Lengyel standon Hévíz

A közelmúltban írt alá testvértelepülési megállapodást Hévíz a lengyelországi Ustrzyki Dolne településsel, egyúttal Hévíz lengyelországi nagykövetévé nevezték ki Puskás Alexandrát.

Lengyel standon Hévíz

Az új nagykövet máris munkába állt, hiszen a nemrégiben Ustrzyki Dolnéban megrendezett turisztikai kiállításon képviselte Hévízt. A fürdőváros önálló standdal szerepelt a rendezvényen, az azt meglátogató érdeklődök közül sokan már korábbról ismerték a magyar fürdővárost, olyan is akadt, aki már nyaralt is ott. Sokan viszont éppen a lengyel sajtóból a testvérvárosi kapcsolat megkötése kapcsán megjelent hírekből hallottak Hévízről. Akik viszont még nem ismerték, nagyon nyitottan és pozitívan álltak a városhoz mint desztinációhoz.

Puskás Alexandra elmondta: a rendezvényen kint volt a TVP3 Rzeszów is, akik egész nap a helyszínen forgattak (a műsor címe: Lato w regionach, vagyis nyár a régiókban)  és élőben is bejelentkeztek a helyszínről.  Az interjúk során többször is említették Hévízt mint testvérvárost, illetve a rendezvényt megelőzően több promóciós műsorban is bemutatták Hévízt. A lengyel város polgármestere kiemelte többek között a rendezvény nemzetközi voltát Hévíz mint testvérvárosuk részvételével.

Kapcsolódó cikkek


Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

2019. július 11. 11:00

A 113 nyertes összesen 14.739.735,- forintot használt fel az Önkormányzat által nyújtott 16.000.000.-Ft keretösszegből.

Minőségfejlesztési Pályázat

Minőségfejlesztési Pályázat

2019. június 17. 14:11

Kiutalásra kerültek a köztes elszámolásba eső Pályázatok Hévízen!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!