Megvan a Hévízi Álompihenés nyertese!

2016. december 21.-én kisorsoltuk a Hévíz Card-hoz tartozó 2 fős 2 éjszakás fődíjat, amelyet a szerencsés nyertes a Hotel Aquamarin***-ban tölt el!

Megvan a Hévízi Álompihenés nyertese!

A nyertesünk Szalontai László, akinek ezúton is gratulálunk!

A játékban azok vehettek részt, akik a Tourinform Irodában Hévíz kártyát váltottak, kettő vagy több éjszakát töltöttek el hévízi szálláshelyen, valamint visszajuttatták a Tourinform Irodába a tájékoztató füzeten található nyereményszelvényt.

Az idei évben, az egyszerűbb használat érdekében, a Hévíz kártya tartalmilag megújult formában állt a vendégek rendelkezésére. Az ingyenes és kedvezményes szolgáltatások köre a leginkább kedvelt közlekedési kedvezményekre szűkült le.

A Hévíz Card kiadvány 2017-ben is kétféle funkciót fog betölteni, a kedvezmények felsorolása mellett négy nyelven tájékoztatja a helyi látnivalókról, műemlékekről, érdekességekről a vendégeket. Annyi változás lesz, hogy nyereményjáték a jövő évben nem kerül megrendezésre. Bővebb információ a kártyáról http://www.heviz.hu/hevizkartya elérhetőségen.

A kiadvány megtalálható a Tourinform Irodában: 8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2. szám alatt, illetve érdeklődni lehet a következő elérhetőségeken: Tel.: +36/83/540-131, E-mail: heviz@tourinform.hu.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!