Legyen tökéletes a nyaralás: hozzuk össze a családot a Carbonában! (X)

Képzeljük el a tökéletes családi nyaralást: közös élmények a medencében és a vízparton, izgalmas programok és gasztronómiai kirándulások idilli környezetben, önfeledt kikapcsolódás a család minden tagjának... A NaturMed Hotel Carbonában mindez lehetséges, hiszen a népszerű hévízi szállodában egyszerre akár több generáció is együtt pihenhet, miközben mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő programokat. (X)

Legyen tökéletes a nyaralás: hozzuk össze a családot a Carbonában! (X)

Az együtt töltött idő a legnagyobb ajándék

Manapság az együtt töltött idő nagy kincs, ezért nincs felemelőbb annál, amikor végre összejön az egész család. A nyaralás remek lehetőség a családi kapcsolatok ápolására, főleg, ha sikerül elcsábítani a nagyszülőket is. A hévízi NaturMed Hotel Carbona óriási fürdőparadicsoma, arborétumszerű parkja, vendégszerető hangulata és ínycsiklandozó gasztronómiai fogásai és Nyári vakáció” családi ajánlata mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a közös kalandok sokáig emlékezetesek maradjanak.

A közös élményekre és a pihenésre is jut idő

Amíg mi a medence partján koktélozunk, esetleg a szauna-sziget, a pezsgőfürdő, vagy beauty és wellness kezelések kényeztetései közül választunk, a gyerekeket is sokféle izgalmas program várja. A kicsik a Törpe Klubban kézműveskedhetnek, a nagyobbak kiereszthetik energiájukat a kamaszmedencében, esti programként pedig csocsó, X-Box, ping-pong és billiárd is várja őket. Ha megéheznek, a gyermekbüfében válogathatnak a gyerekétlapról, és a finomságok mellé gyermek-koktélokat szürcsölhetnek. A gyerekek részt vehetnek szauna-szeánszon vagy sport és mozgásterápiás programokon is, sőt, közös családi kirándulásra is mehetünk a festői szépségű környékre. A közös lehetőségek közé tartoznak a nagy kedvenc Anya-lánya programok és fiús órák is.

Július: minden nap gyereknap a Carbonában

A Carbonában tényleg nem lehet unatkozni: a gyerekeket júliusban minden héten más program várja. Először a teniszé lesz a főszerep, majd a főzés alapjait tanulhatják meg a séf segítségével. A harmadik héten a latin tánc alapjait sajátíthatják el igazi profiktól, végül úszásoktatóval tökéletesíthetik a tudásukat.

A Carbonában tényleg egészséges a nyaralás

A komoly gyógyszállodai hagyományokkal rendelkező Carbonában természetesen nyáron sem kell elfeledkeznünk az egészségünkről. Itt bepótolhatjuk, amire a hétköznapok rohanásában nem jutott idő: a legmodernebb eszközökkel végzett állapotfelmérések segítségével képet kaphatunk az egészségünkről, és szakorvossal konzultálhatunk az eredményekről. Ha pedig úgy tartja kedvünk, élvezhetjük a mélyről feltörő, híres hévízi termálvíz jótékony hatását.

A hévízi NaturMed Hotel Carbona különleges adottságai, vendégszerető hangulata, fantasztikus programjai idén nyáron is arra ösztönöznek: hozzuk össze a családot a Carbonában! www.carbona.hu

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!