#ILOVEHEVIZ, MERT SZERELMESNEK LENNI HIDEGBEN IS ÉR!

Mi a legjobb program Valentin Napra? Romantikus séta a párunkkal, forralt borozás a parkban, romantikus vacsora kettesben, édes kényeztetés, gyertyafényes kádfürdő és ellazító páros masszázs. Egy tökéletes páros fotó, finom pezsgő egy szál vörös rózsa és az alkalomhoz illő esti összebújós mozizás.

#ILOVEHEVIZ, MERT SZERELMESNEK LENNI HIDEGBEN IS ÉR!

MINDEZ HÉVÍZEN MOST SEM LEHETETLEN!

Szerelmes selfie pontok Hévízen

A kereskedők összefogásával ugyanis szerelmes hangulatba kerül hétvégére Hévíz. A város nyolc pontján, nyolc padot „öltöztetnek” Valentin napi díszbe. A „csók padok” pedig tökéletesek ahhoz, hogy elkészítsétek a nap selfie-jét .... akár 8 különbözőt a 8 helyszín mindegyikén.

Fotós játék páros nyereményekért

Aki pedig képet készít párjával Hévízen 2021. február 12. és 14. között valamelyik padnál, és feltölti azt #iloveheviz hastaggel saját Facebook vagy Instagram oldalára február 14-én éjfélig, egy fotós játékban is részt vesz. A képekből a hévízi kereskedők és a Hévízi Turisztikai Np. Kft. közösen választják ki a 3 legjobbat, míg a közönség február 15-19. között a Hévíz, az élet forrása! Facebook oldalon szavazhat majd kedvencére.

A jutalmakat a hévízi kereskedők, vendéglátósok és szolgáltatók ajánlották fel a győztes pároknak.

A NaturMed Hotel Carbona egy két főre részére szóló wellness brunchot, a Hotel Európa fit egy páros masszázst, a Hofbräu Étterem egy 10.000 Ft értékű vacsorameghívást, a HéVIP Art egy hévízi nefelejcs virágokkal díszített szív medálos nyakláncot, mely mellé még a Lotus Therme Hotel & Spa sókamra pihenése is jár.

A játékról és arról. hogy hol lesznek a padok, itt olvashatsz részletesen!

És, hogy hogyan válhat valóra a teljes Valentin Napi álom?

Sétáljatok Hévízen, keressétek fel a padokat, készítsetek közös selfieket! A városban sétálva igyatok egy finom forró italt a Macchiato előtt, vagy vigyetek, magatokkal néhány édes süteményt a Mozart cukrászdából! Fizessetek be egy kényeztető páros masszázsra a Lotus Therme Hotel & Spa-ba, vagy a Hotel Európa fit-be, és vigyetek magatokkal fürdőbombát és tavirózsa gyertyákat a Hévíz Tourinform Irodából! Vegyetek egy szál vörös rózsát párotoknak az egyik virágboltban! Rendeljétek meg a tökéletes vacsorát otthonra kedvenc helyetekről és indítsátok el kedvenc filmeteket!

Bármi is történjen a világban, a romantikát semmi sem veheti el tőlünk, mert azt mi teremtjük meg bármelyik hétköznapon, bárhol is legyünk!

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!