RÓZSASZÍN KERÉKPÁRT LEHET NYERNI HÉVÍZEN!

A Giro d’Italia kerékpáros körverseny május 6-án rajtolt el Budapestről.

RÓZSASZÍN KERÉKPÁRT LEHET NYERNI HÉVÍZEN!

A nemzetközi versenyt számos országból követhetik a nézők a televízióközvetítésnek köszönhetően, így abban a 3 napban, amíg a mezőny Magyarországon versenyez kiemelt figyelmet kapnak hazánk varázslatos tájai is. Köztük így Hévíz is, hiszen május 8-án, a délutáni órákban Hévízen, épp a Hévízi-tó melletti útszakaszon is átsuhannak a bringások.

E jeles alkalomból Hévíz városa és a Hévízi Tófürdő nem csak programokkal és látványos szurkolással készült, hanem egy játékkal is azok számára, aki a teljes Giro d’Italia verseny időszakában Hévízen járnak.

Az verseny útvonalának Hévízi-tó melletti szakaszán ugyanis egy rózsaszín, feldíszített, kerékpáros fotópontot helyeztek el, ahol nem csak hangulatos fotókat lehet készíteni emlékbe, de akár játszani is lehet.

A JÁTÉK MENETE!

Aki szeretne játszani nem kell mást tennie, mint készítenie egy képet a már említett kerékpáros fotópontnál, majd az elkészült képet hastag HévízGiro /#HévízGiro/ üzenettel feltöltenie nyilvánosan saját Facebook vagy Instagram oldalára 2022. május 29-én 12.00 óráig. A sorsolásban úgy is részt lehet venni, hogy a képet a Játék saját oldalára tölti fel a fotós a fenti időpontig.

A játékot szervező Hévízi Turisztikai Np Kft. munkatársai még a Giro d’Italia befutójának napján, tehát május 29-én kisorsolják a képeket feltöltő vagy beküldő játékosok között azt a rózsaszín kerékpárt, amit Hévíz Város Önkormányzata ajánlott fel a játékhoz.

Szurkolásra és játékra fel!

Keressétek a fotópontot, játszatok és szurkoljatok velünk a Festetics Fürdőház bejárata előtti szakaszon május 8-án 14.50 és 15.50 között a versenyzőknek, köztük természetesen Valter Attilának, hogy meglegyen a rózsaszín trikó!

 

A verseny miatt várható útlezárásokról az alábbi képre kattintva olvashatjátok el korábbi cikkünket!

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!