Pöstyéni delegáció Hévízen

A szlovákiai Pöstyén (Pieš"any) városából két fős delegáció érkezett a közelmúltban Hévízre Mgr. Michal Hynek alpolgármester és Lenka Slimáková kabinetvezető asszony személyében.

Pöstyéni delegáció Hévízen

A találkozón a városok bemutatkozása után sor került a jövőbeli együttműködési lehetőségek átbeszélésére. Hévíz és Pöstyén sok tekintetben hasonló, hiszen mindkét város rendelkezik gyógyvízzel, valamint köré épülő szolgáltatásokkal és infrastruktúrával, így a gyógy-turizmus mindkét helyszínen jelentős. Ennek köszönhetően számos területen gyümölcsöző együttműködés alakulhat ki a városok között. Említésre került egy visegrádi országok részvételével létrejövő balneológiai szakértői konferencia megszervezése, valamint különböző nemzetközi lehetőségek közös feltérképezése.

A találkozó végén Mgr. Michal Hynek, pöstyéni alpolgármester meghívta Papp Gábor polgármestert és Kepli József alpolgármestert a június 4-én megrendezésre kerülő pöstyéni városi ünnepségre.

Kapcsolódó cikkek


Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

2019. május 22. 10:36

Intenzív érdeklődés mutatkozik a nemzetközi szinten is elismert, egyedülálló szaktudásra az egészségturizmus területén.

Parkolófejlesztés indul Hévízen

Parkolófejlesztés indul Hévízen

2018. szeptember 24. 09:32

A belvárosi nagyparkoló teljes átépítésével, valamint a város főutcájának átalakításával jelentős parkolófejlesztés zajlik Hévízen.

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

2019. április 08. 10:32

Nyugdíjba vonult a Hévíz TDM Egyesület egy zászlós tagja, Töreky Tamás, akinek munkáját hálásan köszönte az Egyesület Elnöksége, egyúttal szeretettel búcsúztak Tőle.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!