Top látnivalók és családi programtippek - Új, ingyenes kiadvány a Hévízi Tourinform Irodában

Nem csak a világon egyedülálló Hévízi-tó és a klasszikus hévízi gyógyászat miatt érdemes Hévízen tölteni a nyaralást. Hévíz és környéke tele élményígéretekkel. Aki egyszer már járt a környéken, tudja, hogy évszakról-évszakra tele van programlehetőségekkel, amiket most össze is gyűjtöttek egy ingyenes kiadványba.

Top látnivalók és családi programtippek - Új, ingyenes kiadvány a Hévízi Tourinform Irodában

Miért volt rá szükség?

Hévíz és környéke egyaránt vonzó a családok, a párok és az idősebbek számára, hiszen sokan gyerekkén töltötték itt először a nyarakat és most már nyugdíjasként járnak évről-évre vissza erre a csodás részére Magyarországnak. Ugyanakkor akár először jár itt valaki, akár sokadjára, elég egy nyári zápor és máris felmerül a kérdés, mit csináljunk, merre menjünk, ha a strandolás nem opció!

Márpedig látnivaló akad bőven!

A Festetics család öröksége, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park látogatóhelyei, a Bakonyerdő Zrt. kilátói, kastély, várak, várromok, kalandparkok, a Balaton és Keszthely szépségei, múzeumok, strandok, kerékpáros útvonalak és még megannyi látnivaló és program, amiből válogathat az, aki Hévízről indulva szeretné felfedezni a környéket.

Az ország egyik szépségekben és programlehetőségekben leggazdagabb része a Balaton nyugati csücske. Aki Hévízen száll meg, minden napra talál új élményeket, csupán 30 perc autóútra a várostól. Keszthelyi kastély 7 km, Balaton-part 8, a Kis-Balaton 15 km,  Szépkilátó 16 km, Rezi vár 15 perc, Szigligeti vagy Sümegi vár 30 perc autóval és még sorolhatnánk.

Mit tartalmaz a kiadvány?

Az új, nadrágzsebbe is könnyen elrejthető, összehajtott kiadvány tematikusan gyűjti össze a legfőbb látnivalókat, amiket nem érdemes kihagyni, ha valaki Hévízre látogat. A Hévíz térkép társkiadványaként ( ami, magát a várost és a helyi érdekességeket mutatja be) a környék legfőbb célpontjait gyűjti össze.

Egy egyszerű térkép segítségével igyekszik eligazodást adni ahhoz, hogy a vendég tudja, merre induljon.

Részletes leírásokra ne számítsunk, hiszen a szerkesztők abból indultak ki, hogy a vendégek többségének csak ötletekre van szüksége, utána már okostelefonja segítségével meg fogja keresni a választott hely pontos leírására, nyitva tartási időpontját, árakat, címet.

Összesen 35 konkrét látnivalót sorol fel a borító oldalon, míg a hátoldal kimondottan a családi programlehetőségeket gyűjti csokorba, úgy mint állatparkok, várak és várjátékok, gyerekbarát múzeumok, kalandparkok, legjobb strandok és aktív programlehetőségek.

Hol szerezhető be?

A kiadvány elérhető a Hévízi Tourinform Irodában és a legtöbb hévízi szolgáltatónál. Van magyar nyelvű, német és angol nyelvű változat is belőle, valamint több más kiadványhoz hasonlóan letölthető a Hévízi honlapról pdf formátumban.

A kiadvány mellett a hévízi honlapon is több új tartalom érhető el, amik a környék felfedezéséhez nyújtanak segítséget, mint például gyalogtúrák, kerékpáros túrák, városi séták, vezetett városi túrák, látnivalók Hévízen, látnivalók a környéken vagy családi programtippek.

Személyesen is kérdezhet!

Amennyiben további, részletesebb információkra lenne szüksége keresse fel bátran a Hévízi Tourinformi Iroda munkatársait.

  • Személyesen hétfőtől-vasárnapig, munkaidőben Hévízen a Rákóczi utca 2-ben.
  • Telefonon 9.00 - 17.00 óra között a +36 83 540 131-es telfonszámon.
  • Írjon e-mail a heviz@tourinform.hu címre, vagy használja a www.heviz.hu honlapp chat funkcióját ugyancsak munkaidőben.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!