Magyar Brands díjas lett a hévízi Gelencsér Dental Fogászati Klinika

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket.

Magyar Brands díjas lett a hévízi Gelencsér Dental Fogászati Klinika

A program küldetése az elmúlt 14 év alatt sem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.

A kezdeti törekvéseknek ma már 850 márka örülhet, a MagyarBrands 2023 program ennyi magyar márkát tart számon a legkiválóbbak között. Rendkívüli jelentőségű a MagyarBrands díjazás üzenete idén is: kiemeli a hazai márkák kiváló teljesítményét, ezáltal pozitívan különbözteti meg azokat a versenytársaiktól.

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében (alapításában) magyarok vettek részt.

A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

A hévízi Gelencsér Dental Kft. két generáció kemény munkájával, saját erőforrásaiból vált egy országhatárokon túl is ismert, közel 100 fős fogászati és fogtechnikai céggé.

A MagyarBrands "Kiváló Üzleti Márka" díjának elnyerése rendkívül fontos mérföldkő a cég számára.

Ez a díj nemcsak munkájuk minőségének és az elkötelezettségüknek szóló elismerés, de a MagyarBrands által biztosított presztízs hozzájárul ahhoz is, hogy pácienseik döntéshozatali folyamatát pozitívan befolyásolja.

A Gelencsér Dental tulajdonosai büszkék arra, hogy a fogászati szektorban Magyarországon az élvonalban vannak, és ez a díj megerősíti azt a hitet, amelyet a cég alapítása óta vallanak: minőségi egészségügyi ellátást kell nyújtaniuk, hiszen pácienseik csak így fognak megbízni bennük.

Küldetésük túlmutat a fogászati kezeléseken; a gyógyítás, mint szemlélet áll a középpontban. Több mint 45 év tapasztalatuknak köszönhetően a legmodernebb technológiák alkalmazásával biztosítanak kiváló, hosszú távú ellátást. Szakértelmükkel és elkötelezettségükkel készen állunk minden fogászati kihívás sikeres kezelésére.

A Gelencsér Dental Kft. méltányolja azon munkatársai lojalitását, akik immár több mint három évtizede erősítik a céget, ezzel is hozzájárulva a vállalat stabilitásához. Ez az elköteleződés és csapatszellem hozzájárul az elsőosztályú páciensellátáshoz, és ezáltal megvalósítják azt az üzenetet, amelyet pácienseiknek szeretnének közvetíteni: náluk mindenki a legjobb kezekben van.

A Gelencsér Dental egy olyan fogászati központ, ahol minden létező fogászati problémára tudják a megoldást, ezért választják őket egyre többen.

Fogászati laborjuk továbbfejlesztése és digitalizálása folyamatosan zajlik, hogy teljes mértékben függetlenítsék magunkat bármely gyártótól, technológiától. Ezáltal képesek lesznek bármilyen fogpótlást önmaguk előállítani, garantálva ezzel a lehető legmagasabb minőséget betegeik számára.

A Gelencsér Dental célja a következő évekre nézve, hogy tovább erősítse pozícióját nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacokon is, különös tekintettel a nyugat-európai régióra.

Címkék:

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!