Kiadvány kisokos, avagy milyen prospektusok érhetőek el a Tourinform irodában?

A Hévízi Tourinform irodában rengeteg prospektus és információs anyag várja a vendégeket: tematikus kiadványokon át, térképek, leíró brossúrák és még megannyi ingyen elvihető tájékoztató füzet áll rendelkezésre. Vegyük is szemügyre őket!

Kiadvány kisokos, avagy milyen prospektusok érhetőek el a Tourinform irodában?

Minden, ami Hévíz

Természetesen irodánkban elérhető minden, ami Hévíz felfedezéséhez szükséges! A négynyelvű várostérképen túl 9 nyelven érhető el invitatív kiadványunk, amely rengeteg hasznos információt tartalmaz a városról. A kiadvány elérhető magyar, angol, német, orosz, cseh, lengyel, olasz, francia és kínai nyelven is. Ezen felül Hévíz térségének látnivalói egy külön térkép formájában érhetőek el magyar, angol és német nyelven.

 

 

Desztinációs kiadványok

A Magyar Turisztikai Ügynökség új kiadványai a főbb magyarországi turisztikai régiókra fókuszálnak összesen 11 desztinációt bemutatva: Balaton, Budapest és környéke, Debrecen és térsége, Győr-Pannonhalma, Gyula és térsége, Mátra-Bükk, Pécs-Villány, Sopron-Fertő és Bük-Sárvár, Szeged és térsége, Tokaj és Nyíregyháza. A kiadványok tökéletes kiindulópontként szolgálnak egy adott régió felfedezéséhez. A Balaton kiadvány már tavaly is elérhető volt több idegen nyelven is. Kínálatunk folyamatosan bővül a többi kiadvány tekintetében is.

 

 

Tematikus kiadványok

Számos téma szerint találsz nálunk összefoglaló kiadványt is legyen szó egészségturizmusról, wellnessről vagy pedig még több látnivalóról. Ezek a kiadványok nemcsak szemet gyönyörködtetőek, de tökéletes úti társak is egy élményekkel teli belföldi utazáshoz.

 

 

Tematikus térképek

Túraútvonalak, vagy kerékpáros utak érdekelnének? Esetleg kíváncsi vagy más fürdővárosokra is, vagy látnivalókra a Balaton körül? Számos turistatérkép vár nálunk minden igényt kielégítve. Idei egyik legkülönlegesebb kiadványunk pedig a Kéktúra szerelmeseinek kedvez! Természetesen rengeteg városról külön várostérképpel is tudunk szolgálni!

 

 

Gasztronómia

A gasztronómia iránt érdeklődők is számos kiadványt találhatnak nálunk. Legyen szó a magyar borvidékekről és borokról vagy különleges ételekről kiadványban nem fogsz hiányt szenvedni! Angol, német, orosz, francia és spanyol nyelven is elérhetőek.

 

 

Bakancslisták

Az egyik irodánkban elérhető legnépszerűbb kiadvány a bakancslista sorozat, mely 3 nagy régióra bontva foglalja össze Magyarország felfedezésre váró látnivalóit, kilátóit, éttermeit, illetve túraútvonalait. A sorozat tartalmaz egy Balaton és Nyugat-Magyarország, egy Budapest és környéke, illetve egy Kelet-Magyarország kötetet. A kiadvány nem csak magyarul, de németül és angolul is elérhető.

 

 

Kajla kiadványok

A gyerekek nagy kedvence a Kajla program, melyhez számos kiadványt megtalálsz nálunk: Budapesti kalandok foglalkoztató könyvet, összefoglalót a Kajla körökről, de még Kajla 7 Határban könyvet is tudsz nálunk igényelni. Az útleveled pedig semmi esetre se hagyd otthon, ugyanis minden kis vendégnek, aki felmutatja az útlevelét pecsét, illetve a nyári szezonban képeslap is jár!

 

 

Megtetszett valamelyik kiadvány? Lapozz bele online is!

Kiadványok Hévízről

Magyar Turisztikai Ügynökség kiadványai

 

Haza is vinnéd őket vagy információra van szükséged? Keress fel minket a Tourinform irodában! Szívesen látunk!

 

Tourinform Hévíz
8380 Hévíz, Rákóczi utca 2.
+36 83/540 131
heviz@tourinform.hu

Nyitvatartás:

okt. 1. – máj. 14.: hétfőtől vasárnapig, 9 és 17 óra között

máj. 15.  – szept. 30.: hétfőtől vasárnapig, 9 és 19 óra között

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!