Sikerrel lezárult az első Szobakiadós Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

A 95 nyertes összesen 8.328.000,- forintot használt fel a keretösszegből az október második hetében helyszíni szemlével befejeződő pályázatból.

Sikerrel lezárult az első Szobakiadós Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

Az idén először nyílt lehetősége a hévízi magánszállásoknak az Önkormányzat finanszírozásában és a Hévíz TDM Egyesület lebonyolításában megrendezésre kerülő pályázat keretien belül, hogy szállásukon minőségi fejlesztést valósítsanak meg.  A még a nyári szezon beindulása előtt megvásárolt televíziók, kerti bútorok, felszerelések és a megvalósított fejlesztések hozzájárultak a szolgáltatás minőségének emeléséhez, a vendégek komfortérzetének növeléséhez.

A pályázat záró akkordjaként október elején helyszíni szemlére került sor a sikeresen pályázóknál. A szúrópróba szerűen kiválasztott helyszíneken az ellenőrző bizottság mindent rendben talált, így a 2016. évi pályázat sikeresen lezárult. A pályázók örültek ennek a lehetőségnek, a vendégek pedig már élvezhették ennek gyümölcsét. A szállásadók remélik, hogy ez a nagyszerű kezdeményezés a jövő évben is folytatódni fog, hozzájárulva Hévíz minőségi szálláshelyeinek fejlődéséhez, a minőség emelkedéséhez.

Az Önkormányzat terveiben a jövő évre vonatkozóan is szerepel a pályázat kiírása némileg módosított feltételekkel, és továbbra is a minőségfejlesztésre és minőségbiztosítási rendszerhez való csatlakozásra helyezi a hangsúlyt. Az idei évi tapasztalatok alapján remélhetőleg még többen nyújtják majd be pályázataikat, kihasználva ezt a remek lehetőséget.

A jövő évi pályázat előkészítés alatt van, benyújtásának feltételeiről, határidőkről november hónaptól lehet érdeklődni az alábbi elérhetőségeken, de természetesen minden információ elérhető lesz a www.heviz.hu weblapon is.

Információ: Tourinform irodában 8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.
Tel.: +36/83/540-131, +36/83/540-070,
E-mail: heviz@tourinform.hu

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!