum és Rendezvénytér átadásakor a Korok Borok projekt kapcsán merült fel egy szakmai beszélgetés során, hogy a gasztronómia egy jó marketing eszköz, amelynek segítségével a kialakuló Hévíz-Egregy márkát népszerűsíteni lehetne. A főzőiskola egy "gasztroélmény" program, az MNGSZ (Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség) szakmai támogatásával, mely szorosan együttműködik a Múzeumi környezettel. Kik főztek nekünk? Profi séfek és műkedvelő amatőr szakácsok, termelők, akik affinitást éreznek a "konyhaművészet" iránt és elfogadják meghívásunkat Hévízre. Volt már séfünk Békéscsabáról, Budapestről, Keszthelyről és városunkból Hévízről is. Érkeznek kollégák az ország minden részéből, hiszen az összefogásban van az erőnk. Miket főztek eddig? Könnyű és egyszerű ételeket, melyet bárki az otthonában is elkészíthet. Minden alkalommal foglakozunk a magyar halakkal, készítettünk ponty chips-et, harcsafilét roston, bajai halászlét, az elfeledett rácpontyot és természetesen a "fogas grillen" sem maradt ki a sorból. A hévízi termelői piacon vásároltunk sajtokat és friss zöldségeket, melyek különleges elkészítése is komoly dolog. Meghívtuk a keszthelyi Burgonyakutató Intézetet a burgonyafajták bemutatására, így a tócsik világában is kalandoztunk a sóstól az édes íz világig. Kaptunk termelői őszibarackot és megtudtuk, hogy főzés nélkül, hogyan kell gyümölcslevest készíteni. Már a mangalica szűz két elkészítési formáját is megismertük, a grillserpenyőben készültet és a sous-vide-t. Gyúrtunk gyufametélt tésztát a halászléhez, készítettünk széles metéltet fehérboros harcsához, sütöttünk háziasan kenyérropogóst...és még folytatjuk. Kiknek ajánlja a részvételt (kezdők/profik)? Bárki látogathatja a rendezvény hiszen, mindenkinek tudunk mutatni valami újat, vagy alapanyagban, vagy a főzési - sütési technikában, vagy egyszerűen csak kellemesen fogja az idejét eltölteni Velünk, de egy biztos, GasztroÉLMÉNY lesz!  Milyenek a vendég visszajelzések? Főzni mindenki szeret, így nagyon jók a visszajelzések. Ez egy „pilot projekt”, ezáltal állandóan formálódik, keresi a lehetőségeket, de FŐZNI JÓÓÓÓÓÓ és ebben mindenki egyetért! Meddig tartanak a programok? A program zárása reményeink szerint novemberben lesz, egy nagy rendezvénnyel, melyről később többet ...!  
title:
description:
címkék:
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

14. Ezzel biztosan örömet szerez szerelmének Valentin napra!

Utolsó módósítás: 2020. február. 10. 15:52

Elcsépelt, unalmas Valentin napra szerelmét virággal, ékszerrel, vagy akár egy wellness hétvégével meglepni? Lehet. Ezekkel az ajándékokkal pedig biztos soha nem lő mellé és az öröm garantált!

Ezzel biztosan örömet szerez szerelmének Valentin napra!

