Sikerrel lezárult az első Szobakiadós Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

A 95 nyertes összesen 8.328.000,- forintot használt fel a keretösszegből az október második hetében helyszíni szemlével befejeződő pályázatból.

Sikerrel lezárult az első Szobakiadós Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

Az idén először nyílt lehetősége a hévízi magánszállásoknak az Önkormányzat finanszírozásában és a Hévíz TDM Egyesület lebonyolításában megrendezésre kerülő pályázat keretien belül, hogy szállásukon minőségi fejlesztést valósítsanak meg.  A még a nyári szezon beindulása előtt megvásárolt televíziók, kerti bútorok, felszerelések és a megvalósított fejlesztések hozzájárultak a szolgáltatás minőségének emeléséhez, a vendégek komfortérzetének növeléséhez.

A pályázat záró akkordjaként október elején helyszíni szemlére került sor a sikeresen pályázóknál. A szúrópróba szerűen kiválasztott helyszíneken az ellenőrző bizottság mindent rendben talált, így a 2016. évi pályázat sikeresen lezárult. A pályázók örültek ennek a lehetőségnek, a vendégek pedig már élvezhették ennek gyümölcsét. A szállásadók remélik, hogy ez a nagyszerű kezdeményezés a jövő évben is folytatódni fog, hozzájárulva Hévíz minőségi szálláshelyeinek fejlődéséhez, a minőség emelkedéséhez.

Az Önkormányzat terveiben a jövő évre vonatkozóan is szerepel a pályázat kiírása némileg módosított feltételekkel, és továbbra is a minőségfejlesztésre és minőségbiztosítási rendszerhez való csatlakozásra helyezi a hangsúlyt. Az idei évi tapasztalatok alapján remélhetőleg még többen nyújtják majd be pályázataikat, kihasználva ezt a remek lehetőséget.

A jövő évi pályázat előkészítés alatt van, benyújtásának feltételeiről, határidőkről november hónaptól lehet érdeklődni az alábbi elérhetőségeken, de természetesen minden információ elérhető lesz a www.heviz.hu weblapon is.

Információ: Tourinform irodában 8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.
Tel.: +36/83/540-131, +36/83/540-070,
E-mail: heviz@tourinform.hu

Kapcsolódó cikkek


Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

2019. február 05. 12:06

Ismét növekedő vendégéjszaka számról adhat tájékoztatást Hévíz.

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

2019. április 08. 10:32

Nyugdíjba vonult a Hévíz TDM Egyesület egy zászlós tagja, Töreky Tamás, akinek munkáját hálásan köszönte az Egyesület Elnöksége, egyúttal szeretettel búcsúztak Tőle.

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

2018. szeptember 28. 10:20

A Nagyparkolóban található Hévíz Infopont szeptember 30-val bezárja a kapuit, viszont a központi Tourinform iroda heti hét napon továbbra is üzemel.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!