Könnyid László a szállodaszövetség élén

Könnyid Lászlót, a hévízi Hotel Európa Fit szálloda igazgatóját választotta egyhangúlag elnökéül a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

Könnyid László a szállodaszövetség élén

Könnyid Lászlót, a hévízi Hotel Európa Fit szálloda igazgatóját választotta egyhangúlag elnökéül a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) tegnapi, rendkívüli közgyűlésén.

Hévíz és a szövetség e választással történelmet írt, hiszen Könnyid László személyében első ízben tölti be vidéki szálloda vezetője ezt a posztot, és a „leg”-ek azzal is folytatódnak, hogy ő az eddigi legfiatalabb szakmai vezetője a szervezetnek.

Könnyid László korábban alelnökként tevékenykedett az MSZÉSZ-ben, már alelnöki megválasztása is figyelemre méltó volt, hiszen azt mutatta, hogy a szakma képviselői előtt elismerést vívott ki magának a hévízi Európa Fit igazgatójaként, illetve azzal, hogy az előző önkormányzati ciklusban Papp Gábor polgármester felkérésére  Hévíz város turizmusért felelős külsős alpolgármestereként tevékenykedett.

Személyének is köszönhető a hévízi szállodák vezetői és az önkormányzat közötti szoros és rendszeres kapcsolattartás megvalósítása, a kezdeményezésére havonként rendezett hévízi szállodaigazgatói reggelek kiváló lehetőséget adtak és adnak jelenleg is a város vezetése számára a turisztikai ágazat meghatározó képviselőivel való kapcsolattartása, a szállodai jelzések, igények figyelembe vételére, a város és a szállodák közötti folyamatos párbeszéd megvalósítására. Jelenleg – ugyancsak polgármesteri felkérésre - Hévíz város németországi nagyköveteként is tevékenykedik a városért.   

Hévíz város önkormányzata 2012-ben Könnyid László törekvéseit, turizmusban elért eredményeit Hévíz Turizmusáért díjjal ismerte el. Könnyid László szállodaszövetségi elnökké választása pedig a szélesebb szakmai grémium elismerését is jelzi, valamint felhívja a turisztikai ágazat szereplőinek figyelmét a Hévízen kiválóan működő turisztikai kapcsolatok, eredmények meglétére.

Könnyid László megválasztásához ezúton is őszintén gratulálunk!

Kapcsolódó cikkek


Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

2019. április 08. 10:32

Nyugdíjba vonult a Hévíz TDM Egyesület egy zászlós tagja, Töreky Tamás, akinek munkáját hálásan köszönte az Egyesület Elnöksége, egyúttal szeretettel búcsúztak Tőle.

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

2019. február 05. 12:06

Ismét növekedő vendégéjszaka számról adhat tájékoztatást Hévíz.

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

2019. július 11. 11:00

A 113 nyertes összesen 14.739.735,- forintot használt fel az Önkormányzat által nyújtott 16.000.000.-Ft keretösszegből.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!