MÓDOSULT A HATÁRIDŐ A KISFALUDY PÁLYÁZATOK MEGVALÓSÍTÁSA ÉS ELSZÁMOLÁSA KAPCSÁN- - „Magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése”

Közeleg a Kisfaludy „Magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése” pályázat záró; szakmai és pénzügyi beszámolójának leadási határideje, a nyertes pályázókban természetesen egyre több kérdés fogalmazódik meg a beszámoló leadásával kapcsolatban.

MÓDOSULT A HATÁRIDŐ A KISFALUDY PÁLYÁZATOK MEGVALÓSÍTÁSA ÉS ELSZÁMOLÁSA KAPCSÁN- - „Magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése”

Kitolódik a Kisfaludy „Magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése” pályázat záró; szakmai és pénzügyi beszámolójának leadási határideje.

A járványügyi helyzet miatt még több idő áll az egyéb magánszálláshelyek rendelkezésére az elnyert támogatások felhasználására! 

 

Új határidő. 2021. szeptember 30.!

 

Nincs ok a kétségbeesésre, a záró beszámoló webes felületen való feltöltéséhez senkinek nem kell professzionális pályázatírónak lennie.  A pályázatok beadásához hasonlóan az elszámolás is egyszerű lesz, ezért a jelenlegi, anyagilag is leterhelt időszakban, senkinek nem szükséges külső vállalkozót, tanácsadót fizetnie! A beszámoló leadási határideje 2021. szeptember 30-át (a projektek fizikai zárási határidejét) követő 90 nap.

Ezúton is szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az elszámolással kapcsolatos kérdéseikre a Kisfaludy Program továbbra is díjmentesen válaszol az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Telefonszám: +36 1 445 2676 (minden nap 0-24 óra között)
Email: ugyfelszolgalat@kisfaludyprogram.hu

https://kisfaludyprogram.hu/palyazati-informaciok/maganszallashelyek-es-egyeb-szallashelyek-fejlesztese/ 

 

 

Íme néhány fontos kérdés, a záró beszámoló kitöltésével kapcsolatosan:

  • A pályázat záróidőpontja meghosszabbodik, ezért a pályázatokban megjelölt célok kivitelezésére 2021. szeptember 30-ig lesz lehetőség.
  • a pályázók hamarosan értesítést kapnak a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt-től, melyben leírnak minden szükséges információt az elszámoláshoz
  • érdemes többször felkeresni a kisfaludyprogram.hu weboldalát, ahol folyamatosan megtalálhatóak az aktuális információk
  • a számlák kiállításának és kifizetésének az időpontja legkésőbb 2021. szeptember 30. kell hogy legyen
  • beszámoló benyújtására kizárólag 2021. április 1-ét követően van lehetőség
  • beszámolót kizárólag webes felületen lehet majd feltölteni, mely majd április 1. után lesz elérhető
  • akik már elkészültek a felújításokkal április 1-től kezdődőn folyamatosan el tudják készíteni a záróbeszámolót. Az elszámolás pontos menetéről a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. folyamatosan tájékoztat minden pályázót.
  • a beszámoló leadási határideje 2021. szeptember 30. utáni 90 nap. Így a nyertes pályázóknak, plusz 3 hónap áll rendelkezésre a pénzügyi beszámolót elkészíteni.
  • a Kisfaludy2030 oldalán összegyűjtött Gyakori kérdések alatt további hasznos információkat olvashatnak

 

Javasoljuk a pályázók számára az alábbi rövid és átlátható, HIVATALOS útmutatók áttekintését:

  • az elszámolhatósági feltételek, a számlával és a kifizetést igazoló bizonylatokkal szembeni követelmények a záró beszámoló útmutatójában: ITT olvashatóak
  • az elszámolhatósági feltételekről és a benyújtandó dokumentumokról ITT olvashatnak

 

A Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. a Tourinform iroda nyitvatartási idejében előre egyeztetett időpontban segít a dokumentumok szkennelésében minimális térítés ellenében (10 Ft/oldal), amennyiben ilyen eszköz Önöknél nem áll rendelkezésre.

Tourinform  a jelenlegi rendelkezéseknek megfelelően zárva tart. A Tourinform iroda hétköznapokon 9-16 óra között a +36 83 540 131 számon továbbra is változatlanul elérhető.

Pontos, hivatalos pályázati információkért, kérjük továbbra is a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. számán

+36 1 445 2676 érdeklődjenek.

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!