Zágrábban mutatkoztak be

Horvát turisztikai irodák és szállodák, valamint a Horvát Turisztikai Minisztérium és Krapina-Zagorje megye turisztikai hivatalának képviselői előtt mutatkozott be a közelmúltban Hévíz városa.

Zágrábban mutatkoztak be

Az ottani turisztikai minisztérium helyettes államtitkára, Mirela Grgurić és a megyei turisztikai hivatal vezetője, Ksenija Tomić is fogadta Hévíz képviselőit, a találkozón az ottani kínai nagykövetség gazdasági vezetője is részt vett.

A látogatásra a Horvát Nagykövetség meghívásának eleget téve került sor, a hévízieket Magyar József nagykövet is köszöntötte. A Balassi Intézetben tartott workshopon Papp Gábor polgármester mutatta be prezentáció keretében Hévíz városát, annak turisztikai és kulturális lehetőségeit, a turizmusban és a gyógyászat területén elért eredményeit, de bemutatkozott a Danubius Hotel, a Hunguest Hotel és Hotel Carbona, valamint a Hévízi Turisztikai Egyesület is.

A Hévízről szóló ismertetők mellett a résztvevőket a Bezerics Borház kóstolóival is várták.

Kapcsolódó cikkek


Módosul a parkolási rend Hévízen

Módosul a parkolási rend Hévízen

2020. július 31. 09:40

A kijelölt parkolók használata az egész városban 2020. július 31-ig díjmentes, a képviselő-testület által újonnan elfogadott szabályozás 2020. augusztus 1-től lép érvénybe.

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

2019. augusztus 08. 08:00

Új arculata és lógója van a Tourinform hálózatnak, amelyet már a Hévíz Tourinform Iroda épületén is láthatnak a turisták és a helyi lakosok.

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

2019. július 11. 11:00

A 113 nyertes összesen 14.739.735,- forintot használt fel az Önkormányzat által nyújtott 16.000.000.-Ft keretösszegből.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!