Januárban is érdemes kimozdulni Hévízen

Az enyhe januári időjárás csak még egy ok arra, hogy nem a négy fal között töltsük az év első hónapját. Hévízen számos kinti program vár ilyenkor is.

Januárban is érdemes kimozdulni Hévízen

Hévízi Termelői Piac

Csütörtök délutánonként és szombat délelőttönként élettel telik meg a Nagyparkoló melletti piactér. A friss kenyeret, kolbászokat, a házilag készített süteményeket és tehéntejet akár meg is kóstolhatjuk vásárlás előtt. A finom áruk mellett mesteremberek árulják portékáikat, helyben vásárolhatunk cserépedényeket, kosarakat vagy akár kézi készítésű szappanokat, dísz-, és használati tárgyakat.

A Hévízi Termelői Piac a tudatos vásárlóknak kínál minőségi és vegyszermentes termékeket. A vásárlással pedig nem csak a környéken élő termelőket támogatjuk, hanem az egészséges életmód mellett döntünk.

Gyrokopter és motoros sárkányrepülés

Hévíztől mindössze 2 km-re lévő sportrepülőtéren egész évben, előzetes egyeztetés után, a nap bármely szakában lehetőség van a levegőből élvezni a Hévízi-tó csodálatos látványát.

www.balatonsetarepules.hu

 

SEGWAY túrák

Ezzel a fantasztikus eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat. Nem is hinnétek, milyen egyszerű kezelni! Túravezetővel, előzetes jelentkezéssel. Fedezzétek fel Hévíz környékét ezzel a modern eszközzel.

Információk, túrafoglalás: + 36 30 6266044 / +36 30 946 5533

 

Vízitúra a Hévíz-patakon

A hévízi vízitúra különlegességét a sehol máshol nem tapasztalható környezeti adottságok, a jó hangulat, és a téli élővilág szépségei adják. Mindez pár lépésre a Hévízi-tó partjától.

Ragadj te is kenut és fedezd fel a Hévíz-patak kincseit! Egyedül, pároddal, családdal, vagy baráti társasággal is kiváló és egyedülálló élmény lesz.

Itt foglalhatsz túrát

Gerincmobilizáló torna és egyensúlyfejlesztő torna

Hétfőtől – péntekig érvényes Tófürdőjeggyel vehetsz részt kétféle tornán minden hétköznap.

 

Szaunaszeánsz a Tófürdőn

Szeretettel várunk mindenkit egy frissítő felöntésre január elején is. A felöntéseken csak wellnesskiegészítő-jeggyel lehet részt venni.

Időpontok: január 5., 6., 9., 10., 12., 13.

Részletek itt.

 

Forró élmények fáklyás séta

Legendák, mesék Hévízről kicsiknek és nagyoknak. A séta során kiderül: miért énekelnek a kerubok, a Tófürdő főbejárata mellett, szárnyasoroszlánok vagy angyalok a tó őrei. Hová folyik a Hévízi-tó vize, hogy készül a hévízi iszap. Miért küldtek vízi bivalyokat a lefolyóba. Amiről a Berek mesél: betyár és pandúrtörténetek. A hűvös esti séta után a melengető forraltbor/forrócsoki a Hotel Lotus Therme Shali Mar bárjában.

Időpontok: január 7., 13.

Jelentkezés itt!

 

Kiállítások

Karnics Tibor Miért fest az ember?  c. kiállítása egészen március végéig várja a látogatókat a Belvárosi múzeumban

Egy Világkiállítás képei - Dr. Szántó Endre helytörténész fotóiból a Festetics téren szintén egészen március végéig láthatók

 

További programokért látogasd meg oldalunkat

Hévízi Tourinform Iroda
Hévíz, Rákóczi u. 2.
Telefonszám: 06 83 540 131
E-mail: heviz@tourinform.hu
Facebook | Instagram | Blog

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!