Megnyílt a Bobo Fun Park Alsópáhokon

Óriási trambulinok, mászófalak, kalandpályák, kincskereső barlang, virtuális játékok és további számos élményelem felnőttek és gyerekek számára az év bármely napján. A Fun Park sokkal több, mint egy kalandpark. Egy hely, ahol felnőttek, kamaszok és gyerekek is kiengedhetik a gőzt! Jó hely szülinapra, randira, bátorság próbának vagy csak úgy!

Megnyílt a Bobo Fun Park Alsópáhokon

Gyere és látogass el a 2021. június 14-én megnyílt, 4 évszakos Bobo Fun Parkba Alsópáhokra, mely a Kolping Hotel szomszédságában épült. Ha aktív szórakozásra vágysz, vagy csak a gyerekeket szeretnéd lekötni egy borongósabb napon, akkor semmiképpen se hagyd ki a Park nyújtotta lehetőségeket!

Itt mindenki megtalálja az érdeklődési körének megfelelő szórakozást, hiszen a hatalmas fedett, mégis világos és tágas csarnokban lehetsz kicsi, vagy nagy! A parkot elsősorban 6 év feletti gyermekeknek és felnőtteknek ajánlják a működtetők, de a kisebbek is önfeledten szórakozhatnak szülői felügyelet mellett.

Amit mindenképpen érdemes tudnod mielőtt elindulsz!

A Parkba két turnusra tudsz jegyet váltani, a délelőtti 10,00-14,00 óra között, a délutáni pedig 15,00-19,00 óra között látogatható. A jegyeket online, vagy személyesen is megválthatod és egyszeri belépésre jogosítanak. A játékidőn belül bármikor érkezhetsz, de az adott időszak végén el kell hagynod a játékteret, mert ilyenkor a takarításé és a fertőtlenítésé a főszerep. A Parkot felnőttek, jelenleg kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatják.

Érdemes a játékblokk kezdetére érkezni, hogy ki tudd használni a 3000 m2 játéktér nyújtotta lehetőséget. Kétfajta belépő közül választhatsz, az Aréna és az Adrenalin+ belépő. A belépőkkel igénybevehető 30 játék részletes leírását a Bobo Fun Park honlapján, vagy ITT, a linken keresztül tekintheted meg.

Mit hagyj otthon és mire lesz mindenképp szükséged!

  • Fontos információ még az érkezőknek, hogy étel és ital bevitele tilos annak érdekében, hogy a lehető legjobban megőrizzék a tisztaságot, azonban a Parkban teljes körű kiszolgálást nyújtó étterem és kávézó működik.
  • A játékok igénybevételéhez az első látogatás alkalmával kötelező vásárolni egy csúszásmentes zoknit, melyet a pénztárnál tehetsz meg, de ezt megtarthatod, és minden újabb alkalommal magaddal tudod hozni.
  • A mászófalak használatához mindenképp szükséges magaddal hoznod egy beltéri használatra szánt, lehetőség szerint világos és tiszta talpú sportcipődet.
  • A belépés előtt ki kell töltened egy felelősségvállalási nyilatkozatot, amelyet megtalálsz a honlapon.
  • 10 év alatti gyermekek kizárólag nagykorú felügyelete mellett látogathatják a Parkot, 10-18 év közöttiek csak a szülő előzetes írásos engedélyével léphetnek be felnőtt kísérete nélkül.

Akkor is érdemes ellátogatnod a Parkba, ha gyermeked szülinapos, vagy ha a kollégáiddal aktív csapatépítésre vágysz! A Park munkatársai készséggel állnak rendelkezésedre, ha kérdésed merülne fel!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, vagy további információkra vágysz látogass el a Bobo Fun Park honlapjára.

 

Bővebb információk!

www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu
Tourinform Iroda Hévíz
Tel: +36 83 540 131
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook | Blog | Instagram | YouTube

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!