Mindenkinek van szuperereje! Játékos kihívások a pünkösdi hétvégén Hévízen!

Alkossatok egy szuper csapatot és legyetek ti is szuperhősök Hévízen május 22-én szombaton. A belváros ugyanis játékos kihívások helyszínévé válik egy teljes napra.

Mindenkinek van szuperereje! Játékos kihívások a pünkösdi hétvégén Hévízen!

Idén elmaradnak ugyan a pünkösdi koncertek és fesztiválok, de a hévízi vállalkozók a Hévízi Turisztikai Np Kft-vel kiegészülve így is kitaláltak egy kis szórakoztató programot, amin bárki részt vehet, aki tud minimum 2 fős csapatot alkotni párjával, barátjával, gyermekével. Várják a játékos kedvű apukákat és gyermekeiket, barátnőket, és a lelkes házaspárokat is, hogy felkeressék a 14 hévízi állomáshelyet, ahol vicces, kreatív játékokban vehetnek részt.

Miben lehet bizonyítani a "szupererőt"?

Lesz óriás, 3 dimenziós képkirakó, iszapos „undiguszti” játék, kvíz, lengőteke, de rajzos feladat, keresd a párját, sörivó verseny és még íjászat is. Persze csak játékíjjal! Vagy mégsem??

A város több pontján, szálláshelyeken, piacon, Tourinform Irodában és az üzletekben is megtaláljátok a játékos kihívás „Menetlevelét”, amivel 22-én szombaton bejárhatjátok a várost. A Termelői Piacon már 8.00 órától, a többi helyszínen 10.00 órától játszhattok. Minden helyszínen egy-egy HelloHévíz matrica jár a menetlevél hátoldalára.

Mit kapnak a szuperhősök?

Nem csak a feledhetetlen élményt és a nap végén visszanézhető vicces képeket. Akik legalább 5 tetszőleges helyszínen teljesítik a kihívást és begyűjtik a matricákat forgathatnak a Hévízi Tourinform Irodánál felállított szerencsekeréken a garantált nyereményekért. Akik pedig 8 vagy annál több kihívást is teljesítenek, ők nem csak a szerencsekeréket forgathatják meg, hanem részt vesznek a fődíjsorsoláson is, ehhez csak le kell adni kitöltve a „Menetlevelet” szombaton 18.30-ig a Tourinform Irodában. Persze az sem elhanyagolható, hogy minden csapat, aki leadja a Tourinform Irodában menetlevelét Szupercsapat oklevelet kap ajándékba. Az oklevél akár a vasárnapi napon is kiváltható lesz.

Mik a nyeremények?

A fődíjak: 2 fős 2 éjszakás pihenés reggelivel a Piroska Villában, egy 2 fős vacsorameghívás a Magyar Csárdába és egy ékszer a Kovács Ékszer felajánlásból. Azok számára pedig, akik a pünkösdi hétvégén Hévízen selfit készítenek, és feltöltik azt saját Facebook oldalukra május 24-én este 7 óráig a #hellohévíz és #hévízvár hashtagekkel, ők részt vesznek az extra sorsoláson, ami a Villa Mediterrán 2 fős pihenését nyerhetik meg Hévízre.

Meddig tart a játék?

A játék május 22-én reggel 8 illetve helyszíntől függően 10 órától este 18.00 óráig játszható, a helyszíneket és játékokat megtaláljátok a menetlevél, amin térkép is segít az eligazodásban. A menetleveleket 18.30-ig lehet leadni a Hévízi Tourinform Irodában és a Szerencsekeréken is fél 7-ig lehet pörgetni. Még aznap, május 22-én 19.00-kor sor kerül a fődíjak kisorsolására, amit a HelloHévíz és a Hévíz az élet forrása! Facebook oldalakon élőben is közvetítünk. Az üzletek többsége az ünnepi hétvégén a játékosok és a sétálók kedvéért hosszabban este 19.00-ig vagy akár 21.00-ig is nyitva tart.

Játékszabály és egyéb tudnivalók?

A játék pontos leírása és a játékszabály megtalálható a www.helloheviz.com oldalon.

 

Mindenkinek jó játékot, jó szórakozást és "szupererőt" kívánunk! És a jó hangulat mellé nem mellesleg a szép időt is megrendeltük a hétvégére Hévízre!

 

Még nem foglaltál szállást? Segítünk! Kattints ide, és keresgélj a több száz hévízi szálláshely között.

Bővebb információk!

www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu
Tourinform Iroda Hévíz
Tel: +36 83 540 131
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook | Blog | Instagram | YouTube

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!