Mozgalmas hétvégét kínáltunk

Mozgalmas „hosszú hétvégét” tudhatunk magunk mögött.

Mozgalmas hétvégét kínáltunk

Szeptember 9-én, pénteken városunk is állomása volt a 14.éve megrendezésre kerülő MiSTER CLASSiC veteránautó versenynek, ezen a napon teljesítették a résztvevők a hévízi útvonalat. A nagyparkoló területén rengeteg veterán autócsodában gyönyörködhettek a nézők, igazi ínyencségeket kínáltak a szervezők a régi járművel szerelmeseinek.

Nemcsak nézelődni, de aktív kikapcsolódni valót is kínált városunk: szeptember 10-én rendezte meg az I. Hévízi Fitnesz Fesztivált a Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület. Műfüves labdarúgó pályánkon olyan fitnesz ikonok tornáztatták meg a közönséget, mint Schobert Norbi, Rubint Réka, Tatarek Rezső. A résztvevők bepillantást nyerhettek a helyi Aquamarin Fitnesz munkájába, ízelítőt kaphattak más sportágakból, többek között a TRX, a boksz, az iron boksz világából, s megnézhették, hogyan lehet kisbabával is aktívan, jó kedvvel kikapcsolódni. Akik végigtornázták a hőség ellenére a délutánt, minden bizonnyal elfáradtak, és mára egészen biztosan komoly izomlázzal küzdenek.

Persze, akinek még akadt energiája, az a torna után koncerten is énekelhetett, hiszen a Magyar Dal Napja alkalmából a Karthago és a Hooligans együttes lépett fel a nagyparkolóban, fantasztikus hangulatú koncertet adva.

Aki teheti, ma pihenjen, akit pedig a munkahelye hív, ott álljon helyt, s gyűjtsön erőt a következő hévízi programokra, melyekről a heviz.hu oldal programok almenüjében is tájékozódhatnak.

Forrás: onkormanyzat.heviz.hu

Kapcsolódó cikkek


Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

2019. július 11. 10:51

A Balatoni Ebike Töltőhálózat új tagjaként, immáron a hévízi Tourinform irodában is lehetőség nyílik az elektromos kerékpárok töltésére.

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

Hősképzés a hévízi Tourinform Irodában

Hősképzés a hévízi Tourinform Irodában

2019. február 20. 11:31

Újraélesztő tréning az Országos Mentőszolgálat szakértőivel

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!