Két hévízi és egy Hévíz melletti szálláshely is díjat nyert az Év Kutyabarát Helye versenyen

Ugyan nem készül statisztika, viszont szemmel látható, hogy évről évre többen vannak, akik nem akarják otthon hagyni négylábú családtagjaikat nyaraláskor sem. Erre az igényre a hévízi szállodák nagyon gyorsan reagáltak és már évek óta szeretettel várják a kutyákat is.

Két hévízi és egy Hévíz melletti szálláshely is díjat nyert az Év Kutyabarát Helye versenyen

Nem véletlen, hogy a hévízi szálláshelyek már több alkalommal is sikeresen megmérettették magukat Az Év Kutyabarát Helye versenyen, melyet az idei évben immár nyolcadik alkalommal hirdetett meg a kutyabarat.hu csapata. Az idei évben két hévízi és egy Hévízi közeli szálláshely is díjat kapott 2021 kutyabarát szálloda kategóriában.

  

  • Kutyabarát Balaton különdíjat a Palace Hotel**** Hévíz, szálloda kapta meg, mely olyannyira kutyabarát, hogy már a bejáratnál friss vízzel és kutyatáppal várják a négylábú vendégeket. A szálloda egyik fő kollégája pedig az igazgatónő, Pémer Edina kutyája, aki minden nap szorgosan jár a gazdival dolgozni. A szállodába érkező kutyavendégeket nagy örömmel csábítja játékra Bob kutya.
  • A Bonvital Wellness & Gastro Hotel****superior felnőttbarát szálloda az idei évben Funzine különdíjat kapott, de 2019-ben és 2020-ban is Kutyabarát Különdíjat nyert a Hévíz sétálóutcájában található szálloda. A hotelben a kutyák részére külön fekhelyet, itatótálat és finomságokat is biztosítanak.
  • Közönségdíjat a Cserszegtomajon tálalható Club Dobogómajor ***superior szálloda kapta meg. A szálloda hatalmas zárt területen fekszik, ahol a kutyák szabadon élvezhetik a nyaralást. Sőt, a nyári melegben külön kutyás medencében fürödhetnek a szálloda területén. Azét a cicákat és a lovakat is szeretniük kell az itt nyaraló házikedvenceknek, hiszen a Club Dobogómajor területén más állatokkal is találkozhatnak a nyaraló családtagok.

A hévizi Tourinform Iroda is már több éve viseli a kutyabarát címet, hiszen aki információt, prospektust szeretne kérni nyugodtan betérhet kutyussal is az irodába. Ráadásul már a Tourinform is elmondhatja, hogy van kutyás influencere, hiszen Kleo kutya – aki néha dolgozni is jár - több posztban, cikkben és videóban is szerepelt.

 

Kutyabarát témában az alábbi cikkeket olvashatod:

https://iloveheviz.blog.hu/2019/11/22/miert_akar_a_kutyusod_hevizre_menni

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Hévízi Tourinform Iroda

Hévíz, Rákóczi u. 2.

Telefonszám: 06 83 540 131

E-mail: heviz@tourinform.hu

Facebook | Instagram | Blog

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!