A workshop során nemcsak a különféle technikákat tanulhatod meg, hanem megismerheted a sushi kultúrájának alapjait is. Ez egy remek alkalom arra, hogy kikapcsolódj, tanulj valami újat, és közben finom falatokat kóstolj.
Időpont: 2025. augusztus 11. (hétfő), 12:00 órától
Helyszín: Ensana Thermal Hévíz szálloda, Tavirózsa étterem
Mit készítünk? A rövid elméleti bevezető után maki tekercseket, nigirit, special rollokat (fordított tekerés) és gunkan sushit.
Milyen alapanyagokat használunk? Lazac, tonhal, garnéla és zöldségek – friss és ínycsiklandó tengeri finomságokból dolgozunk.
Helyszín: Ensana Thermal Hévíz szálloda, Tavirózsa étterem
Mit készítünk? A rövid elméleti bevezető után maki tekercseket, nigirit, special rollokat (fordított tekerés) és gunkan sushit.
Milyen alapanyagokat használunk? Lazac, tonhal, garnéla és zöldségek – friss és ínycsiklandó tengeri finomságokból dolgozunk.
Részvételi díj: 20.900 Ft / fő
A workshop részvételi díja tartalmazza az alkoholmentes italok fogyasztását, az alapanyagokat és az eszközök használatát is.
A workshop részvételi díja tartalmazza az alkoholmentes italok fogyasztását, az alapanyagokat és az eszközök használatát is.
A férőhelyek száma korlátozott – vásárold meg jegyed mielőbb!
Jegyvásárlás: http://www.grandiozus.com/.../sushi_workshop_az_ensana...
Jegyvásárlás: http://www.grandiozus.com/.../sushi_workshop_az_ensana...
Mindenkit várunk szeretettel!