Pörgesse fel az év utolsó napjait Hévízen!

A programokból sztárfellépőkből Hévízen szilveszterkor sem lesz hiány. A választék bőséges a szállodai férőhelyek viszont nagyon gyorsan fogynak, csapjon le az utolsó helyekre! Válogasson kedvére a Hévízi szállodák szilveszteri csomagajánlatai között:

Pörgesse fel az év utolsó napjait Hévízen!

Fergeteges táncos szilveszteri parti a Lotus Therme Hotel & Spa szállodában

Hangolódjon fáklyás sétával, fűszeres forralt borral és lazítson gyertyafényes fürdőzéssel a szálloda belső medencéjénél a szilveszter estére a Lotus Therme Hotelben. A szilveszteri csomag tartalmazza az elő szilveszteri partit december 30-án és különlegesgálavacsorát és korlátlan italfogyasztást, show-programot tűzijátékot szilveszter éjjelén.

Pezsgő szilveszter a NarurMed Hotel Carbonában

Nappal pihentető programok, mint az ünnepi szauna felöntések, majd sütemény, forraltbor segíti a kikapcsolódást. Este fáklyás séta és sok-sok zene pezsdíti fel a táncos lábakat az év utolsó napjaiban. Zenél a Dynamic Band, a Vegas Showband és aBalaton Trio. Sztárfellépő:Király Linda.Tűzijáték és tombola sorsolás is része a pezsgő szilveszteri programnak.

Exkluzív szilveszteri Party az Európafitben

Minimum 3 napra foglalható exclusive program tartalmaz egy üdvözlőitaltés vendégváró meglepetést is.  A szilveszteri allinclusicegálavacsorán magyaros és nemzetközi, diétás és ínyenc ételek közül választhat. Szárfellépőkből szem lesz hiány az Európafit-ben szilveszter előestéjén Torres Dani & Band játszik latinos dallamokat. Szilveszterkor Szulák Andrea művésznő és a Press DanceTáncegyüttes fergeteges partijával búcsúzik az Óév. Éjfélkor tűzijáték és tombolasorsolással veszi kezdetét az újév. Január 1-én pedig jazz reggelivel indul az év első napja.

Allinclusive szilveszter EnsanaThermalAqua Health Spa Hotelben

Minimum 2 éjszakára foglalható az allinclusivelight csomag, mely a rövid italokat fogyasztást nem tartalmazza. A keményebbek felár ellenében kiegészíthetik a light csomagot rövid italcsomaggal is. A kicsiket a Danubius Bubbles ClubbanGyermek animációs programok várják!

Fergeteges szilveszter EnsanaThermal Hévíz Health Spa Hotelben

A két éjszakás félpanziós ellátás keretében lehetőség van büfés vagy felszolgált gálavacsorát is választani.Szauna show ünnepi felöntésekkel, szauna mester vezetésével a kerti rönkszaunában.

Mindkét Ensana szállodában élőzene, és tánc, tüzes latin-amerikai tánc show a Gála Társastáncklub Egyesület előadásában és Latin slágerparádé a Seres Brothers előadásában. Az Ensana hévízi szállodákban is érkezik sztárfellépőméghozzá Pál Csaba „Elvis”.

Kozmikus szilveszter a Kolping Hotel Spa &FamilyResort-ban

Bolygóközi űrbuli gyerekprogramokkal, sztárfellépőkkel 4 napos szilveszteri Buli várja a kicsiket és nagyokat.Program annyi lesz, mint égen a csillag, csak bírja mindenki szusszal!Lesz például bohócság és rekeszizom torna Mutyival, Tekergő Bábszínház, Badár Tamás lélegzetelállító bűvész showja, sztárkavalkád egyetlen koncertbe sűrítve. Naná, hogy az Irigy Hónaljmirigyes srácok bújnak a bőrükbe. A kicsiket még reggel is pezsgős koccintás várja, majd a Wolf zenekar újévi kölyökparty-ján bulizhatnak.

Szilveszter a Tófürdő szállodájában Hotel SpaHévíz-ben

Szórakoztató műsorok, gasztronómiai élmények, allinclusive italfogyasztás, revü show, tombola várja, amennyiben 4 éjszakára foglal a hévízi Hotel Spa szállodában.

Fergeteges Szilveszter Kocsis Tiborral a Hotel Palace-ban

A két éjszakára foglalható szilveszteri program tartalmazz „Boldog Békeidők” revü show  programot december 30-án este. Az év utolsó napján a Palace Hotel sztárvendége Kocsis Tibor, a buli hangulatról a TródaParty Zenekar gondoskodik.

Hévízi szilveszter a Hunguest Hotel Heliosban 

Vajda László és Szakonyi Milán műsora élőzenéje december 30-én lesz hallható a szálloda halljában. A szilveszteri buli fergeteges hangulatáról a Swing&DanceParty Band Rainas zenekar gondoskodnak. A Hotel Helios sztárvendége: Király Linda,

Két éjszakás szilveszterHunguest Hotel Panorámában

A két éjszakás szilveszteri csomag Tófürdő belépővel és az év utolsó napján a szilveszteri gálavacsora alatt korlátlan italfogyasztással foglalható a Hotel Panorámában az 1970-es évek, a diszkókorszak egyik legnagyobb Dj-je: Éliás Gyula, zenél.

Bonvital szilveszter 2 külön szilveszteri party-val

December 30-án Beach party - Élőzene DJ-vel a wellness részlegen. Az év utolsó napján 2 külön party közöl is választat: gálavacsora ünnepi büfékínálattal, és élőzene a Skyriders zenekarral az Apetit étteremben, vagy 7 fogásos gourmet gálavacsorát, borsorral, Király Martina élőzenéjével a Brix Bistroban.

Hotel Erzsébet szilveszter

Szilveszterkor Gálavacsora élőzenével és ajándék tombolával várja Hévíz belvárosában.

Casino Royal a Zalaspringsben

Amennyiben gálavacsora helyszínt keres, a Zalasprigs Golf Resot igazán különleges 7 fogásos menüajánlattal készül az év utolsó napjára.Egész éjjel „Örömkaszinó” lesz, a fantasztikus hangulatról a Rangersparti zenekar gondoskodik meglepetés sztárvendéggel, tűzijátékkal és tombolával ráadásul szilveszter éjjelén korlátlanul használható a közelben lévő wellness részleg, és a transzferről sem kell gondoskodnia.

Török Hangulatú Óévbúcsúztató este a Korona Étteremben

A Korona étterem szilveszteri büféasztalán török specialitásokat talál, mint például börek, baklalienginar, menemen. A buli zenéről DJ Collie gondoskodik!

Csendes szilveszter

A Hotel Aquamarin 3 éjszakás csomagajánlata azoknak szól, akik nem vágynak zenés partira szilveszterkor.

Az év utolsó napján nyugodt szilveszteri vacsorát pedig a Magyar Csárdában tölthetnek el, mely szilveszterkor rendes nyitva tartás szerint lesz nyitva.

Városi szilveszter:

Óévbúcsúztató műsor Abaházi Csaba vezetésével, sztárvendégekkel!

A lemezjátszónál DJ Dorian, sztárfellépők: Vincze Lilla és Heincz Gábor BIGA, éjfélkor: tűzijáték. A részvétel ingyenes!

Bővebb információ hévízi programokról ide kattintva

Kövessen minket! FACEBOOK | INSTAGRAM

Tourinform Iroda Hévíz

E-mail: heviz@tourinform.hu | Tel: +36 83 540 131

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!