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1)  | összesen: 1 pont
Tárolt adatok:
cím: Ezzel biztosan örömet szerez szerelmének Valentin napra!
lead: Elcsépelt, unalmas Valentin napra szerelmét virággal, ékszerrel, vagy akár egy wellness hétvégével meglepni? Lehet. Ezekkel az ajándékokkal pedig biztos soha nem lő mellé és az öröm garantált!
tartalom: + 1 Figyelem az ajánlatok nemcsak Valentin napra szólnak!  Az öt csillagos hévízi Lotus Therme Hotel &Spa „LOTUS LOVE” csomagja egész évre február 29-ig foglalható.  A 3 éjszaka a romantika jegyében biztosan örökre emlékezetes marad! Hiszen ki ne élvezné, a reggelit a szálloda kényelmes ágyába szervírozza?Amit frissítő páros masszázs követ, majd gyönyörű környezetben a meleg gőzölgő medencében úszhat, majd a privát spa részlegen szerelmével meg is pihenhet. Este hangulatos élőzenét hallgatva, szerelme kezét fogva egy-egy pohár finom ital fogyaszthatnak? Ugye ezt mind Önnek találták ki! +1 Tipp: A Lotus Therme szálloda romantikus „SZÍVEK RANDEVÚJA” csomagja pedig 2 éjszakától foglalható! Amennyiben négycsillagos kikapcsolódást keres, a belvárostól mindössze két kilométerre fekvő családbarát Kolping Hotel Family & Spa Resort szállodában a „VALENTIN HÉTVÉGE” csomagját érdemes foglalni. Míg a szülők páros masszázson vehetnek részt és Ámor nyila-, vagy a Páratlan páros koktélokat fogyaszthatnak a szálloda bárjában, addig a piciket a szálloda profi animátorai és Bobó meg Mimi a szálloda „kabalavízilovai” szórakoztatják.Meglepetésként rendelhető virágcsokor és pezsgő a szobába, a romantikus hétvégéről fényképész készít Önöknek emléket a családi albumba. A négy csillag superior Hotel Európa fit-ben egész februárra 2 éjszakára foglalható a VALENTIN EXKLUZÍV KÉNYEZTETÉS. Akik ezt a romantikus csomagot foglalják érkezéskor rózsaszirmok várják a szobában. Február 14-i hétvégén, a szállodában Pál Csaba lép fel, 15-én Ferenczi Júlia párkapcsolati asztrológia előadását hallgathatják a szerelmesek. Továbbá a szakembertől extra díjazás ellenében párkapcsolati elemzés is kérhető. párkapcsolati asztrológia előadás (Ferenczi Júlia asztrológus) (február 15.), egyéni párkapcsolati elemzés lehetősége díjazás ellenében. A háromcsillagos Hotel Erzsébet, királynői névvel „SISSI ROMANTIKA” csomagot kínál, ami 1 éjszakától egész évben foglalható. A Sissiszuperior szobákban kétszemélyes pezsgőfürdő és különleges intim hangulatot sugárzó baldachinos ágy, érkezéskor 1 üveg bor vagy pezsgő és gyümölcstál várja a szobába bekészítve. A hangulat kettesben biztosan adott a többi Önön múlik! A belvárosi hévízi szállodák romantikus ajánlatai között is érdemes szétnézni a BONVITAL Wellness & Gastro Hotel vendégeinek február 14-én különleges szauna szeánszán felöntésekben lehet részük: A csábítás elmélete -szaunaprogram, édes illatokkal, a rózsa ötven árnyalata ami egy sós-rózsavizes testradírozás és végül a jeges szunaprogram: Süssük meg Cupidót néven! Amennyiben nincs kedvük szállodai környezetben kikapcsolódni, Hévíz számos magánszállása rendelkezik romantikusan berendezett szobákkal. A ZALA SPRINGS GOLF RESORT, 10 perces autóútra Hévíztől igazi romantikus helyszín. A gyertyafényes Valentin napi gyertyafényes borvacsorára séf igazán különleges 5 fogásos menüsorral készül, amelyhez profi Sommelier isteni borokat párosított. A hévízi Fontana filmszínházban a legújabb filmeket-premiereket élvezheti, a Hévízi Termelői Piacon minőségi, egészséges ételeket, és alapanyagokat vásárolhat. A városban több étteremben például BrixBistro, a Kocsi Csárda és aRózsakert Étterem élő zene szól vacsora időben. A Hévízi-tó vize pedig néphit szerint felpezsdíti a szerelmi életet is.
Bővebb információ aktuális programokról és szállásajánlatokról: www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu Tourinform Iroda Hévíz Tel: +36 83 540 131 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén! Facebook | Blog | Instagram | YouTube  
title: Ezzel biztosan örömet szerez szerelmének Valentin napra!
description: Elcsépelt, unalmas Valentin napra szerelmét virággal, ékszerrel, vagy akár egy wellness hétvégével meglepni? Lehet. Ezekkel az ajándékokkal pedig biztos soha nem lő mellé és az öröm garantált!
címkék: Borvacsora;Gasztronómia;Étterem;Szállás
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

