Valódi nyári pihenés gyerekekkel? A Carbonában lehetséges!

Önfeledt kikapcsolódás az egész családnak

Valódi nyári pihenés gyerekekkel? A Carbonában lehetséges!

Mindannyian szeretnénk, ha idén végre tökéletes lenne a családi nyaralás: a gyerekek önfeledten merülnének bele a játékos programokba, mi pedig végre kipihenhetnénk a munka fáradalmait. Ez az idill nem lehetetlen: a hévízi NaturMed Hotel Carbonában ugyanis mindenki a saját igényei, ritmusa szerint pihenhet. A vendégszeretetéről híres szállodában szórakoztatásunk és kényeztetésünk mellett ráadásul odafigyelnek még az egészségünkre is.

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a családi nyaralásból? Íme a recept, amelyhez a hozzávalók mind elérhetőek a Carbonában :)

Vízpart és napozás: kívánság szerint!

A Carbona mediterrán hangulatú élményfürdője és arborétumszerű parkja a víz- és napimádók paradicsoma! A fiatalok a kamaszmedencében adhatják ki energiáikat, mi pedig közben megtalálhatjuk a napozáshoz kényelmes helyeket, vagy választhatunk a szauna-sziget, pezsgőfürdő, termálfürdő, esetleg beauty kezelések kényeztetései közül. A kellemes nyári estéken pedig együtt izgulhatjuk végig az idei év nagy sporteseményeit a hangulatos Fröccsteraszon. Ha aktívabb pihenésre vágyunk, kinyújtóztathatjuk tagjainkat a hotel uszodájában, valamint többféle sportolási, kirándulási lehetőség közül választhatunk. Eltekerhetünk például Keszthelyre az új kerékpárúton, vagy kipróbálhatjuk az egyre népszerűbb segwayt is. A Törpe Klubban nyugodtan a profi animátorokra bízhatjuk csemeténket, imádni fogja a kézműves foglalkozásokat és az izgalmas sportprogramokat.

Bízzuk magunkat a séfre!

A pancsolásban kifáradt gyerekek farkaséhesek lesznek, de szerencsére a Carbonában nem kell messzire menni, hogy azonnal ínycsiklandozó falatokhoz jussunk. A Neptun Poolbárban gyermekmenüvel és gyerekkoktélokkal várják a kisebbeket, mi pedig könnyű salátákat fogyaszthatunk egzotikus gyümölcslevek és koktélok kíséretében. Az Attila étterem séfjei bőséges finomságokkal, valamint gyermekbüfével várják vendégeiket, és odafigyelnek az ételérzékenyekre, valamint a fogyókúrázókra is.

Nyaraljunk egészségesen!

Hévíz egyik nagy múltú szállodájaként a Carbonában nemcsak a híres termálvíz jótékony hatásait próbálhatjuk ki, hanem állapotfelmérésekkel képet kaphatunk egészségünkről is. A vizsgálatokat követően pedig avatott szakemberek látnak el bennünket tanácsokkal a szükséges terápiákkal kapcsolatban. A 18 év alattiaknak pedig ingyenes a sókamra, amely nyáron is hatalmas felüdülést jelenthet a légúti problémákkal rendelkezőknek.

Vakáció a Carbonában – most igazán kedvező áron!

A közös nyári élmények, az izgalmas kalandok és az önfeledt szórakozás teszi igazán maradandóvá a vakációt. Ráadásul, ha időben foglalunk, akkor egyedülálló kedvezményben is részesülhetünk, akár 15 százalékkal kedvezőbb áron nyaralhatunk! Ne feledje! A családi nyaralás viszont akkor a legpihentetőbb, ha legalább egy hetet szánunk rá.

(X)

Kapcsolódó cikkek


Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

2019. március 04. 14:04

A hévízi magánszálláshelyeknek újra alkalmuk nyílik a célzottminőségi fejlesztésére. Ehhez 2019. február 28-ig kellet benyújtaniuk pályázataikat a Hévíz TDM Egyesülethez. A pályázat finanszírozását Hévíz Város Önkormányzata biztosítja a 2018. évben befizetett idegenforgalmi adóból, amelynek kerete 16.000.000 forint.

Elérhető a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat a hévízi magánszálláshelyeknek!

Elérhető a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat a hévízi magánszálláshelyeknek!

2019. december 02. 14:51

Ismét lehetősége nyílik a hévízi magánszállásoknak minőségfejlesztés megvalósítására Hévíz Város Önkormányzata finanszírozásában és a Hévíz TDM Egyesület lebonyolításában zajló pályázat keretein belül. Az erről szóló határozatot a képviselő-testület 2019. november 28-án fogadta el.

Friss lendülettel várja vendégeit újra a Tourinform Iroda Hévízen!

Friss lendülettel várja vendégeit újra a Tourinform Iroda Hévízen!

2020. május 26. 14:14

Kerékpárt kölcsönözne, térképre van szüksége? Feltöltené HeBi kártyáját vagy szeretne még több információt kapni a helyi és környékbeli látnivalókról, programlehetőségekről, vagy csak arról, hogy mi van nyitva? Semmi akadálya!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!