Újra mindenki számára nyitva a Hévízi Tófürdő IS

A Magyar Kormány legfrissebb bejelentése szerint a lakosság átoltottsági aránya alapján a legtöbb helyen megszűnnek a korlátozások.

Újra mindenki számára nyitva a Hévízi Tófürdő IS

2021. július 3. szombattól, a Hévízi Tófürdőben sem kérik a védettségi igazolványt, és ettől a naptól szabadon lehet szállást foglalni a magánszálláshelyeken, szállodákban. Nyitnak a wellness szolgáltatások minden vendég számára és a kalandparkokban, éttermekben, múzeumokban sem kell már igazolnunk védettségünket.

A maszkot sem kötelező már hordani, de kérünk mindenkit legyen türelmes azokkal szemben, akik a maszk használatát magukra nézve még biztonságosnak, ezért fontosnak tartják. A szolgáltatóknál továbbra is elérhetők lesznek a kézfertőtlenítők, így aki szeretné, használja azokat. Sorban állás esetén vagy egyéb zsúfoltabb helyen továbbra is javasolt a megfelelő távolság betartása, de a Hévízi Tófürdő partja nagyságánál fogva garantáltan zsúfoltságmentes pihenést tesz lehetővé.

 

A korlátozások feloldása nem csak a magyarországi lakosokra vonatkozik, hanem egyben mindenkire, akik a szomszédos országokból vagy az Európai Unió államaiból érkeznek Magyarországra. A légi közlekedésben még lehet számítani korlátozó intézkedésekre, Ukrajna esetében még maradnak a korábbi korlátozó szabályok.

Július 1-től hatályba lépett Magyarországon az Európia Unió zöld útlevele, vagyis az uniós oltási igazolvány. Az igazolványt papír alapon a kormányablakokban, elektronikusan az ügyfélkapun keresztül lehet igényelni. Ezzel az igazolvánnyal az Európiai Unión belül szabadon lehet utazni. Kiállítani 3 okból lehet: betegségen való átesettség, negatív PCR teszt, oltottság megléte.

Rendkívüli örömmel fogadta Hévíz a korlátozások feloldását. Minden kedves vendégünket, természetesen azokat is, akik a kormány korlátozó intézkedései miatt eddig nem tudtak ellátogatni hozzánk, nagy szeretettel fogadjuk újra Hévízen!

 

 

 

Mert utazni nem muszáj, de jó hogy végre újra, korlátozások nélkül megteheted!

#utazzitthon #csodáshelyekvárnak #HévízVár #HévízÉrezzráavízére

 

Bővebb információk!

www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu
Tourinform Iroda Hévíz
Tel: +36 83 540 131
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook | Blog | Instagram | YouTube

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!