15. HÉVÍZI ÜDÍTŐ ... Programválogatás a következő 10 napra 2020.03.06.-03.15.

Utolsó módósítás: 2020. március. 05. 13:34

Itt lakik? Hévízen tölti megérdemelt pihenését? Épp most néz utána, hogy merre induljon a jövő héten kikapcsolódni? Mi segítünk! Hévízi ÜDÍTŐ rovatunkban, a következő 10 napra ajánlunk néhány különleges programot Hévízen és környékén!

HÉVÍZI ÜDÍTŐ ... Programválogatás a következő 10 napra 2020.03.06.-03.15.

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1)  | összesen: 1 pont
Tárolt adatok:
cím: HÉVÍZI ÜDÍTŐ ... Programválogatás a következő 10 napra 2020.03.06.-03.15.
lead: Itt lakik? Hévízen tölti megérdemelt pihenését? Épp most néz utána, hogy merre induljon a jövő héten kikapcsolódni? Mi segítünk! Hévízi ÜDÍTŐ rovatunkban, a következő 10 napra ajánlunk néhány különleges programot Hévízen és környékén!
tartalom: + 1 Programválogatás / 03.06. - 03.15. Helyszín                      Dátum     Hogyan értsük félre a nőket! - Csányi Sándor Keszthely, Balaton Színház Márc. 6. Nemzeti Énekkar - Filharmónia Magyarország Keszthely, Balaton Múzeum Márc. 10. Örökölt sors - Orvos-Tóth Noémi előadása Keszthely, Balaton Színház Márc. 12. 13 séf a Tófürdő Szállodájában Hévíz, Hotel Spa Hévíz Márc. 13. Jazzpéntek: Hárs Viktor Trió Hévíz, Városháza Márc. 13. I. Balaton Quad Fesztivál Gyenesdiás Márc. 14.   November végétől rendszeresen lehet részt venni kenutúrákon a Hévíz Patakon. Részletek ide kattintva olvashatók! További programajánlatokat honlapunkon találhat, vagy keresse kollégáinkat a Hévízi Tourinform Irodában, címünk: Hévíz, Rákóczi  u. 2. / Telefonszám: 06 83 540 131 / E-mail: heviz@tourinform.hu. Még több friss hír, információ érdekelné?  Facebook | Instagram | Blog Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!
title:
description:
címkék: Heviz;Hévíz;Hévízi üdítő;Rendezvény;Kikapcsolódás
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

16. HÉVÍZI ÜDÍTŐ ... Programválogatás a következő 10 napra Hévízen és környékén

Utolsó módósítás: 2020. március. 13. 15:18

Itt lakik? Hévízen tölti megérdemelt pihenését? Épp most néz utána, hogy merre induljon a jövő héten kikapcsolódni? Mi segítünk! Hévízi ÜDÍTŐ rovatunkban, a következő 10 napra ajánlunk néhány különleges programot Hévízen és környékén!

HÉVÍZI ÜDÍTŐ ... Programválogatás a következő 10 napra Hévízen és környékén

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1)  | összesen: 1 pont
Tárolt adatok:
cím: HÉVÍZI ÜDÍTŐ ... Programválogatás a következő 10 napra Hévízen és környékén
lead: Itt lakik? Hévízen tölti megérdemelt pihenését? Épp most néz utána, hogy merre induljon a jövő héten kikapcsolódni? Mi segítünk! Hévízi ÜDÍTŐ rovatunkban, a következő 10 napra ajánlunk néhány különleges programot Hévízen és környékén!
tartalom: + 1 Programválogatás / 03.13. - 03.22. Helyszín                      Dátum     13 séf a Tófürdő Szállodájában ELMARAD Hévíz, Hotel Spa Hévíz Márc. 13. Jazzpéntek: Hárs Viktor Trió ELMARAD Hévíz, Városháza Márc. 13. I. Balaton Quad Fesztivál MEGTARTJÁK Gyenesdiás Márc. 14. Március 15-i megemlékezések ELMARADNAK Hévíz Márc. 15. Kovács Lázár vacsoraest MEGTARTJÁK Hévíz, Brix Bistro Márc. 21. Kabarészombat ELMARAD Hévíz, Városháza Márc. 22.   További programajánlatokat honlapunkon találhat, vagy keresse kollégáinkat a Hévízi Tourinform Irodában, címünk: Hévíz, Rákóczi  u. 2. / Telefonszám: 06 83 540 131 / E-mail: heviz@tourinform.hu. Még több friss hír, információ érdekelné?  Facebook | Instagram | Blog Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!
title:
description:
címkék: Heviz;Rendezvény
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

