Megvan a Hévízi Álompihenés nyertese!

2016. december 21.-én kisorsoltuk a Hévíz Card-hoz tartozó 2 fős 2 éjszakás fődíjat, amelyet a szerencsés nyertes a Hotel Aquamarin***-ban tölt el!

Megvan a Hévízi Álompihenés nyertese!

A nyertesünk Szalontai László, akinek ezúton is gratulálunk!

A játékban azok vehettek részt, akik a Tourinform Irodában Hévíz kártyát váltottak, kettő vagy több éjszakát töltöttek el hévízi szálláshelyen, valamint visszajuttatták a Tourinform Irodába a tájékoztató füzeten található nyereményszelvényt.

Az idei évben, az egyszerűbb használat érdekében, a Hévíz kártya tartalmilag megújult formában állt a vendégek rendelkezésére. Az ingyenes és kedvezményes szolgáltatások köre a leginkább kedvelt közlekedési kedvezményekre szűkült le.

A Hévíz Card kiadvány 2017-ben is kétféle funkciót fog betölteni, a kedvezmények felsorolása mellett négy nyelven tájékoztatja a helyi látnivalókról, műemlékekről, érdekességekről a vendégeket. Annyi változás lesz, hogy nyereményjáték a jövő évben nem kerül megrendezésre. Bővebb információ a kártyáról http://www.heviz.hu/hevizkartya elérhetőségen.

A kiadvány megtalálható a Tourinform Irodában: 8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2. szám alatt, illetve érdeklődni lehet a következő elérhetőségeken: Tel.: +36/83/540-131, E-mail: heviz@tourinform.hu.

Kapcsolódó cikkek


Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

2019. július 11. 10:51

A Balatoni Ebike Töltőhálózat új tagjaként, immáron a hévízi Tourinform irodában is lehetőség nyílik az elektromos kerékpárok töltésére.

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

2019. május 22. 10:36

Intenzív érdeklődés mutatkozik a nemzetközi szinten is elismert, egyedülálló szaktudásra az egészségturizmus területén.

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

2018. szeptember 24. 09:24

Magyarország Zágrábi Nagykövetségének szervezésében, a rijekai Magyar Kulturális Napok rendezvénysorozat előfutáraként, üzletember találkozónk vett rész Hévíz 2018. szeptember 20-án.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!