ÚJDONSÁG és INNOVÁCIÓ! - YUNIKU a Martin Optikában!

Európában és Magyarországon is csak pár kiemelt üzletben

ÚJDONSÁG és INNOVÁCIÓ! - YUNIKU a Martin Optikában!

Zala megyében kizárólag az Optik Martinban érhető el az a vadonatúj technológia és lehetőség, ami épp forradalmasítani készül a szemüvegkészítést!
Hogy miről is van szó?  Kiemelkedő optikai teljesítmény, csúcsminőségű – látásközpontú szemüveg, stílus- és illesztésbeli  kompromisszumok nélkül!


A hagyományos szemüveglencsék és keretek csak egy bizonyos fokig személyre szabhatóak.
A keret, és annak illeszkedése adott, és a lencseparamétereknek ehhez kell igazodniuk, úgy, hogy a lehető legjobb – azonban nem minden esetben ideális – látásélményt nyújtsák. A probléma megoldására a Hoya kifejlesztette a YUNIKU-t, a világ első látás-centrikus, 3D-s tervezésű szemüvegét, amely teljes mértékben a viselő optimális vizuális igényeihez igazodik.


A Yuniku teljes mértékben a vendég egyéni látását helyezi a középpontba.
E 3D-s tervezésű szemüveg létrehozásakor figyelembe vesszük az egyedi vizuális igényeiknek megfelelő optimális paramétereket, az életmódot, stílust, és ezek függvényében, 3D
nyomtatással készítjük el a szemüvegkeretet.
A YUNIKU-val először élvezhető az egyedülálló optikai precizitás, bármiféle kompromisszum nélkül!


De hogy is működik ez a 3D szemüvegtervezés? Első lépésként a gép szkenneli az arcot, és az így nyert adatokból a szoftver kikalkulálja az ideális viselési paramétereket, majd az optimális látás és a tökéletes illeszkedés érdekében ajánlást tesz a keret méreteire vonatkozóan. Ezután a vendég választ a keretek közül. Számos szín, forma, és minta áll rendelkezésre, több mint 300 féle keretvariáció állítható össze. A teljes design összeállítása után a vendég virtuálisan is megnézheti magát az új szemüvegében!


A 3D nyomtatás előnyei:


  • Tökéletesen illeszkedik, hiszen az egyedi arcvonások alapján készül. Tökéletesen helyezkedik el az orron, optimális távolságra a szemektől, nem csúszik majd le, nem fog szorítani, dörzsölni!

  •  Rendkívül rugalmas anyagból készül: erősebb az acetátnál, könnyebb mint a titán, ez a valaha készült leghajlékonyabb szemüvegkeret.

  • Környezettudatos előállítás: mivel rendelésre készül, nincs túltermelés! A lézeres szinterelési technológiának köszönhetően csökken a hulladék mennyisége a gyártási folyamat során. Mivel a 3D nyomtatók csak a keret előállításához szükséges anyagmennyiséget használják fel, a források használata a lehető leghatékonyabb.


A Yuniku a jövő szemüvege, a szemüvegkészítés jövője, mely forradalmasítja és tökélyre viszi a szemüvegkészítést azáltal, hogy teljesen egyedi, 3D tervezésű szemüvegeket készít úgy, hogy a látásminőséget helyezi a középpontba!

OPTIK MARTIN
8380-Hévíz, Széchenyi u. 7.
www.optikmartin.com, optikmartin@gmail.com

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!