Sikerrel lezárult az első Szobakiadós Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

A 95 nyertes összesen 8.328.000,- forintot használt fel a keretösszegből az október második hetében helyszíni szemlével befejeződő pályázatból.

Sikerrel lezárult az első Szobakiadós Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

Az idén először nyílt lehetősége a hévízi magánszállásoknak az Önkormányzat finanszírozásában és a Hévíz TDM Egyesület lebonyolításában megrendezésre kerülő pályázat keretien belül, hogy szállásukon minőségi fejlesztést valósítsanak meg.  A még a nyári szezon beindulása előtt megvásárolt televíziók, kerti bútorok, felszerelések és a megvalósított fejlesztések hozzájárultak a szolgáltatás minőségének emeléséhez, a vendégek komfortérzetének növeléséhez.

A pályázat záró akkordjaként október elején helyszíni szemlére került sor a sikeresen pályázóknál. A szúrópróba szerűen kiválasztott helyszíneken az ellenőrző bizottság mindent rendben talált, így a 2016. évi pályázat sikeresen lezárult. A pályázók örültek ennek a lehetőségnek, a vendégek pedig már élvezhették ennek gyümölcsét. A szállásadók remélik, hogy ez a nagyszerű kezdeményezés a jövő évben is folytatódni fog, hozzájárulva Hévíz minőségi szálláshelyeinek fejlődéséhez, a minőség emelkedéséhez.

Az Önkormányzat terveiben a jövő évre vonatkozóan is szerepel a pályázat kiírása némileg módosított feltételekkel, és továbbra is a minőségfejlesztésre és minőségbiztosítási rendszerhez való csatlakozásra helyezi a hangsúlyt. Az idei évi tapasztalatok alapján remélhetőleg még többen nyújtják majd be pályázataikat, kihasználva ezt a remek lehetőséget.

A jövő évi pályázat előkészítés alatt van, benyújtásának feltételeiről, határidőkről november hónaptól lehet érdeklődni az alábbi elérhetőségeken, de természetesen minden információ elérhető lesz a www.heviz.hu weblapon is.

Információ: Tourinform irodában 8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.
Tel.: +36/83/540-131, +36/83/540-070,
E-mail: heviz@tourinform.hu

Kapcsolódó cikkek


Hősképzés a hévízi Tourinform Irodában

Hősképzés a hévízi Tourinform Irodában

2019. február 20. 11:31

Újraélesztő tréning az Országos Mentőszolgálat szakértőivel

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

2019. augusztus 06. 15:39

A több mint 30 ingyenes szolgáltatást és további 10% és 50% közötti kedvezményeket kínáló Budapest Card már Hévízen is elérhető.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!