ÚJDONSÁG és INNOVÁCIÓ! - YUNIKU a Martin Optikában!

Európában és Magyarországon is csak pár kiemelt üzletben

ÚJDONSÁG és INNOVÁCIÓ! - YUNIKU a Martin Optikában!

Zala megyében kizárólag az Optik Martinban érhető el az a vadonatúj technológia és lehetőség, ami épp forradalmasítani készül a szemüvegkészítést!
Hogy miről is van szó?  Kiemelkedő optikai teljesítmény, csúcsminőségű – látásközpontú szemüveg, stílus- és illesztésbeli  kompromisszumok nélkül!


A hagyományos szemüveglencsék és keretek csak egy bizonyos fokig személyre szabhatóak.
A keret, és annak illeszkedése adott, és a lencseparamétereknek ehhez kell igazodniuk, úgy, hogy a lehető legjobb – azonban nem minden esetben ideális – látásélményt nyújtsák. A probléma megoldására a Hoya kifejlesztette a YUNIKU-t, a világ első látás-centrikus, 3D-s tervezésű szemüvegét, amely teljes mértékben a viselő optimális vizuális igényeihez igazodik.


A Yuniku teljes mértékben a vendég egyéni látását helyezi a középpontba.
E 3D-s tervezésű szemüveg létrehozásakor figyelembe vesszük az egyedi vizuális igényeiknek megfelelő optimális paramétereket, az életmódot, stílust, és ezek függvényében, 3D
nyomtatással készítjük el a szemüvegkeretet.
A YUNIKU-val először élvezhető az egyedülálló optikai precizitás, bármiféle kompromisszum nélkül!


De hogy is működik ez a 3D szemüvegtervezés? Első lépésként a gép szkenneli az arcot, és az így nyert adatokból a szoftver kikalkulálja az ideális viselési paramétereket, majd az optimális látás és a tökéletes illeszkedés érdekében ajánlást tesz a keret méreteire vonatkozóan. Ezután a vendég választ a keretek közül. Számos szín, forma, és minta áll rendelkezésre, több mint 300 féle keretvariáció állítható össze. A teljes design összeállítása után a vendég virtuálisan is megnézheti magát az új szemüvegében!


A 3D nyomtatás előnyei:


  • Tökéletesen illeszkedik, hiszen az egyedi arcvonások alapján készül. Tökéletesen helyezkedik el az orron, optimális távolságra a szemektől, nem csúszik majd le, nem fog szorítani, dörzsölni!

  •  Rendkívül rugalmas anyagból készül: erősebb az acetátnál, könnyebb mint a titán, ez a valaha készült leghajlékonyabb szemüvegkeret.

  • Környezettudatos előállítás: mivel rendelésre készül, nincs túltermelés! A lézeres szinterelési technológiának köszönhetően csökken a hulladék mennyisége a gyártási folyamat során. Mivel a 3D nyomtatók csak a keret előállításához szükséges anyagmennyiséget használják fel, a források használata a lehető leghatékonyabb.


A Yuniku a jövő szemüvege, a szemüvegkészítés jövője, mely forradalmasítja és tökélyre viszi a szemüvegkészítést azáltal, hogy teljesen egyedi, 3D tervezésű szemüvegeket készít úgy, hogy a látásminőséget helyezi a középpontba!

OPTIK MARTIN
8380-Hévíz, Széchenyi u. 7.
www.optikmartin.com, optikmartin@gmail.com

Kapcsolódó cikkek


Parkolófejlesztés indul Hévízen

Parkolófejlesztés indul Hévízen

2018. szeptember 24. 09:32

A belvárosi nagyparkoló teljes átépítésével, valamint a város főutcájának átalakításával jelentős parkolófejlesztés zajlik Hévízen.

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

2019. március 08. 11:49

Hévíz is akciócsoportot indít!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!