17. Szorgos kezek dolgoznak a zárt ajtók mögött

Utolsó módósítás: 2020. április. 16. 18:26

Hévíz most csendes, tavaszi madárcsicsergésben ringatózik a több ezer csodás tulipán a város sétányain, terein. Lassan zöldbe borul a természet, méhek döngicsélnek a magnóliafák körül és magányosan úszkálnak a vadkacsa és kisvöcsök családok a Hévízi-tó vízén.

Szorgos kezek dolgoznak a zárt ajtók mögött

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1)  | összesen: 1 pont
Tárolt adatok:
cím: Szorgos kezek dolgoznak a zárt ajtók mögött
lead: Hévíz most csendes, tavaszi madárcsicsergésben ringatózik a több ezer csodás tulipán a város sétányain, terein. Lassan zöldbe borul a természet, méhek döngicsélnek a magnóliafák körül és magányosan úszkálnak a vadkacsa és kisvöcsök családok a Hévízi-tó vízén.
tartalom: + 1 Vendégeink, akik most itt lennének, otthon számolják az eltelt és az elkövetkező napokat, hogy aztán újra élettel telhessenek meg kedvenc helyeik. Mindannyian abban bízunk, hogy a vírus múltával újra önfeledten ünnepelhetjük meg a találkozást rég nem látott rokonainkkal, barátainkkal, és akár még a kollégáinkkal is. :) Miközben azonban sokan otthon töltjük a hétköznapokat kényszerszabadságon vagy "home office-ban", sok-sok szorgos kéz dolgozik a zárt ajtók mögött. Szépül a Hotel Európa fit udvara, épülnek a NaturMed Hotel Carbona apartmanjai, megújul a Tófürdő öltözője, festenek a Palace Hotel Hévízben, javítják a Kolping Hotel medencéinek mozaik burkolatát. Új recepteket találnak ki a séfek és cukrászok, újrafestik a szobákat, ültetik a muskátlikat, online tippeket adnak főzéshez, otthoni tornához, vagy épp óvodás korúak szórakoztatásához. Millió-millió apró dolog történik most. Az animátorok port törölnek, a pincérek kertet rendeznek, a karbantartók kilincseket szerelnek, a szobaasszonyok függönyöket mosnak. Mert az élet nem állt meg, csak egy kis időt adott, hogy jobban figyeljünk a részletekre, hogy több időnk legyen rendezni sorainkat, új terveket szőni, szebbnek és jobbnak lenni kívül és belül. Hévíz Mindenkit Megvár! Még szebben, még újabban, még vidámabban. Bármi történjék is optimistán, tettre készen és vidáman várjuk az újabb feladatokat, lelkesen végezzük a tennivalókat és izgatottan várjuk az új találkozást! Önnel! Veled! [galeria]
title:
description:
címkék: Hévíz;Heviz
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

18. This is it! - The show must go on! - Variációk ABORRA

Utolsó módósítás: 2020. szeptember. 25. 11:31

Programok, újdonságok ősszel is Hévízen!

