Mozgalmas hétvégét kínáltunk

Mozgalmas „hosszú hétvégét” tudhatunk magunk mögött.

Mozgalmas hétvégét kínáltunk

Szeptember 9-én, pénteken városunk is állomása volt a 14.éve megrendezésre kerülő MiSTER CLASSiC veteránautó versenynek, ezen a napon teljesítették a résztvevők a hévízi útvonalat. A nagyparkoló területén rengeteg veterán autócsodában gyönyörködhettek a nézők, igazi ínyencségeket kínáltak a szervezők a régi járművel szerelmeseinek.

Nemcsak nézelődni, de aktív kikapcsolódni valót is kínált városunk: szeptember 10-én rendezte meg az I. Hévízi Fitnesz Fesztivált a Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület. Műfüves labdarúgó pályánkon olyan fitnesz ikonok tornáztatták meg a közönséget, mint Schobert Norbi, Rubint Réka, Tatarek Rezső. A résztvevők bepillantást nyerhettek a helyi Aquamarin Fitnesz munkájába, ízelítőt kaphattak más sportágakból, többek között a TRX, a boksz, az iron boksz világából, s megnézhették, hogyan lehet kisbabával is aktívan, jó kedvvel kikapcsolódni. Akik végigtornázták a hőség ellenére a délutánt, minden bizonnyal elfáradtak, és mára egészen biztosan komoly izomlázzal küzdenek.

Persze, akinek még akadt energiája, az a torna után koncerten is énekelhetett, hiszen a Magyar Dal Napja alkalmából a Karthago és a Hooligans együttes lépett fel a nagyparkolóban, fantasztikus hangulatú koncertet adva.

Aki teheti, ma pihenjen, akit pedig a munkahelye hív, ott álljon helyt, s gyűjtsön erőt a következő hévízi programokra, melyekről a heviz.hu oldal programok almenüjében is tájékozódhatnak.

Forrás: onkormanyzat.heviz.hu

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!