Megszűnt a Hévíz Kártya, de itt a West of Balaton kedvezmény!

Megszűnt a Hévíz Kártya, de itt a West of Balaton kedvezmény!

Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy a Hévíz Kártya használatára 2021. évben már nincs lehetőség. A hévízi Tourinform irodában a még kint lévő kártyák kauciója 2021. december 31-ig természetesen visszajár, de sajnos a régi kedvezmények már nem lesznek vele igénybe vehetőek.

Mindez nem azt jelenti, hogy kedvezményes lehetőségek nélkül kellene átvészelnünk a nyarat. A West of Balaton együttműködés keretein belül a térség 5+2 legnépszerűbb attrakcióját kereshetjük fel kedvező feltételek mellett egészen az év végéig. Vásároljon bármilyen jegyet az öt élménypont egyikén és a jegye hátuljára kapott pecsét felmutatásával 20% kedvezményt kaphat a a kezdeményezésben részt vevő minden partnernél. Akár egyetlen fő számára szóló jeggyel 5 fő számára is képes kedvezményt aktiválni a programnak köszönhetően!

 

WEST OF BALATON KEDVEZMÉNYEK LÁTOGATÓHELYENKÉNT: 

A Hévízi Tófürdő 20% kedvezményt biztosít az egész napos Tófürdő belépőjegyének árából egész évben, egy alkalommal maximum 5 fő együttes jegyvásárlása esetén.

A Zalakarosi Fürdő 20% kedvezményt biztosít a családi napi belépőjegy árából egész évben, egy alkalommal maximum 5 fő együttes jegyvásárlása esetén.

A Helikon Kastélymúzeum 20% kedvezményt biztosít az összes kiállításra szóló kombinált belépőjegyének árából, egy alkalommal maximum 5 fő együttes jegyvásárlása esetén.

A Zobori Élménypark 20% kedvezményt biztosít a kalandjegyéből egész évben, egy alkalommal maximum 5 fő együttes jegyvásárlása esetén.

A Balaton-felvidék Nemzeti Park Igazgatóság 20% kedvezményt biztosít a családi jegyének árából egész évben, egy alkalommal, maximum 5 fő részére a Kis-Balaton Látogatóközpontban, a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum bemutatóhelyen, továbbá a Vörsi Tájháznál.

A kedvezmény igénybevételének feltétele: bármely partner West of Balaton pecséttel ellátott belépőjegyének jegyvásárláskor történő felmutatása a 2021.04.01.- 2021.12.31. közötti időszakban.

További információ

 

Bővebb információk!

www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu
Tourinform Iroda Hévíz
Tel: +36 83 540 131
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook | Blog | Instagram | YouTube

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!