Valódi nyári pihenés gyerekekkel? A Carbonában lehetséges!

Önfeledt kikapcsolódás az egész családnak

Valódi nyári pihenés gyerekekkel? A Carbonában lehetséges!

Mindannyian szeretnénk, ha idén végre tökéletes lenne a családi nyaralás: a gyerekek önfeledten merülnének bele a játékos programokba, mi pedig végre kipihenhetnénk a munka fáradalmait. Ez az idill nem lehetetlen: a hévízi NaturMed Hotel Carbonában ugyanis mindenki a saját igényei, ritmusa szerint pihenhet. A vendégszeretetéről híres szállodában szórakoztatásunk és kényeztetésünk mellett ráadásul odafigyelnek még az egészségünkre is.

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a családi nyaralásból? Íme a recept, amelyhez a hozzávalók mind elérhetőek a Carbonában :)

Vízpart és napozás: kívánság szerint!

A Carbona mediterrán hangulatú élményfürdője és arborétumszerű parkja a víz- és napimádók paradicsoma! A fiatalok a kamaszmedencében adhatják ki energiáikat, mi pedig közben megtalálhatjuk a napozáshoz kényelmes helyeket, vagy választhatunk a szauna-sziget, pezsgőfürdő, termálfürdő, esetleg beauty kezelések kényeztetései közül. A kellemes nyári estéken pedig együtt izgulhatjuk végig az idei év nagy sporteseményeit a hangulatos Fröccsteraszon. Ha aktívabb pihenésre vágyunk, kinyújtóztathatjuk tagjainkat a hotel uszodájában, valamint többféle sportolási, kirándulási lehetőség közül választhatunk. Eltekerhetünk például Keszthelyre az új kerékpárúton, vagy kipróbálhatjuk az egyre népszerűbb segwayt is. A Törpe Klubban nyugodtan a profi animátorokra bízhatjuk csemeténket, imádni fogja a kézműves foglalkozásokat és az izgalmas sportprogramokat.

Bízzuk magunkat a séfre!

A pancsolásban kifáradt gyerekek farkaséhesek lesznek, de szerencsére a Carbonában nem kell messzire menni, hogy azonnal ínycsiklandozó falatokhoz jussunk. A Neptun Poolbárban gyermekmenüvel és gyerekkoktélokkal várják a kisebbeket, mi pedig könnyű salátákat fogyaszthatunk egzotikus gyümölcslevek és koktélok kíséretében. Az Attila étterem séfjei bőséges finomságokkal, valamint gyermekbüfével várják vendégeiket, és odafigyelnek az ételérzékenyekre, valamint a fogyókúrázókra is.

Nyaraljunk egészségesen!

Hévíz egyik nagy múltú szállodájaként a Carbonában nemcsak a híres termálvíz jótékony hatásait próbálhatjuk ki, hanem állapotfelmérésekkel képet kaphatunk egészségünkről is. A vizsgálatokat követően pedig avatott szakemberek látnak el bennünket tanácsokkal a szükséges terápiákkal kapcsolatban. A 18 év alattiaknak pedig ingyenes a sókamra, amely nyáron is hatalmas felüdülést jelenthet a légúti problémákkal rendelkezőknek.

Vakáció a Carbonában – most igazán kedvező áron!

A közös nyári élmények, az izgalmas kalandok és az önfeledt szórakozás teszi igazán maradandóvá a vakációt. Ráadásul, ha időben foglalunk, akkor egyedülálló kedvezményben is részesülhetünk, akár 15 százalékkal kedvezőbb áron nyaralhatunk! Ne feledje! A családi nyaralás viszont akkor a legpihentetőbb, ha legalább egy hetet szánunk rá.

(X)

Kapcsolódó cikkek


Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

2019. július 11. 11:00

A 113 nyertes összesen 14.739.735,- forintot használt fel az Önkormányzat által nyújtott 16.000.000.-Ft keretösszegből.

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

2018. szeptember 28. 10:20

A Nagyparkolóban található Hévíz Infopont szeptember 30-val bezárja a kapuit, viszont a központi Tourinform iroda heti hét napon továbbra is üzemel.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!