Pöstyéni delegáció Hévízen

A szlovákiai Pöstyén (Pieš"any) városából két fős delegáció érkezett a közelmúltban Hévízre Mgr. Michal Hynek alpolgármester és Lenka Slimáková kabinetvezető asszony személyében.

Pöstyéni delegáció Hévízen

A találkozón a városok bemutatkozása után sor került a jövőbeli együttműködési lehetőségek átbeszélésére. Hévíz és Pöstyén sok tekintetben hasonló, hiszen mindkét város rendelkezik gyógyvízzel, valamint köré épülő szolgáltatásokkal és infrastruktúrával, így a gyógy-turizmus mindkét helyszínen jelentős. Ennek köszönhetően számos területen gyümölcsöző együttműködés alakulhat ki a városok között. Említésre került egy visegrádi országok részvételével létrejövő balneológiai szakértői konferencia megszervezése, valamint különböző nemzetközi lehetőségek közös feltérképezése.

A találkozó végén Mgr. Michal Hynek, pöstyéni alpolgármester meghívta Papp Gábor polgármestert és Kepli József alpolgármestert a június 4-én megrendezésre kerülő pöstyéni városi ünnepségre.

Kapcsolódó cikkek


Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

2018. szeptember 28. 10:20

A Nagyparkolóban található Hévíz Infopont szeptember 30-val bezárja a kapuit, viszont a központi Tourinform iroda heti hét napon továbbra is üzemel.

Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

2019. augusztus 06. 15:39

A több mint 30 ingyenes szolgáltatást és további 10% és 50% közötti kedvezményeket kínáló Budapest Card már Hévízen is elérhető.

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

2019. február 05. 12:06

Ismét növekedő vendégéjszaka számról adhat tájékoztatást Hévíz.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!