Top látnivalók és családi programtippek - Új, ingyenes kiadvány a Hévízi Tourinform Irodában

Nem csak a világon egyedülálló Hévízi-tó és a klasszikus hévízi gyógyászat miatt érdemes Hévízen tölteni a nyaralást. Hévíz és környéke tele élményígéretekkel. Aki egyszer már járt a környéken, tudja, hogy évszakról-évszakra tele van programlehetőségekkel, amiket most össze is gyűjtöttek egy ingyenes kiadványba.

Top látnivalók és családi programtippek - Új, ingyenes kiadvány a Hévízi Tourinform Irodában

Miért volt rá szükség?

Hévíz és környéke egyaránt vonzó a családok, a párok és az idősebbek számára, hiszen sokan gyerekkén töltötték itt először a nyarakat és most már nyugdíjasként járnak évről-évre vissza erre a csodás részére Magyarországnak. Ugyanakkor akár először jár itt valaki, akár sokadjára, elég egy nyári zápor és máris felmerül a kérdés, mit csináljunk, merre menjünk, ha a strandolás nem opció!

Márpedig látnivaló akad bőven!

A Festetics család öröksége, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park látogatóhelyei, a Bakonyerdő Zrt. kilátói, kastély, várak, várromok, kalandparkok, a Balaton és Keszthely szépségei, múzeumok, strandok, kerékpáros útvonalak és még megannyi látnivaló és program, amiből válogathat az, aki Hévízről indulva szeretné felfedezni a környéket.

Az ország egyik szépségekben és programlehetőségekben leggazdagabb része a Balaton nyugati csücske. Aki Hévízen száll meg, minden napra talál új élményeket, csupán 30 perc autóútra a várostól. Keszthelyi kastély 7 km, Balaton-part 8, a Kis-Balaton 15 km,  Szépkilátó 16 km, Rezi vár 15 perc, Szigligeti vagy Sümegi vár 30 perc autóval és még sorolhatnánk.

Mit tartalmaz a kiadvány?

Az új, nadrágzsebbe is könnyen elrejthető, összehajtott kiadvány tematikusan gyűjti össze a legfőbb látnivalókat, amiket nem érdemes kihagyni, ha valaki Hévízre látogat. A Hévíz térkép társkiadványaként ( ami, magát a várost és a helyi érdekességeket mutatja be) a környék legfőbb célpontjait gyűjti össze.

Egy egyszerű térkép segítségével igyekszik eligazodást adni ahhoz, hogy a vendég tudja, merre induljon.

Részletes leírásokra ne számítsunk, hiszen a szerkesztők abból indultak ki, hogy a vendégek többségének csak ötletekre van szüksége, utána már okostelefonja segítségével meg fogja keresni a választott hely pontos leírására, nyitva tartási időpontját, árakat, címet.

Összesen 35 konkrét látnivalót sorol fel a borító oldalon, míg a hátoldal kimondottan a családi programlehetőségeket gyűjti csokorba, úgy mint állatparkok, várak és várjátékok, gyerekbarát múzeumok, kalandparkok, legjobb strandok és aktív programlehetőségek.

Hol szerezhető be?

A kiadvány elérhető a Hévízi Tourinform Irodában és a legtöbb hévízi szolgáltatónál. Van magyar nyelvű, német és angol nyelvű változat is belőle, valamint több más kiadványhoz hasonlóan letölthető a Hévízi honlapról pdf formátumban.

A kiadvány mellett a hévízi honlapon is több új tartalom érhető el, amik a környék felfedezéséhez nyújtanak segítséget, mint például gyalogtúrák, kerékpáros túrák, városi séták, vezetett városi túrák, látnivalók Hévízen, látnivalók a környéken vagy családi programtippek.

Személyesen is kérdezhet!

Amennyiben további, részletesebb információkra lenne szüksége keresse fel bátran a Hévízi Tourinformi Iroda munkatársait.

  • Személyesen hétfőtől-vasárnapig, munkaidőben Hévízen a Rákóczi utca 2-ben.
  • Telefonon 9.00 - 17.00 óra között a +36 83 540 131-es telfonszámon.
  • Írjon e-mail a heviz@tourinform.hu címre, vagy használja a www.heviz.hu honlapp chat funkcióját ugyancsak munkaidőben.

 

 

Kapcsolódó cikkek


Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

2019. április 08. 10:32

Nyugdíjba vonult a Hévíz TDM Egyesület egy zászlós tagja, Töreky Tamás, akinek munkáját hálásan köszönte az Egyesület Elnöksége, egyúttal szeretettel búcsúztak Tőle.

113 nyertes magánszálláshely pályázó Hévízen!

113 nyertes magánszálláshely pályázó Hévízen!

2019. április 01. 10:02

Tudatos minőségfejlesztés és forgalomnövekedés

TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

2019. március 08. 11:49

Hévíz is akciócsoportot indít!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!