This is it! - The show must go on! -  Variációk ABORRA

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1)  | összesen: 1 pont
Tárolt adatok:
cím: This is it! - The show must go on! - Variációk ABORRA
lead: Programok, újdonságok ősszel is Hévízen!
tartalom: + 1 A Hévízi-tó fölött a hűvösebb napokban párafelhő lebeg, mely felett titokzatosan bukkannak fel a tornyos tófürdőépületek. Az úszás a selymes meleg melegvizű termáltóban, ahol még ősszel is virágzanak a pink, lila és fehér tündérrózsák vagy a séták a tavat körülölelő parkokban a mocsári ciprusok között ősszel is energiával töltik fel a testet és a lelket. A szabad ég alatt a világ legnagyobb termáltavában fürdeni már magában is különleges élmény. A városban az első számú program a Tófürdőzés, azonban Hévízen a fürdőzésen kívül is változatlanul színes programok várják vendégeket. A fürdővárosban a járványügyi intézkedések maximális betartásával, megújult programokkal készülnek az őszi szezonra. The show must go on!-szólt a Queen koncertfilmje múlt pénteken (09.18) a belvárosban. Zene, zene, zene Újdonság! Hétvégén, délutánonként 17:00 órától a Festetics téren elhelyezett LED falon október végéig koncertfilm vetítések lesznek. Szeptember 25-én Michael Jackson This is it! koncertfilmje vagy október 3-án Michael Flatley Lord of the Dance tánc-show-ja, október 31-én a Mamma Mia! koncertfilmek szólnak majd. Továbbá lesz még az ILLÉS zenekar a koncertfilmje, vagy klasszikus némafilm vetítés zongorakísérettel. Szeptember 26-án a Vagabond Tiro játszik ismert slágereket a Festetics téren. Októberi dallamok néven csendül fel a Festetics téren október 10-én Német Norbert, október 24-én pedig a Babos-Piller Jazz Duo zenéje. Szerda esténként a Szentlélek templomban a Majestic Sounds orgonakoncertjeit hallhatják Teleki Miklós Artisjus-díjas orgona és zongoraművész előadásában. Gasztro programok Gasztro programokban sem lesz hiány október 16-17-én a Variációk ABORRA rendezvényen Hévíz Város Boráé a főszerep. Az október közepi hétvégén több szolgáltató is különleges menü-sorral készül, ami a menükben közös, hogy mindegyik menüben feltűnik majd a 2019-es Kányavári Borbirtok díjnyertes bora a Krónika fantázianevű chardonnay. További különlegesség a látványkonyha és élő főzés. A Brix Bistroban október 10-én Krausz Gábor vacsoraest, a Hotel Európa fit szállodában pedig október 17-én Vomberg Frigyes gasztro est lesz. A rendezvény nem szállóvendégek számára is elérhető! A Hévízi Termelői Piac továbbra is heti 3 alkalommal várja a vásárlóit, kedden és szombaton 7-12 óra között, csütörtökön pedig délután 13-18 óra között. A Termelői piacon két rendezvény is lesz az ősz folyamán: Október 17-18-án Gesztenyés Workshop lesz Paulinné Bukovics Marianna kertészmérnök és Veres Ferenc mester séf részvételével. Ugyanezen a hétvégén az eddigi évekhez hasonlóan a kertvárosi Kertészeti Centrumban Gesztenyés Weekend lesz. A Termelői Piacon Márton napkor, november 14-én a libás ételeké a főszerep, és lesz természetesen a gyerekek által oly kedvelt Mártonnapi libafuttatás. Gyerekprogramok Az őszi szünetben a kisebbeknek a Festetics téren lesznek gyerekprogramok és a Mesélő bőrönd társulat előadása a Kőleves. A gyerekek a Gesztenyés Weekendet és a Márton napi libafuttatást is garantáltan élvezik majd. Hévízi séták Ismerje meg Hévíz legendáit, történeteit, gasztronómiáját idegenvezető segítségével. Hetente több alkalommal gyalogosan vagy e-bike-al indulnak Fürdőtörténeti, Római legendák és Gasztroséták néven elérhető hévízi séták. Aki pedig bevállalósabb, annak újdonág a „dupla élmény” e-bike túra Keszthelyen és Hévízen. Azoknak akik csak cél nélkül üzletekben szeretnének andalogni vacsora után nézelődni vásárolni, klassz lehetőség lesz a szintén idei évben előszőr október 24-én megrendezett shopping night program.   Bővebb információ aktuális programokról és szállásajánlatokról: www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu Tourinform Iroda Hévíz Tel: +36 83 540 131 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.   Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén! Facebook | Blog | Instagram | YouTube  
title: Programok, újdonságok ősszel Hévízen!
description:
címkék: Heviz;ősz;Pihenés;Koncert;Bor;Gasztronómia
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

