Mozgalmas hétvégét kínáltunk

Mozgalmas „hosszú hétvégét” tudhatunk magunk mögött.

Mozgalmas hétvégét kínáltunk

Szeptember 9-én, pénteken városunk is állomása volt a 14.éve megrendezésre kerülő MiSTER CLASSiC veteránautó versenynek, ezen a napon teljesítették a résztvevők a hévízi útvonalat. A nagyparkoló területén rengeteg veterán autócsodában gyönyörködhettek a nézők, igazi ínyencségeket kínáltak a szervezők a régi járművel szerelmeseinek.

Nemcsak nézelődni, de aktív kikapcsolódni valót is kínált városunk: szeptember 10-én rendezte meg az I. Hévízi Fitnesz Fesztivált a Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület. Műfüves labdarúgó pályánkon olyan fitnesz ikonok tornáztatták meg a közönséget, mint Schobert Norbi, Rubint Réka, Tatarek Rezső. A résztvevők bepillantást nyerhettek a helyi Aquamarin Fitnesz munkájába, ízelítőt kaphattak más sportágakból, többek között a TRX, a boksz, az iron boksz világából, s megnézhették, hogyan lehet kisbabával is aktívan, jó kedvvel kikapcsolódni. Akik végigtornázták a hőség ellenére a délutánt, minden bizonnyal elfáradtak, és mára egészen biztosan komoly izomlázzal küzdenek.

Persze, akinek még akadt energiája, az a torna után koncerten is énekelhetett, hiszen a Magyar Dal Napja alkalmából a Karthago és a Hooligans együttes lépett fel a nagyparkolóban, fantasztikus hangulatú koncertet adva.

Aki teheti, ma pihenjen, akit pedig a munkahelye hív, ott álljon helyt, s gyűjtsön erőt a következő hévízi programokra, melyekről a heviz.hu oldal programok almenüjében is tájékozódhatnak.

Forrás: onkormanyzat.heviz.hu

Kapcsolódó cikkek


Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

2019. augusztus 06. 15:39

A több mint 30 ingyenes szolgáltatást és további 10% és 50% közötti kedvezményeket kínáló Budapest Card már Hévízen is elérhető.

Már csak 10 napig adható be a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat

Már csak 10 napig adható be a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat

2020. február 18. 11:37

A hévízi magánszállások Minőségfejlesztési Pályázatai sorra érkeznek a Hévíz TDM Egyesületéhez, amelynek a beadási határideje 2020. február 28.

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

2019. július 11. 10:51

A Balatoni Ebike Töltőhálózat új tagjaként, immáron a hévízi Tourinform irodában is lehetőség nyílik az elektromos kerékpárok töltésére.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!