Zágrábban mutatkoztak be

Horvát turisztikai irodák és szállodák, valamint a Horvát Turisztikai Minisztérium és Krapina-Zagorje megye turisztikai hivatalának képviselői előtt mutatkozott be a közelmúltban Hévíz városa.

Zágrábban mutatkoztak be

Az ottani turisztikai minisztérium helyettes államtitkára, Mirela Grgurić és a megyei turisztikai hivatal vezetője, Ksenija Tomić is fogadta Hévíz képviselőit, a találkozón az ottani kínai nagykövetség gazdasági vezetője is részt vett.

A látogatásra a Horvát Nagykövetség meghívásának eleget téve került sor, a hévízieket Magyar József nagykövet is köszöntötte. A Balassi Intézetben tartott workshopon Papp Gábor polgármester mutatta be prezentáció keretében Hévíz városát, annak turisztikai és kulturális lehetőségeit, a turizmusban és a gyógyászat területén elért eredményeit, de bemutatkozott a Danubius Hotel, a Hunguest Hotel és Hotel Carbona, valamint a Hévízi Turisztikai Egyesület is.

A Hévízről szóló ismertetők mellett a résztvevőket a Bezerics Borház kóstolóival is várták.

Kapcsolódó cikkek


Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

2019. július 11. 10:51

A Balatoni Ebike Töltőhálózat új tagjaként, immáron a hévízi Tourinform irodában is lehetőség nyílik az elektromos kerékpárok töltésére.

Új kerékpárok a hévízi Tourinform Irodában

Új kerékpárok a hévízi Tourinform Irodában

2019. március 06. 10:36

A tavasszal együtt nem csak a jó idő érkezett meg Hévízre!

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

2018. szeptember 22. 10:08

Hogyan építsünk weboldalt, web áruházat programozói tudás nélkül ma a világ legkorszerűbb platformján? A Word Press képzésen ezt is megtudja!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!