Könnyid László a szállodaszövetség élén

Könnyid Lászlót, a hévízi Hotel Európa Fit szálloda igazgatóját választotta egyhangúlag elnökéül a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

Könnyid László a szállodaszövetség élén

Könnyid Lászlót, a hévízi Hotel Európa Fit szálloda igazgatóját választotta egyhangúlag elnökéül a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) tegnapi, rendkívüli közgyűlésén.

Hévíz és a szövetség e választással történelmet írt, hiszen Könnyid László személyében első ízben tölti be vidéki szálloda vezetője ezt a posztot, és a „leg”-ek azzal is folytatódnak, hogy ő az eddigi legfiatalabb szakmai vezetője a szervezetnek.

Könnyid László korábban alelnökként tevékenykedett az MSZÉSZ-ben, már alelnöki megválasztása is figyelemre méltó volt, hiszen azt mutatta, hogy a szakma képviselői előtt elismerést vívott ki magának a hévízi Európa Fit igazgatójaként, illetve azzal, hogy az előző önkormányzati ciklusban Papp Gábor polgármester felkérésére  Hévíz város turizmusért felelős külsős alpolgármestereként tevékenykedett.

Személyének is köszönhető a hévízi szállodák vezetői és az önkormányzat közötti szoros és rendszeres kapcsolattartás megvalósítása, a kezdeményezésére havonként rendezett hévízi szállodaigazgatói reggelek kiváló lehetőséget adtak és adnak jelenleg is a város vezetése számára a turisztikai ágazat meghatározó képviselőivel való kapcsolattartása, a szállodai jelzések, igények figyelembe vételére, a város és a szállodák közötti folyamatos párbeszéd megvalósítására. Jelenleg – ugyancsak polgármesteri felkérésre - Hévíz város németországi nagyköveteként is tevékenykedik a városért.   

Hévíz város önkormányzata 2012-ben Könnyid László törekvéseit, turizmusban elért eredményeit Hévíz Turizmusáért díjjal ismerte el. Könnyid László szállodaszövetségi elnökké választása pedig a szélesebb szakmai grémium elismerését is jelzi, valamint felhívja a turisztikai ágazat szereplőinek figyelmét a Hévízen kiválóan működő turisztikai kapcsolatok, eredmények meglétére.

Könnyid László megválasztásához ezúton is őszintén gratulálunk!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!