19. Wellness karácsonyra

Utolsó módósítás: 2016. október. 31. 17:00

Az év legszebb ünnepe még távolinak tűnik, de azok, akiknek igazán fontos, hogy a család karácsonya idén is tökéletes legyen, lassan már gondolkodnak a teendőkön. Mi legyen a menü, hol találkozzunk a rokonokkal, kinek milyen ajándékot vegyünk, és vajon hogyan oldjuk meg úgy a készülődést, hogy a december 24-én ne hulla fáradtan álljunk a fenyőfa mellett gyertyagyújtáskor. Általános, de nagyon fontos kérdések, melyek minden decemberben fejtörést okoznak.

Wellness karácsonyra

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1)  | összesen: 1 pont
Tárolt adatok:
cím: Wellness karácsonyra
lead: Az év legszebb ünnepe még távolinak tűnik, de azok, akiknek igazán fontos, hogy a család karácsonya idén is tökéletes legyen, lassan már gondolkodnak a teendőkön. Mi legyen a menü, hol találkozzunk a rokonokkal, kinek milyen ajándékot vegyünk, és vajon hogyan oldjuk meg úgy a készülődést, hogy a december 24-én ne hulla fáradtan álljunk a fenyőfa mellett gyertyagyújtáskor. Általános, de nagyon fontos kérdések, melyek minden decemberben fejtörést okoznak.
tartalom: + 1 Gondolták volna, hogy az összes felmerülő probléma megoldható? Legyen szó családi ünnepről, finom vacsoráról, pihenésről vagy ajándékozásról, a NaturMed Hotel Carbona****superior Magyarország egyik legkedveltebb wellness szállodája mindenre nyújt megoldást! Vegyük sorra a nagy karácsonyi kérdéseket. Az egész család számára örömteli, nyugodt és békés ünneplést nemcsak otthon, hanem egy színvonalas hotelben is megszervezhetjük. A régen látott rokonok itt úgy karácsonyozhatnak együtt, hogy közben senki sem kényszerül állandó „konyhai üzemmódba”. A szállodában töltött ünnepnapok garantálják a pihenést, a meghitt hangulatot, ami mellé csak ráadás a fürdőzés, a gyerekprogramok sokasága és az egész napos játék, élmény. A karácsonyi gasztronómiai élvezetekről a szálloda négycsillagos séfje gondoskodik. Ha azonban az ünnepeket otthon szeretné tölteni, szánjon időt egy kis karácsony előtti feltöltődésre, hogy végre kipihenten bontogathassák majd a fa alatt a karácsonyi ajándékokat. Az ünnepek előtti pihenéshez a négycsillagos szálloda legkedvezőbb áru adventi akció ajánlatát érdemes kihasználni. Kényeztetés a megfáradt testnek, felüdülés a léleknek a regeneráló spa programok és a csodás termálvíz segítségével. A karácsony után pedig indulhat a tél szünet. Ilyenkor a legtöbb szülőt is szabadságra engedik és nincs is annál jobb program, mint otthon gubbasztás helyett belevetni magunkat az önfeledt pihenés örömeibe, a fürdők világába és az év végéig tartó szórakozás. Ebben az időszakban a szálloda és a Hévíz városa is tele van programokkal, fürdőzés, séták, esti programok, előszilveszteri buli garantálja az élményeket. Ha a karácsonyra már csak az ajándék hiányzik, arra is kínál megoldást a NaturMed Hotel Carbona! Csodás ajándék lehet idősnek, fiatalnak egyaránt a Carbona ajándékutalvány. Ünnep, élmény és ajándék – egybeforr Hévízzel és a NaturMed Hotel Carbonával ****superior. www.carbona.hu  
title:
description:
címkék:
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

