Népszerű volt Hévíz Hamburgban

2016. május 4-8. között ünnepelte a hamburgi kikötő a 827. születésnapját. A fesztivál évről évre több millió látogatót vonz.

Népszerű volt Hévíz Hamburgban

 Az idei évben a jó időnek és jó programoknak köszönhetően 1,6 millióan látogattak ki a kikötőbe. Az esemény díszvendége idei évben az MT Zrt. szervezésében Magyarország volt. A számos magyar különlegesség mellett Hévíz fürdővárosa is helyet kapott a standon. A kiadványok mellett a város népszerűsítésében nagy szerepet játszott és nagyon közkedvelt volt a Hévízi tó alakját mintázó szerencsekerék, mely a rendezvény ideje alatt szinte napi 12 órában folyamatosan pörgött.

A játék főnyereménye 2x2 repülőjegy volt a Mutch Ungarn Reisen és a Vitaliamo Reisen felajánlásában. A nyereményeket május 13-án pénteken 13:00 kor sorsoltuk ki, a szerencsés nyertesekkel már fel is vettük a kapcsolatot. A jegyeken kívül a helyszínen több, kisebb hévízre jellemző ajándéktárgyat nyerhettek a játékosok, mint iszapszappan, tavirózsagyertya, emblémás toll és hűtőmágnes. A nyereményjátéknak köszönhetően a 4 nap alatt körülbelül 4000 embert szólítottunk meg személyesen, és közel 1000 db érdeklődő iratkozott fel a fődíjért. A rendezvénynek hála sok olyan emberhez is eljutottunk, aki még sosem hallott a világ legnagyobb termáltaváról.

Kapcsolódó cikkek


Hősképzés a hévízi Tourinform Irodában

Hősképzés a hévízi Tourinform Irodában

2019. február 20. 11:31

Újraélesztő tréning az Országos Mentőszolgálat szakértőivel

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

2018. szeptember 22. 10:08

Hogyan építsünk weboldalt, web áruházat programozói tudás nélkül ma a világ legkorszerűbb platformján? A Word Press képzésen ezt is megtudja!

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

2019. február 05. 12:06

Ismét növekedő vendégéjszaka számról adhat tájékoztatást Hévíz.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!