Könnyid László a szállodaszövetség élén

Könnyid Lászlót, a hévízi Hotel Európa Fit szálloda igazgatóját választotta egyhangúlag elnökéül a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

Könnyid László a szállodaszövetség élén

Könnyid Lászlót, a hévízi Hotel Európa Fit szálloda igazgatóját választotta egyhangúlag elnökéül a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) tegnapi, rendkívüli közgyűlésén.

Hévíz és a szövetség e választással történelmet írt, hiszen Könnyid László személyében első ízben tölti be vidéki szálloda vezetője ezt a posztot, és a „leg”-ek azzal is folytatódnak, hogy ő az eddigi legfiatalabb szakmai vezetője a szervezetnek.

Könnyid László korábban alelnökként tevékenykedett az MSZÉSZ-ben, már alelnöki megválasztása is figyelemre méltó volt, hiszen azt mutatta, hogy a szakma képviselői előtt elismerést vívott ki magának a hévízi Európa Fit igazgatójaként, illetve azzal, hogy az előző önkormányzati ciklusban Papp Gábor polgármester felkérésére  Hévíz város turizmusért felelős külsős alpolgármestereként tevékenykedett.

Személyének is köszönhető a hévízi szállodák vezetői és az önkormányzat közötti szoros és rendszeres kapcsolattartás megvalósítása, a kezdeményezésére havonként rendezett hévízi szállodaigazgatói reggelek kiváló lehetőséget adtak és adnak jelenleg is a város vezetése számára a turisztikai ágazat meghatározó képviselőivel való kapcsolattartása, a szállodai jelzések, igények figyelembe vételére, a város és a szállodák közötti folyamatos párbeszéd megvalósítására. Jelenleg – ugyancsak polgármesteri felkérésre - Hévíz város németországi nagyköveteként is tevékenykedik a városért.   

Hévíz város önkormányzata 2012-ben Könnyid László törekvéseit, turizmusban elért eredményeit Hévíz Turizmusáért díjjal ismerte el. Könnyid László szállodaszövetségi elnökké választása pedig a szélesebb szakmai grémium elismerését is jelzi, valamint felhívja a turisztikai ágazat szereplőinek figyelmét a Hévízen kiválóan működő turisztikai kapcsolatok, eredmények meglétére.

Könnyid László megválasztásához ezúton is őszintén gratulálunk!

Kapcsolódó cikkek


Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

2018. szeptember 22. 10:08

Hogyan építsünk weboldalt, web áruházat programozói tudás nélkül ma a világ legkorszerűbb platformján? A Word Press képzésen ezt is megtudja!

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

2019. július 11. 10:51

A Balatoni Ebike Töltőhálózat új tagjaként, immáron a hévízi Tourinform irodában is lehetőség nyílik az elektromos kerékpárok töltésére.

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!