20. Legyen tökéletes a nyaralás: hozzuk össze a családot a Carbonában! (X)

Utolsó módósítás: 2017. május. 15. 14:38

Képzeljük el a tökéletes családi nyaralást: közös élmények a medencében és a vízparton, izgalmas programok és gasztronómiai kirándulások idilli környezetben, önfeledt kikapcsolódás a család minden tagjának... A NaturMed Hotel Carbonában mindez lehetséges, hiszen a népszerű hévízi szállodában egyszerre akár több generáció is együtt pihenhet, miközben mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő programokat. (X)

Legyen tökéletes a nyaralás: hozzuk össze a családot a Carbonában! (X)

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1)  | összesen: 1 pont
Tárolt adatok:
cím: Legyen tökéletes a nyaralás: hozzuk össze a családot a Carbonában! (X)
lead: Képzeljük el a tökéletes családi nyaralást: közös élmények a medencében és a vízparton, izgalmas programok és gasztronómiai kirándulások idilli környezetben, önfeledt kikapcsolódás a család minden tagjának... A NaturMed Hotel Carbonában mindez lehetséges, hiszen a népszerű hévízi szállodában egyszerre akár több generáció is együtt pihenhet, miközben mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő programokat. (X)
tartalom: + 1 Az együtt töltött idő a legnagyobb ajándék Manapság az együtt töltött idő nagy kincs, ezért nincs felemelőbb annál, amikor végre összejön az egész család. A nyaralás remek lehetőség a családi kapcsolatok ápolására, főleg, ha sikerül elcsábítani a nagyszülőket is. A hévízi NaturMed Hotel Carbona óriási fürdőparadicsoma, arborétumszerű parkja, vendégszerető hangulata és ínycsiklandozó gasztronómiai fogásai és „Nyári vakáció” családi ajánlata mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a közös kalandok sokáig emlékezetesek maradjanak. A közös élményekre és a pihenésre is jut idő Amíg mi a medence partján koktélozunk, esetleg a szauna-sziget, a pezsgőfürdő, vagy beauty és wellness kezelések kényeztetései közül választunk, a gyerekeket is sokféle izgalmas program várja. A kicsik a Törpe Klubban kézműveskedhetnek, a nagyobbak kiereszthetik energiájukat a kamaszmedencében, esti programként pedig csocsó, X-Box, ping-pong és billiárd is várja őket. Ha megéheznek, a gyermekbüfében válogathatnak a gyerekétlapról, és a finomságok mellé gyermek-koktélokat szürcsölhetnek. A gyerekek részt vehetnek szauna-szeánszon vagy sport és mozgásterápiás programokon is, sőt, közös családi kirándulásra is mehetünk a festői szépségű környékre. A közös lehetőségek közé tartoznak a nagy kedvenc Anya-lánya programok és fiús órák is. Július: minden nap gyereknap a Carbonában A Carbonában tényleg nem lehet unatkozni: a gyerekeket júliusban minden héten más program várja. Először a teniszé lesz a főszerep, majd a főzés alapjait tanulhatják meg a séf segítségével. A harmadik héten a latin tánc alapjait sajátíthatják el igazi profiktól, végül úszásoktatóval tökéletesíthetik a tudásukat. A Carbonában tényleg egészséges a nyaralás A komoly gyógyszállodai hagyományokkal rendelkező Carbonában természetesen nyáron sem kell elfeledkeznünk az egészségünkről. Itt bepótolhatjuk, amire a hétköznapok rohanásában nem jutott idő: a legmodernebb eszközökkel végzett állapotfelmérések segítségével képet kaphatunk az egészségünkről, és szakorvossal konzultálhatunk az eredményekről. Ha pedig úgy tartja kedvünk, élvezhetjük a mélyről feltörő, híres hévízi termálvíz jótékony hatását. A hévízi NaturMed Hotel Carbona különleges adottságai, vendégszerető hangulata, fantasztikus programjai idén nyáron is arra ösztönöznek: hozzuk össze a családot a Carbonában! www.carbona.hu
title:
description:
címkék:
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!